Gynekologická prohlídka, nepříjemný pocit

Anonymní
23.5.20 17:41

Gynekologická prohlídka, nepříjemný pocit

Dobrý den, je mi 16 a v úterý jdu na g. prohlídku a nejsem panna. Docela se toho bojím nebo spíš se stydím a ani nevím, jak to přesně probíhá, když nejsem panna. Hlavně se bojím toho, že na mě bude doktorka blbě koukat, že už to mám za sebou v 16. Omlouvám se za anonym, ale moje mamka ví moje uživatel. jmeno. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4596
23.5.20 17:44

15 ti uz bylo, tak ji to muze byt uplne jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
23.5.20 17:44

Určitě se na tebe nebude blbě koukat :) nejdříve se tě zeptá zda jsi měla pohlavní styk a popřípadně proběhne běžná prohlídka. Nic hrozného, neboj se. :) Vem si delší tričko, nebo sukni, aby jsi se cítila příjemněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.20 17:47

Děkuji moc za rady. :D

• Citovat
  • Upravit
72725
23.5.20 18:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 16 a v úterý jdu na g. prohlídku a nejsem panna. Docela se toho bojím nebo spíš se stydím a ani nevím, jak to přesně probíhá, když nejsem panna. Hlavně se bojím toho, že na mě bude doktorka blbě koukat, že už to mám za sebou v 16. Omlouvám se za anonym, ale moje mamka ví moje uživatel. jmeno. Předem děkuji.

Doktorce je tvoje panenství ukradené.. Není 19 století, aby někdo někoho soudil.. Pod zákonem taky nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.5.20 18:45

Sexuálního života si můžeš užívat od 15ti let, takže nevím, proč by na tebe měla doktorka divně koukat.. Věř mi, že se jí tam občas objeví i někdo pod zákonem, takže nad tím, že v 16ti nejsi panna, se opravdu nepozastaví a není ke studu důvod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.20 18:50

@Mentalist děkuju moc :D

• Citovat
  • Upravit
293
25.5.20 13:09
@Anonymní píše:

Takové starosti nechej koňovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.20 12:53

Zdravím, holky prosím vás, dnes jsem byla na gyndě, dělala mi stěry, bylo to nepříjemně bolestivé a teď jsem přišla domů a mám slabý hnědý výtok a bolí mě v podbříšku hlavně teda když dosedám, vstávám, při chození to cítím ale není to tak strašný. Může to být tím vyšetřením? Těhotná nejsem. Stalo se mi to poprvé tak nevím co si o tom myslet a jestli doktorce třeba zavolat. Děkuji za názory 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.7.20 21:51

@Martina165
Podle mě by to mohlo být vyvoláno těmi stěry. Normální reakce těla
Pokud by to bylo dlouhodobí tak bych radši té doktorce zavolala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.20 09:33

@Pavla1231
Hezký den, no ale víte co, já k té doktorce za 3 dny šla, pořád mě podbříšek bolel a paní doktorka mi oznámila že čekáme miminko, takže to asi bylo i tím :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 12:44

Dotaz

Dobrý den, jsem vozíčkářka Po autonehodě ochrnutá od pasu dolů. Která se mi stala před 21 lety dnes je mi 41. Od té doby jsem na gynekologii nebyla Myslíte si že bych měla podstoupit gynekologické vyšetření když jsem ochrnutá? Děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
24867
2.3.25 13:17
@Anonymní píše: Více

Určitě. Různé infekce, polypy a nádory se na ochrnutí přece nevážou. Menstruaci máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 13:45

@lucad77 právě že ne, tak nevím zda si najít gynekologii kde bych se dostala na vozíku a nechala se vyšetřit nebo ne? Nevím no

• Citovat
  • Upravit
78489
2.3.25 13:50
@Anonymní píše: Více

určitě ano, moje babička byla na vozíčku a na gynekologii „chodila“ i v 80 letech, někdo ji dovezl výtahem až k doktorce, v ordinaci si s ní již doktorka poradila - má „sjížděcí“ kozu, takže ano, dobrý gynekolog je připraven i na ženy na vozíčku - my jsme malé okresní město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí