Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já myslím, že @RadkaCh si zaslouží velkou poctu za to, jak bravurně dokáže vysvětlit problematiku
Opravdu jsi zakladatelce poradila parádně, že to i pochopila ![]()
@Olexa pravda, pravda, nejspíše tak zavolám..:) i když už teď chápu jak to mysleli, všichni co radili (radili mi dobře, já to jen nemohla nejdříve pochopit) takže Všem moc děkuji a omlouvám se za to zdlouhavé vysvětlování, které pro mě bylo potřeba..:D
@Petule030 píše:
Já myslím, že @RadkaCh si zaslouží velkou poctu za to, jak bravurně dokáže vysvětlit problematiku![]()
![]()
Opravdu jsi zakladatelce poradila parádně, že to i pochopila
@RadkaCh píše:jsi prdlá
Jo jo
Jak jsem právě dočítala diskuzi, tak jsem si pořád říkala:„Chudák holčina, ona to furt nemůže pochopit…“, ale povedlo se ![]()
@Petule030 píše:
Jo jo![]()
Jak jsem právě dočítala diskuzi, tak jsem si pořád říkala:„Chudák holčina, ona to furt nemůže pochopit…“, ale povedlo se
Tak jsem pro dnešek KING
![]()
Ano, ano..:) Vážně Všem moc děkuji za rady jste všichni skvělí..:) Radce samozřejmě děkuji s doporučenou metodou.. je to paráda..;)
@Cholito6 píše:
@RadkaCh konečně mě někdo pochopil.. chtěla jsem slyšet, jestli je jedno, jaky den si vezmu jaký prášek.. tím pádem to budu brát 7 týdnů v kuse a pak si udělám pauzu..díky
Dyt jsem ti to psala!
Je to jedno.
@RadkaCh píše:
Tak dneska buď king ty![]()
Radši snad ani ne, dneska mi tečou nervy od samého probuzení, to bych nedala
![]()
@radkka píše:
Radši snad ani ne, dneska mi tečou nervy od samého probuzení, to bych nedala![]()
Jo, tak ty mně tečou už od minulýho týdne každý den. A každý den se musí přidat ještě něco dalšího ![]()
@RadkaCh píše:
Jo, tak ty mně tečou už od minulýho týdne každý den. A každý den se musí přidat ještě něco dalšího
Snad to brzy přejde, jinak mi hrábne ![]()
@radkka píše:
Dyt jsem ti to psala!Je to jedno.
Omlouvám se, že jsem to nepochopila..byla jsem z toho všeho dost zmatená..samozřejmě i Tobě děkuji..:)
@Cholito6 píše:
Omlouvám se, že jsem to nepochopila..byla jsem z toho všeho dost zmatená..samozřejmě i Tobě děkuji..:)
V pohodě, já to psala ze srandy. Taky jsem byla zmatená jak včela, když jsem začínala brát antikoncepci ![]()