Kdy miminka začínají sedět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
3.1.17 08:42

To taky nepochopím, :nevim: :nevim: když nemá zpěvněnou páteř, neumí klečet a jde do sedu sám??? :zed:
Nejspíš mu někdo musel ukázat chováním, posazováním, zapíráním polštářky, že lze sedět a on si to prostě vynucuje.
Za chvíli bude chtít taky vodit za ručičky a běhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.2.18 20:36

Nesedí ale už je nám malej kočárek

Maminky mám na vás dotaz :think:
Malýmu je 5 měsíců a už se mi skoro nevejde do normálního kočárku jako do ty korbičky. Ale sedět ještě dám neumí takže co teď? :nevim: :think: :zed: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.2.18 20:39

@Ina.f Sportak, ktery lze dat do uplneho lehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
18.2.18 20:39
@Ina.f píše:
Maminky mám na vás dotaz :think:
Malýmu je 5 měsíců a už se mi skoro nevejde do normálního kočárku jako do ty korbičky. Ale sedět ještě dám neumí takže co teď? :nevim: :think: :zed: děkuju

co třeba sporťák, který jde úplně do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.19 21:06

Naše teda je hrozně akční a sama se z lehu poprvne posadila už v na zacatku 7m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 03:16

@nymphy ahoj :mavam: moje malá sedí skoro už od šestého měsíce, začla chodit v osmém. Sedat sem ji dávala protože ležet nevydržela a furt se natahovala a rvala. Takže si mysl že je to na tobě ale zeptej se ratši dr. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.19 03:17

@nymphy ahoj :mavam: moje malá sedí skoro už od šestého měsíce, začla chodit v osmém. Sedat sem ji dávala protože ležet nevydržela a furt se natahovala a rvala. Takže si mysl že je to na tobě ale zeptej se ratši dr. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
8.4.23 21:44

@Pipet blbost to není dcera začla lést těsně před 6 měsícem a po 3 dnech si sama sedla první pokud byl šikmý sed jako ste poslala vy a druhý pokus byl hned krásný rovný sed ( nepredcházeli žádné pokusy
Každé dítě je jiné některé v 9 měsících neumí třeba sedět nebo lést a naše holčička dělá sama kroky ( nenutila jsem ji vše delá sama, neposazovala jsem ani nikdy nijak nenutila do ničeho nechávala jsem ji svůj čas až si na to přijde tak si na to přijde ) doktorka mi řekla že hodně pomohlo cvičení které sme cvičili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.4.23 08:16

@Týnka153 Moje miminko, o kterém byla řeč v této diskusi, už má skoro 15 let :lol:, to mě hrozně rozesmálo, že to někdo vytáhl - v dobrém!
A i tak si stále stojím za tím, že děti plošně běžně v půlroce nesedí. 8) Což neznamená, že se to nějakým rychlíkům nemůže povést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.4.23 19:53

Neposazovat! Naše malá se posadila cca v 5ti měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
s j
632
18.4.23 15:16

@Týnka153 věřím vám, jelikož moje první před osmi lety taky začla sedět a na druhý den už lezla po čtyřech. Můžu se zeptat jen jaké jste s ní dělala cvičení, mám čtyřměsíční a už ji to ležet nebaví. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí