Happy mimi plenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
5.9.13 11:18

@pelikan21 Já na recenzích o těch magic plenkách z mall četla hodně příspěvků, že plenka v noci proteče. Je to pravda? Já dávám plenky už jen na noc a malej je ještě zvyklí na mléko na usnutí, tak v noci čůrá poměrně dost :/ Uvažovala jsem, že bych je taky objednala, ale jestli se musí v noci přebalovat tak to bych do nich asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
5.9.13 11:22
@griet01 píše:
@pelikan21 Já na recenzích o těch magic plenkách z mall četla hodně příspěvků, že plenka v noci proteče. Je to pravda? Já dávám plenky už jen na noc a malej je ještě zvyklí na mléko na usnutí, tak v noci čůrá poměrně dost :/ Uvažovala jsem, že bych je taky objednala, ale jestli se musí v noci přebalovat tak to bych do nich asi nešla.

ne, me u male neprotekla nikdy (a to ma rano hodne mokrou plenku), u maleho taky ne, ale je pravda, ze malemu jsem spis kupovala ty z Lidlu (ted ty tenke), protoze to mam u ruky a nevedela jsem, kolik jich jeste budu potrebovat, takze jsem je kupovala v mensim mnozstvi.

Ale ani jedny u maleho neprotekly (velikost 4 a 5). ;)

Ale kamaradka zkousela ty Magics a rikala, ze ji obcas (u kluka) protekly (trojky)… tak nevim.

Ale nam opravdu nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.9.13 19:51

My je vyzkoušíme o víkendu. Také jsem uvažovala o tich Magics z Mallu ale objednat větší počet je na nic, nevíte kde se dá sehnat jedno balení? Syn pročůrá skoro všechny plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.9.13 20:22
@slon1234 píše:
My je vyzkoušíme o víkendu. Také jsem uvažovala o tich Magics z Mallu ale objednat větší počet je na nic, nevíte kde se dá sehnat jedno balení? Syn pročůrá skoro všechny plenky.

a jakou velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.9.13 20:46

Nevím přesně jestli to napíšu dobře ale je to 7-18kg. Malý má 9kg. Nemůžu se podívat, koupila je mamka a jedeme k nim až v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.9.13 12:23

Vy se tady bavíte o všech možných plínkách, ale diskuze je o Happy mimi z drogerie Teta. Já jsem je koupila a jsou naprosto strašný!!! Velikostně neodpovídají, jsou tenký a navoněný. Malá má pětky a tyhle jsou jí malý, tudíž protíkají. Už nikdy více!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
8.9.13 13:00

@Anabellka proboha a proc Ti to vadi? Tak napis prispevek a nestourej.

kdyby to vadilo @iwetka05 jako zakladatelce, tak nereknu, ale ona nam tu k tomu nic nerekla, ne? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.9.13 13:08

Pro novorozence Bella Háppy jsou nejlepší pleny. Já je dostala už v porodnici a pak jsme jen dokoupili domů, mají super široký balení. Velikost jsme měli jen jedničku, vydržel v nich docela dlouho, dvojky jsme pak koupili Pampersky premium care. A teď máme trojky Active baby. Belliny mi zbyly dva balíky, použiju pro případné další dítě :palec:
Jinak ty Magics jsem si nechala poslat vzorky, ale moc se mi nezdají, tak jsme je neobjednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.9.13 13:27

@pelikan21 proč mi to vadí? Protože když vznikla tahle diskuze tak jsem zrovna držela teta leták v ruce a na ty plíny koukala. A čekala jsem že sem někdo napíše nějakou zkušenost. Když nic, tak jsem je koupila. Naštěstí jen jedno balení. Už nikdy více. Nemyslela jsem to jako šťourání, ale varování pro ostatní. Jsou to fakt vyhozené peníze a práce navíc. Já denně peru počuranou postel a to ji v noci přebaluju i 2×. Hned zítra jedu pro jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
8.9.13 13:31
@Anabellka píše:
@pelikan21 proč mi to vadí? Protože když vznikla tahle diskuze tak jsem zrovna držela teta leták v ruce a na ty plíny koukala. A čekala jsem že sem někdo napíše nějakou zkušenost. Když nic, tak jsem je koupila. Naštěstí jen jedno balení. Už nikdy více. Nemyslela jsem to jako šťourání, ale varování pro ostatní. Jsou to fakt vyhozené peníze a práce navíc. Já denně peru počuranou postel a to ji v noci přebaluju i 2×. Hned zítra jedu pro jiný.

promin, ja jsem dneska unavena, nevyspala, nejaka nastvana a ustvana, takze asi reaguji prehnane. :oops: :oops: :oops:

Jsi hodna… ;)

Jinak, ty magics, jestli jsi je nezkousela, oni maji bohuzel jenom velka baleni, ale jsou fakt dobre, hrozne nam vyhovuji… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.9.13 14:13

@pelikan21 náhodou docela jste mě na ty Magics nalákali. Asi je objednám. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
8.9.13 14:28
@Anabellka píše:
@pelikan21 náhodou docela jste mě na ty Magics nalákali. Asi je objednám. :-D

hele, uprimne. Ja jsem s nimi hrozne spokojena… :) A jeste s temi plenkami z Lidlu (s temi novymi, tenkymi). Ty jsou taky uplne super… ;) Kdyz mi dojdou (naohdou) Magics, tak kupuji ty v Lidlu. ;)

Ale ty Magics kupuji ve velkem (to velike baleni), vyplati se. A jeste tam kupuji ty Huggies vlhcene ubrousky, zelene, jsou pevne, krasne voni (nejsou moc silne naparfemovane) a jsou hrozne prijemne i me… :oops:

Tyhle: http://i.cdn.nrholding.net/…573/220/150/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slon123
8.9.13 20:00

Tak moje zkušenost s plenkami Happy mimi z drogerie Teta - očekávala jsem od nich víc, ale je to takový průměr mezi plenkami. Řekla bych, o něco lepší než ty nové tenké plínky z Lidlu. Akorát co mi na nich hodně vadí je, že nejsou pružné okolo pasu, ale to je spousta plínek. A teď jsme u toho, jedna mamina plenky vychválí a jiná je už nikdy koupit nechce. Je to asi opravdu individuální co miminko to maminčin názor. Asi to chce koupit jedno balení a každá za sebe vyzkoušet. Moje sestra si nemohla vynachválit plenky Huggies a hanila Pampers sleep and play a u mne je to naopak. Ženy, nevíte kde sehnat jedno balení tich plenek Magics? Taky jsem na ně koukala ale v recenzích na Mallu moc chválené nebyly ale tady zase jo :think:

• Citovat
  • Upravit
4780
8.9.13 20:20

Koukala jsem že na mall.cz mají to super velký balení magics a pak ještě menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
8.9.13 20:25
@slon123 píše:
Tak moje zkušenost s plenkami Happy mimi z drogerie Teta - očekávala jsem od nich víc, ale je to takový průměr mezi plenkami. Řekla bych, o něco lepší než ty nové tenké plínky z Lidlu. Akorát co mi na nich hodně vadí je, že nejsou pružné okolo pasu, ale to je spousta plínek. A teď jsme u toho, jedna mamina plenky vychválí a jiná je už nikdy koupit nechce. Je to asi opravdu individuální co miminko to maminčin názor. Asi to chce koupit jedno balení a každá za sebe vyzkoušet. Moje sestra si nemohla vynachválit plenky Huggies a hanila Pampers sleep and play a u mne je to naopak. Ženy, nevíte kde sehnat jedno balení tich plenek Magics? Taky jsem na ně koukala ale v recenzích na Mallu moc chválené nebyly ale tady zase jo :think:

ja to mela taky tak, ze jsem milovala Huggies a nesnasela Sleep&Play (smrdely mi)…

A magics a ty z lidlu mam moc rada, protzoe jsou tenke, neprotekaji a jsou prijemne… ;)

Jedno baleni se neprodava (Magics), ale maji snad 3 baleni, coz je unosne podle me.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí