Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
20.10.11 23:02

Mysičko to neporadím nevím…
vím, že lada multicolor je v akci u vlnapu přímo… klubíčko za nějakých 18 kč to se vyplatí objednat.. u nás jí mají taky v obchodě.. ale za plnou cenu!! tzn. za nějakých 36 kč! to je pak rozdíl a na ladu tam taky byly nějaké barvy levnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.10.11 23:03

Holky, vy jste toho dneska nakecaly :mrgreen: to nezvládám dočíst, tak jsem vzala jen něco, čapky pěkný a rukavičky taky, ty určitě vykouším :palec: už nevím kdo je sem dával :oops:
A čepička krtečka je nádherná :palec: já budu naší malé asi udělat Peppa Pig protože ona ji úplně miluje, je z toho úplně hotová a všechno je Peppa, Peppa i spodní kalhotky má s Peppou :mrgreen: tak to vidím že na k vánocům jí možná uháčkuji „plyšáka“ a tu čapku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.10.11 23:11
Macík74 píše:
Mysičko to neporadím nevím…
vím, že lada multicolor je v akci u vlnapu přímo… klubíčko za nějakých 18 kč to se vyplatí objednat.. u nás jí mají taky v obchodě.. ale za plnou cenu!! tzn. za nějakých 36 kč! to je pak rozdíl a na ladu tam taky byly nějaké barvy levnější..

Macíku, já jdu přímo do prodejny co je v tý fabrice, takže tam je to za ceny co jsou na netu + vždycky mají něco navíc, příze co už končí (buď úplně nebo jen barvu) a je toho míň než kilo, tak to prodávají přímo na špulích na váhu, ne v klubkách a je to za poloviční cenu :palec: takhle mám doma asi 4kg vlny na vlňáčky :mrgreen: návštěvy u našich jsou životu nebezpečné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
21.10.11 04:40
Monika0001 píše:
veveruskaa píše:
Moni mě fascinuje ta chlupatá vlna nádherná :palec: :potlesk: já bych se do toho zamotala :lol:

nezamotala. ono ked už háčkuješ nejakú dobu ide to samo .-D

poki kráásny set. fascinuju ma tie tvoje šále…
šály jsou nápad Aty :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.10.11 09:21

Myšičko tak to teda zááávidím!!! a asi bych tam utratila balík!!! musíš pak písnou co a za kolik jsi sehnala.. :palec:
a není nad to ohmatat si přízi !!! než koupím! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.10.11 09:40

maci k chlebu, já ho nezadělávám ručně, ale ručně si to těsto na začátku prohnětu a spojím, je to jenom chvilka, jakmile se přestane lepit, tak házím do pekárny, ale včera jsem ho dělala celý ručně, chtěla jsem vědět, jestli to bude ok. a bylo (-: to kdybych někdy chtěla čerstvý chleba, třeba u tchýně ((-: ona pekárnu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.10.11 10:06

ATy aha tak to jo… mě to překvapilo, že vidím, že na fotkách pekárnu máš, a přesto těsto v misce. :wink:
musím na šálu.. ať už to dnes dorubnu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.10.11 13:53

Takto dopadl můj nákup v prodejně Vlnapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.10.11 13:54

Jiný pohled :wink:

Je toho skoro 5kg a nechala jsem tak 1256 kč

Manžel mě asi přiabije :think: :oops:
No co, kdyžtak budeme jíst vlnu :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.10.11 13:55

Tu je ta čepice co jsem si dělala pro sebe, ale chtělo by to asi nějakou aplikaci, přijde mi to takový holý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.10.11 13:56

A tady když jí nasadím, čepice dobrý, ale modelka hrůza :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.10.11 14:41

myšičko neblázni (-: čepice je skvělá (-: a modelka taky (-: nejsme modelky, můžeme vypadat normálně ((-:

jinak tu kupu závidím (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.10.11 14:54
Aty píše:
myšičko neblázni (-: čepice je skvělá (-: a modelka taky (-: nejsme modelky, můžeme vypadat normálně ((-:jinak tu kupu závidím (-:

Děkuji :oops:
Ono není co ávidět, teď přemýšlím jak to odvezu do Prahy a kam to doma dám :think: asi to nabalím a poprosím kamaráda ať mi to hodí autem, ale kam já to dám 8-o a manželovi to asi budu muset říct, tohle se neschová jako kousek čokolády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten mě ale fakt přetrhne, bojim, bojim :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.10.11 14:59

Myšičko hele máš super zásoby..... kdybych vysypala veškerou přízi tak mám možná taky takovou hromadu! jenže kdybych to spočítala tak v tom mám víc pěněz! takže jsi nakoupila levně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.10.11 15:06

Myšičko, to je hromada :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: já také ráda nakupuji vlnu, teď jsem tedy nakoupila tu Glorii :palec: A pleteš na tom stroji? :think: čepka pěkná i ty :wink:

Všechny výtvory opět :huban: já prostě nestíhám ani dočítat :nevim:

Aty, chleba teprve prostuduji, to mě také zajímá :lol:

Já došudlala další z Dory a teď se chci vrhnout na nějakou ušanku, teplou, děláte třeba z dvojité Lady? nebo stačí jedna. Dneska opravdu zima jak v „ruským filmu“ :roll: Auto není naše :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat