Kdy miminka začínají sedět?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
28.4.10 11:08
Raakosnicek píše:
Ted nejak nechapu.kdyz vyhaknu hacek co je uprostred ksiru na ramena,tak nebude pripoutany k ty podlozce.ale jen kolem pasu.
prcek ma pul roku,tak poutam celyho

Aha, tak to si asi nerozumime :D Kolem pasu bude, ale nevypadne, bude mit i ty ramenni popruhy. Kdyz to jen zapnes kolem pasu, bez tech ramennich popruhu, tak nektery deti z toho dokazou i vylezt. Tak jsem to myslela ;) Protoze vetsina kocaru ma ty ramenni napevno pridelany k operce, Pliko ma tu moznost mit to volne. Paneboze, doufam, ze je to srozumitelny, nejak se do toho zamotavam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.4.10 11:11

jako ze ma ksiry pres ramena, ale je vyhaknuty ten hacek,co je pripina k te zadove opěrce???

No my zatim nesedime,takze to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.4.10 11:17

JJ presne. Je to stejny, jako kdyz mas externi ksiry, jako se davaly driv. Dite neni pripoutany pevne k operce. Za chvili se ti to bude taky hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.4.10 11:18

sezení

tak náš Toník taky nesedí a to má za týden 8m ..hačí mu nic neříká…lozí, staví se, ale sedět? ani náhodou..
a v sedmi měsících dostal jídelní židličku, polohovatelnou…tam se třeba i sám přitáhne do sedu, když chce na něco dosáhnout…
na navštěvě nebo prostě se mnou u stolu,u dr. v ordinaci, tak sedí na mě, a je buď opřený o mě, nebo prostě sedí sám…
nějak tohle neřeším..
ale nikdy bych ho třeba neposadila do prostoru, aby se pak vybulil…když sám nesedne…a to asi ještě dlouho ne…nemá tu potřebu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.4.10 11:21
asha píše:
JJ presne. Je to stejny, jako kdyz mas externi ksiry, jako se davaly driv. Dite neni pripoutany pevne k operce. Za chvili se ti to bude taky hodit :)

noo jen at pěkně ležííí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.4.10 11:25
Raakosnicek píše:
asha píše:
JJ presne. Je to stejny, jako kdyz mas externi ksiry, jako se davaly driv. Dite neni pripoutany pevne k operce. Za chvili se ti to bude taky hodit :)

Presne tak, miluju dokud jsou placky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.4.10 11:27
asha píše:
Raakosnicek píše:
asha píše:

no ne ze by me kazdy pokrok netesil, ale jak zacne sedet,lozit.....je po klidu a hlavne s malinkateho leziciho mimi je najednou velosek.
Tim ze je to druhy,tak vim co me pak ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.4.10 11:38
Raakosnicek píše:
asha píše:
Raakosnicek píše:
asha píše:

no ne ze by me kazdy pokrok netesil, ale jak zacne sedet,lozit.....je po klidu a hlavne s malinkateho leziciho mimi je najednou velosek.

Jo to mi povidej :D Na druhou stranu, ted uz bych samostatny sezeni docela ocenila, ono je to na svestku, kdyz jednak dite furt hlidas, aby nekam neslitlo, hlavu ma celou omlacenou, protoze sice sotva stoji, ale frajer se uz nechce drzet a zaroven by mel jezdit v kocaru na lezaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.4.10 11:43
asha píše:
Raakosnicek píše:
asha píše:
Raakosnicek píše:
asha píše:

Jo to mi povidej :D Na druhou stranu, ted uz bych samostatny sezeni docela ocenila, ono je to na svestku, kdyz jednak dite furt hlidas, aby nekam neslitlo, hlavu ma celou omlacenou, protoze sice sotva stoji, ale frajer se uz nechce drzet a zaroven by mel jezdit v kocaru na lezaka.

jo to jo. kazdy obdobi je krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.4.10 11:56

asha: presne! je to na hlavu. Nas frajer na zadech nevydri ani vterinu, ani obliknout ho nemuzu. Takze u nas lezeni na zadech v kocarku fakt nehrozi. Takze mirne zvedam nebo otacim. Ale spani na zadech mu nastesti nevadi. Proto mam radsi to Ergo.Resim s tim ale dalsi problem. Nechce mi v tom usnout. Je v nem hrozne akcni, porad se otaci, hybe se ikdyz je cas na spani. No nedivim se mu, ale potrebovala bych ho nekdy v tom nositku nejak uspat. Ale tohle uz je tama na jinou debatu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.4.10 12:04

Hm, to je blby, mne vsechny decka v satku i v nositku spaly a spi v pohode :) Jak uspat, to netusim, jedine si oblict neco pres, co odola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
28.4.10 14:12

Helenka začala sedět až v ROCE…

Obkládat a opírat prosím nikdy ničím!!! Dokud samo nesedne, nepomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.10.10 22:16

sedet

no ja mam 5 a pul mesicniho chlapecka a byla jsem v clubu kde jsou male deticky a maminky za pritomnosti takove spevave ucitelky si tam hrajou a spivaji atd. A ptala se me jestli uz malej sedi, tak jsem trochu znejistila. Protoze ten muj se jeste nechce ani prevracet na strany a na brichu to je traga. Vydrzi chvili a zacne rvat, tak jedine lezet nebo sedi oprenej o me, ale to zacne se predklanet az je skoro na ctyrech, tak nechapu proc nechce byt na brisku. A v jedne brozkurce pisi, ze dite je pripraveno na pevnou stravu, kdyz uz jsou tam naznaky k sezeni. To mi prislo teda dost stupidni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.10.10 22:19

Samuel mi sám začal sedět na začátku srpna čili mu tehdy bylo 9 měsíců :-)
V roce ti dcerka ještě nesedí???

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.10.10 22:21
nymphy píše:
Dajina píše:
Pěkné ráno,
a co říkate na sedačky a lehačky? Tam také není dítě v rovině. A jak přikrmujete, když dítě už v půl roce dostáva jídlo žličkou a u toho by nemělo ležet? Není to tak že občasná vyvýšená poloha u dítěte je akceptovatelná, pokud je podpora zad zajištěná a není tedý celá váha na zádech a kyčlích?
no právě malé lozí ale jak davame jidlo v leze tak se toci hned na brucho tak mame sedacku a v krmime,tak snad ji to za tech 15 az 20min krmeni neublíži :( i houpacka co je doma k´je pololeh a ona si jakoby seda tak ja nevim co je dobre a co spatne :think: :think:

Tak to už přehnaně řešíte na můj vkus. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí