HA - špatné braní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
23.6.15 21:04

Já myslím, že @RadkaCh si zaslouží velkou poctu za to, jak bravurně dokáže vysvětlit problematiku :kytka: :kytka: :kytka: Opravdu jsi zakladatelce poradila parádně, že to i pochopila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.6.15 21:09

@Olexa pravda, pravda, nejspíše tak zavolám..:) i když už teď chápu jak to mysleli, všichni co radili (radili mi dobře, já to jen nemohla nejdříve pochopit) takže Všem moc děkuji a omlouvám se za to zdlouhavé vysvětlování, které pro mě bylo potřeba..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.6.15 21:11
@Petule030 píše:
Já myslím, že @RadkaCh si zaslouží velkou poctu za to, jak bravurně dokáže vysvětlit problematiku :kytka: :kytka: :kytka: Opravdu jsi zakladatelce poradila parádně, že to i pochopila :palec:
:mrgreen: jsi prdlá :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
9374
23.6.15 21:13
@RadkaCh píše: :mrgreen: jsi prdlá :mrgreen:

Jo jo :lol: :lol: Jak jsem právě dočítala diskuzi, tak jsem si pořád říkala:„Chudák holčina, ona to furt nemůže pochopit…“, ale povedlo se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.6.15 21:34
@Petule030 píše:
Jo jo :lol: :lol: Jak jsem právě dočítala diskuzi, tak jsem si pořád říkala:„Chudák holčina, ona to furt nemůže pochopit…“, ale povedlo se :D

Tak jsem pro dnešek KING :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15
23.6.15 21:39

Ano, ano..:) Vážně Všem moc děkuji za rady jste všichni skvělí..:) Radce samozřejmě děkuji s doporučenou metodou.. je to paráda..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.6.15 08:04
@Cholito6 píše:
@RadkaCh konečně mě někdo pochopil.. chtěla jsem slyšet, jestli je jedno, jaky den si vezmu jaký prášek.. tím pádem to budu brát 7 týdnů v kuse a pak si udělám pauzu..díky

Dyt jsem ti to psala! 8o Je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.6.15 08:26
@radkka píše:
:mrgreen: Asi špatně :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20767
24.6.15 08:28
@RadkaCh píše: :mrgreen: Asi špatně :mrgreen:

Asi jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.6.15 08:32
@radkka píše:
Asi jo :,(

Tak dneska buď king ty :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
24.6.15 08:36
@RadkaCh píše:
Tak dneska buď king ty :hug: :mrgreen:

Radši snad ani ne, dneska mi tečou nervy od samého probuzení, to bych nedala :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.6.15 09:06
@radkka píše:
Radši snad ani ne, dneska mi tečou nervy od samého probuzení, to bych nedala :zed: :D

Jo, tak ty mně tečou už od minulýho týdne každý den. A každý den se musí přidat ještě něco dalšího :cert:

• Citovat
  • Upravit
20767
24.6.15 09:12
@RadkaCh píše:
Jo, tak ty mně tečou už od minulýho týdne každý den. A každý den se musí přidat ještě něco dalšího :cert:

:hug: :hug: Snad to brzy přejde, jinak mi hrábne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.6.15 17:15
@radkka píše:

Omlouvám se, že jsem to nepochopila..byla jsem z toho všeho dost zmatená..samozřejmě i Tobě děkuji..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.6.15 19:42
@Cholito6 píše:
Omlouvám se, že jsem to nepochopila..byla jsem z toho všeho dost zmatená..samozřejmě i Tobě děkuji..:)

V pohodě, já to psala ze srandy. Taky jsem byla zmatená jak včela, když jsem začínala brát antikoncepci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí