Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jeké máte zkušenosti s oblékáním trikotů u dívky 11-12 let? Oblékáte přímo na tělo nebo s prádlem? Řešíte chloupky?
Příspěvek upraven 04.05.11 v 15:39
ahoj, my jsme meli pod trikot takove kalhotky v telove barve, byli specialne usite pod trikot aby nikde nevycnivaly, podprsenku jsem v te době jeste nepotrebovala ale pokud bych mela už prsa asi bych dala i ji. Chloupky jsem taky neměla ale pokud je ma tak bych asi holila, aspon tam kde je to videt, preci jen to vypada lip a bude se i lip citit
a v čem jsou ty kalhotky speciální? my jsme předtím když byla menší tak to neřešily a potom nisla kalhotky, ale jak jsme se přestěhovaly, tak tam jsou všecky děcka na ostro navíc se řeší i chloupky. je lepší depilace nebo klacické holení?
nám ty kalhotky šili tam kde nám šili trikoty, byli z takove pevné tělove elasticke latky aby fakt nebyli videt a nikde nelezly. Nevím jak je to ted, ale gymnastiku jsem dělala před X rokama a ted je všechno uplne jiny
ale já bych v jejím veku na ostro byt asi nechtěla
ale to bodýčko bude dělat na dresu „čáry“ ne? jako tam kde jsou štvy a gumy, jako že pujde pozbat že to má pod dresem
žijeme ted mimo čr. jako dokud jsme byly u nás tak se kalhotky nijak neřešily nosila je normálně. Jejich trenérka právě chce, aby neměly nic aby to nedělao ty pruhy ![]()
a ma bezesve nebo klasicke kalhotky? ono se da jeste do trikotu nechat vsit jednu podkladovou latku aby nebyl pruhledny a byl pevnejsi a pruhy to delat nebude
Střihy trikotů se podobají střihům plavek a pod ty taky kalhotky nedáte. Takže doporučuji se holit, při cvičení nehrozí, že budou vidět chloupky. Já to tak dělala a ostatní holky taky. Neměly jsme pak problém nosit dresy přímo na tělo.