Gympl nebo zdrávka pro budoucí medičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Gympl nebo zdrávka
Ahoj holky, moje kamarádka mě poprosila jestli bych nenapsala sem a jestli byste jí nepomohly. Moje kamarádka má dceru bude jí 15 a teď si vybírá střední školu. A teď má dilema. Chce být lekařka a neví jestli má jít spíš na gymnázium nebo na zdravotní školu. Když se byly podívat na gyplu tak jí tam říkaly, že oni jí tam připraví nejlépe a na zdrávce jí taky říkali, že jí připraví nejlepe oni. Takže vás prosí o radu, jestli máte některá z vás nějaké zkušenosti. Děkujeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je tezky
Na Gymplu ji pripravi celkove na vysokou, na Zdravce ji pripravi hlavne na lekarstvi. At si da prihlasky na oboje a pokud se dostane na obe tak at jde na skolu ktera se ji vic libi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A take zalezi na tom jaky ma prumer…jestli by na Gymplu zvladala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze zdrávky nemá moc šancí udělat přijímačky na medicínu - přeci jen biologie a chemie nejsou na zdrávce nijak hodně zastoupené. Takže jestli na to má, tak ať jde na gympl.
Příspěvek upraven 12.05.16 v 12:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně bych volila zdrávku, na gymplu mi přijde několik předmětů dost zbytečných se učit. Podle mě je lepší se v dnešní době na něco specialoizovat, a pak se rozhodnout zda jít dál, nebo ne. S gymplem to moc nejde, tam je jasná volba dalšího studia, takže to visí na dceři, zdali má potenciál jít dál a dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zdrávce ji na medicínu zas tak moc nepřipraví. Naučit učit se kvanta, podněcovat zvídavost a podporovat v ní chuť pokračovat ve studiu lépe zvládne dobrý gympl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepe na vysokou skolu pripravi gympl, ale maturita ze zdravky bude pro ni cennejsi v pripade, ze by si rozmyslela na vysokou jit…s maturitou z gymplu to bude mit hodne tezky…
- Citovat
- Upravit
Rozhodne gympl (biologie mozna horsi, cenna chemie a fyzika). Gympl ma nevyhodu, ze prpste musis jit dal…otazkou take je, zda uz 15lete dite dokaze posoudit, zda na VS, tim spis na medinu, ma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit