Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tezko říct,psychika dela hodně,ja nechtěla,aby se syn narodil v prosinci,ale rekla jsem si,ze to proste nechám plynout,ze to stejne nevyjde a hned jsem byla v tom…
@Anonymní píše:
Ahoojv prvni rade se omlouvam za anonym ale chodi sem hodne znamych a zatim nechci aby o tom vedeli
s pritelem jsme se par mesicu snazili o mimi ale porad to neslo tak jsme to prestali resit a v cervenci jsme meli styk 18 a hned 22 mam ovulaci a cyklus mam 35 dni a vcera jsem to mela dostat a nic a test vcera i dnes rano byl negativni. Ale je mi proste divne
navic par dni pred ocekavanou ms se mi strasne moc zhorsila plet a to jsem s tim naposledy trpela v 15 a od te doby nic a ani pri prvnim tehu jsem to nemela
kdyz jsem cekala syna tak jsen si delala den po vynechani tehu test a hned tam byla carka a ted nic
je jeste nejaka sance ze by se tam ta carka objevila?
dekuji moc za odpovedi
Ještě vydrž, zkus to později, za 2 nebo 3 dny. Ale od styku do ovulace to bylo 4 dny
Za hodně příznivých podmínek a u spermií siláků to může klapnout. Mohla se ti ovulace posunout na později, tak by i MS přišla později. I ta psychika je potvora a může cyklus zkrátit nebo prodloužit. Taktéž se to děje u anovulačního cyklu. ![]()
Ahooj
v prvni rade se omlouvam za anonym ale chodi sem hodne znamych a zatim nechci aby o tom vedeli
s pritelem jsme se par mesicu snazili o mimi ale porad to neslo tak jsme to prestali resit a v cervenci jsme meli styk 18 a hned 22 mam ovulaci a cyklus mam 35 dni a vcera jsem to mela dostat a nic a test vcera i dnes rano byl negativni. Ale je mi proste divne
navic par dni pred ocekavanou ms se mi strasne moc zhorsila plet a to jsem s tim naposledy trpela v 15 a od te doby nic a ani pri prvnim tehu jsem to nemela
kdyz jsem cekala syna tak jsen si delala den po vynechani tehu test a hned tam byla carka a ted nic
je jeste nejaka sance ze by se tam ta carka objevila?
dekuji moc za odpovedi