Kdy miminka začínají sedět?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
16.12.12 18:38

Ahojky, náš prcek začal sedět v těch půl roce :).Asi 3 týdny seděl s jednou nožičkou vepředu a jednou vzadu a v 7měsících už měl obě nožky vepředu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
16.12.12 20:13

Ahoj, v 6,5 měsících se začala plazit, na začátku 7. měsíce si sedla a v 7,5 měsíci začala lézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellow submarine
16.12.12 20:16

U nás všechno lehce pozadu. Lézt začala v 9 měsících, po čtyřech asi za týden od lezení a sedla si tak v půlce desátého měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Kiki03
16.12.12 22:24

Nqaše mala zacala v 6 mesicch sedet i lezt v 7 mesicih si stoupla o nabytek v 8 a pul mesici zacala chodit okolo nabytku no a ted v roce už chodí :-) Kaýdy detatko je jiny :-)

• Citovat
  • Upravit
3466
19.12.12 00:11

Ahojky, asi budu mít další „blbý“ dotaz, ale potřebovala bych pochopit, jak si vlastně sedne sám? Malej se mi ze zad na bříško otáčí od konce 4.měs, zpátky mu to do dneška moc nejde, ale na boku je taky furt ;) je hodně akční, neustále se vzteká, asi už by chtěl lézt (péruje nožičkama)sklapovačky jedem každej den, pořád je na dece ve tvaru V :think: sílu má neuvěřitelnou…a sedem je myšleno jeho sed bez jakékoliv opory, včetně vlastních ručiček? :roll: díky maminy.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.12.12 08:48

@Dydynky Tak Vojtíšek prvně lezl a pak si začal sedat…byl to ale takový ten šikmý sed a a držel se rukama o zem a měl jednu nožku vepředu a druhou vzadu-asi držel stabilitu :) -až asi za měsíc si sedl správně-obě nožky vepředu a už se ani rukama neopíral-viz můj profilový obrázek :).A sedal si a sedá jakoby z toho lezení přes bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joven
27.7.13 18:06

Ahoj holky, nase holcicka si zacala sedat. Mam ale z toho spatny pocit, protoze si sedne tak, ze je na vsech čtyrech, pak si klekne a ručičky posouva k sobe. Chce nozicky natahnout ale je rovne, ne pres bok a tak ji to moc nejde. Natahne tak jednu nozicku a druha zustane skrcena. Pak se snazi i tu druhou ale ta jde hur a kdyz ji natahuje, udela skoro provaz, ty nozicky ma dost od sebe. Kdyby sla z boku, tak nozicky drzi u sebe a jen posouva rucicky a vyrovnava. Jeste neleze. Co si o tom myslite? Diky

• Citovat
  • Upravit
3351
28.7.13 09:52

Joven, ona na to casem urcite prijde, neboj, kazdy ditko je jiny a jinak si sedne.. urcite se srovna :) a nebo zajdi k detsky ta te doporuci nekam na specializovany pracoviste a tam ti ukazou jak ji „poradit“ jak si sednout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.11.13 23:30

Ahoj, malej si sedá do kleku, zadečkem na zem, ne na paty, na rehabilitaci nám řekli, že takový sed není dobrý kvůli kyčlím. Občas si sedne v překážkovém sedu, to prý nevadí. Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.11.13 11:19

@montinka My dělaly uplne vsechno jinak ;) a časem na to přišli samy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.11.13 14:33

@Kátísek bojím se, aby později něměl problémy s kyčlemi, tak snad to nebude trvat dlouho a přijde si na to sám, jak píšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
26.11.13 10:33

@montinka A chodily jste ale na kyčle ne, mely jste plínku navíc? nebo stli ti daly nejaky cviky tak je cvic a uvidis, ale my opravdu vsechno delaly jak nemely, sem tam sem zacvicila(nedodrzovala jsem to pravidelne) a stejne si to delaly jak chtely a ted vse ok(teda co si myslim sama- a dr nam taky nic nevytika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.11.13 13:27

@montinka Tak když jste byli na rehabce, tak vám na to snad dali cviky? Naše malá to taky dělala a cvičila jsem s ní cvičení, aby se naučila správně sedět. A taky jsem ji stále opravovala nohy, jak to jen šlo, natáhla jsem ji jednu nohu dopředu. Asi za dva týdny na to, co jsem s ní cvičila, tak začala sama dávat nohu před sebe a druhou měla pokrčenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
26.11.13 15:12

@Kátísek @Arnica Na sezení se neptala, já sama jsem jí řekla, jak sedí a zeptala se jestli je to v pořádku, prý je to špatně kvůli kyčlím. Ukázala nám cvik na posílení zádového svalstva a sezení víc neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
27.11.13 10:55

@montinka tak cvič a snad se to zlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí