Háčkování a lepící pistole

196
18.1.14 13:36

Hackovani a lepici pistole mate zkusenosti??

Zdravim :mavam:
Holky nemate prosim nektera zkusenost s tim, jestli jde prilepit hackovana vec na jinou hackovanou :lol: Myslim jako treba kytku prilepit na cepicku, nebo na hackovanou kabelku apod.aby se to nemuselo prisivat, jestli to tou pistoli drzi nebo jestli pouzivate jen lepidlo??jake??
Diky moc za info
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
18.1.14 13:38

@Jellyx myslím že přišití je nejlepší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
196
18.1.14 13:41

…aby se to nemuselo prisivat:DDD je to zbytecne zdlouhavy kdyby to lepidlem drzelo je to raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

Já bych to přišila, tavnou pistolí ti to držet nebude

• Citovat
  • Upravit
1060

Buď přišít a nebo lepící pistole, tim nalepíš všechno, taky s ní hodně dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.1.14 13:43

@Petrus157 ta pistole by mi to hodne urychlila a ulehcila-hackuju rada, ale prisivat ruzny ty drobnosti me fakt nebavi a hlavne mi to trva:))Takze rikas ze drzi jo?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
18.1.14 13:48

Nebylo by lepší to přilepit lepidlem na látku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.1.14 13:50

No to ja prave nevim:DD ma s tim nekdo zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69035
18.1.14 14:01

Ja bych rekla, ze drzet to bude, ale veci lepene tavnou pistoli mi zvlast pri nesetrnem zachazeni obcas odpadnou, a ze teda me dite s cepici setrne nezachazi ani omylem. Dale je potreba cepici cas od casu vyprat, tam bych se toho taky bala. U dekoracnich predmetu klidne, u veci na denni noseni bych to neriskovala. Nechut k prisivani ale plne chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
18.1.14 14:03

@Jellyx já teda nevím, ale když už uháčkuješ nějakou věc, uděláš na ní kytičky nebo něco to tě pak zabije těch pár minut na přišití té aplikace? Já bych tu tavnou pistoli nepoužila, může ti to prolést do rubu a bude to zbytečně třeba škrábat nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
18.1.14 14:05

Něco takového jsem chtěla napsat jako @ugluk, mám taky zkušenosti sice ne s přilepenými. Přišila jsem na čepičky ozdobné knoflíčky a i ty dokázali strhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.1.14 14:06

Ne tavnou pistoli určitě ne, bude to moc tuhý, navíc pokud to lepidlo není vařící tolik nelepí a časem se to odloupne, ono to je špíš na přichycení, nepronikne do vláken.

mám ale ozkoušeno lepidlo gutterman na textil, to drží opravdu hodně, některé části mám taky lepené (menší), větší je radši lepší přišít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.1.14 14:07

Jo jinak jsem zkoušela i jiný lepidla a tohle je opravdu nejlepší, ale je fakt že jsem to snad neprala, používala jsem ho na brože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
18.1.14 14:10

Vždycky když dělám amplikace na čepičky tak pišívám a říkám si, že to šití trvá dýl než uháčkování celé čepice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
18.1.14 15:52

Já teď koupila pletenou čepičku a ta měla kytičku takhle přilepenou, vypadá to blbě a nevím, co to udělá za nějaký čas praním.
Je to škaredý a úplně to kazí vzhled hačkované/pletené věci…
Než se ti nahřeje, spotřeba elektriky, materiálu… přišití je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat