Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
899
16.8.11 18:52
Stune píše:
PetkaSv píše:
barierka píše:
a ještě jedna
Barierko ta je nádherná :-))
já jich tu mám taky pár, háčkování taky miluju, holky když háčkujete zimní čepky dáváte pod to nějaký flís nebo to necháváte jen tak?
Háčkuju převážne z bambusu a tak dávám na zimu flís :)

Já loni háčkovala z Lady - tuším, ale letos chci zkusit merino vlnu. Na šití jsem tele, takže hledám vlny, které hřejou, abych nemusela podšívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 18:56

Holky, když jste takový odbornice, kdybych to chtěla zkusit, tak co si mam pro začátek koupit? Zas aby to nebylo zbytečný, kdyby mě to třeba nešlo. Kdysi jako dítě jsem sice háškovala, ale jednobarevně a já jsem tomu říkala šálky :-) Prostě jeden vzor a dlouhý, úzký nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
16.8.11 19:25

holky ja vas obdivuju…taky bych to chtela umet…nejste nektera z jizni moravy,ze bych si zaplatila kurz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 19:27

Tady ta uživatelka ho tam má zdarma :palec: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
16.8.11 19:29

no ja tady tyhle zaklady celkem zvladam,jen nechapu pak to pridavani abych docilul atoho aby to byla cepice :mrgreen: celkove na mmb je tolik krasnych navrhu,ale ja prd rozumim tomu co bych mela delat a co po me chteji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.11 19:31

podle tohoto uháčkuje čepičku naprosto každý. Pak už jdou i složitější vzory.
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
16.8.11 19:41
terinka4444 píše:
podle tohoto uháčkuje čepičku naprosto každý. Pak už jdou i složitější vzory.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

by ses divila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
16.8.11 19:46
saiiimona píše:
Holky, když jste takový odbornice, kdybych to chtěla zkusit, tak co si mam pro začátek koupit? Zas aby to nebylo zbytečný, kdyby mě to třeba nešlo. Kdysi jako dítě jsem sice háškovala, ale jednobarevně a já jsem tomu říkala šálky :-) Prostě jeden vzor a dlouhý, úzký nic :lol:

Já začínala s háčkem číslo 3 a 2,5 a jedním klubíčkem bílé Daniely. Investice minimální a čepička krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.8.11 20:06

Holky,tady tu diskusi jste nemely zakladat,mate tady jednu zakaznici :lol: :lol: Kter z vas mi bude ochotna uhackovat.do prostiho mesice?ale jako fakt myslim to vazne,ja jsem uplne hotova z tech vasich veci 8-o hele j bych chtela jo: :lol: takze cepicku na trileteho kluka,nejakou teplejsi na podzim az prechod zimy,mel by tam byt takovy ten rostacky ksilt ála bekovka,barva tmave šedá,s modrou opickou,pokud mozno i se salkem samo ze s opickou,a pro druheho tak na pet let,bych brala zase cernou s modrym adidasem,plus salek,holky kdo se do toho da?cekam na nabidecky,a ceny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
16.8.11 20:13

čepky kus za 150,–, ale já nepletu, takže šálky pasé, jedině zase háčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
16.8.11 20:15
marra píše:
Holky,tady tu diskusi jste nemely zakladat,mate tady jednu zakaznici :lol: :lol: Kter z vas mi bude ochotna uhackovat.do prostiho mesice?ale jako fakt myslim to vazne,ja jsem uplne hotova z tech vasich veci 8-o hele j bych chtela jo: :lol: takze cepicku na trileteho kluka,nejakou teplejsi na podzim az prechod zimy,mel by tam byt takovy ten rostacky ksilt ála bekovka,barva tmave šedá,s modrou opickou,pokud mozno i se salkem samo ze s opickou,a pro druheho tak na pet let,bych brala zase cernou s modrym adidasem,plus salek,holky kdo se do toho da?cekam na nabidecky,a ceny :mrgreen:

koukni na mmb, tam si zadej do vyhledávání „háč čep“ a uvidís kolik odkazů ti to vyplivne…a ceny kolem 130 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.8.11 20:19
Aty píše: čepky kus za 150,–, ale já nepletu, takže šálky pasé, jedině zase háčkem.

Na mmb kaslu,kdyz vs tu mam tak hezky po ruce :lol: Aty a zvladla by si to co jsem psala?aspon zhruba teda?asi jo co,blba otazka,vsak salek by se ventuelne mohl taky hacckovat ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
30627
16.8.11 20:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
16.8.11 20:29

Ahojky,i já se přidám a ukáži pár svých výtvorů

• načítám...
  • Citovat