Snažilky Havířov 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
6.8.11 09:35

Jj, maras. Dělám HV-ZSV pro ŠS. Je to na fildě, tak alespoň v tomhle se to dá. Ale celkově mě to už nebaví, studuju už strašně dlouho. :oops: Po prváku jsem byla rok doma se synem, a LS čtvrťáku jsem si musela zopakovat, protože jsem byla nemocná. Tak se mi to zpozdilo celé. No, psát diplomku a přestavovat dům taky nebyl nejlepší nápad.

Ty máš co za aprobaci a kde učíš? Po RD uvažuju, jestli se upíchnout někde v Havířově na SŠ nebo se pokusit uplatnit v Těrlicku na ZŠ, kterou máme 5 minut od domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
6.8.11 09:49

Ahoj snazilky,tak ja uz jsem od vas za zenitem mam trileteho Tygra a zacla jsem chodit do prace,takze moc casu nazmar uz nemam a tady se objevim jednou za cas.
Jinak teda holky at se vam s tim snazenim dari :palec:
TINUVIEN: Terlicka zakladka tam mi tedka nastupuje od sestrenky mala do prvni tridy.Jeji bracha tam mel hroznou ucitelku ty prvni dva roky,proste si na neho zasedla a hotovo. :evil: Ted uz se ji myslim nastesti zbavil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.8.11 11:08

gorino a plánujete druhé? Na té základce bych mohla učit max. druhý stupeň. Syn letos nastupuje do první třídy, ale jde do polské malotřídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
6.8.11 18:18
Ahoj, já mám první stupeň. Učím na Zš na Šumbarku.
Tinuvien píše:
Jj, maras. Dělám HV-ZSV pro ŠS. Je to na fildě, tak alespoň v tomhle se to dá. Ale celkově mě to už nebaví, studuju už strašně dlouho. :oops: Po prváku jsem byla rok doma se synem, a LS čtvrťáku jsem si musela zopakovat, protože jsem byla nemocná. Tak se mi to zpozdilo celé. No, psát diplomku a přestavovat dům taky nebyl nejlepší nápad.Ty máš co za aprobaci a kde učíš? Po RD uvažuju, jestli se upíchnout někde v Havířově na SŠ nebo se pokusit uplatnit v Těrlicku na ZŠ, kterou máme 5 minut od domu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
8.8.11 12:28

A jinak? Vdaná? Bydlíte na baráčku jo? My jsme taky přemýšleli o stavění, nebo koupení a rekonstrukci nějakého staršího, ale já bych se tam v noci asi bála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
8.8.11 14:14
Tinuvien píše:
gorino a plánujete druhé? Na té základce bych mohla učit max. druhý stupeň. Syn letos nastupuje do první třídy, ale jde do polské malotřídky.

Ahoj,ja uz druhe neplanuji.Zaprve jsme uz trochu za zenitem a za druhe nas maly TYGR je opravdu Tygr a to vam tu radsi nebudu vypravet,abych vam nekazila predstavu a tom jak to je krasne mit miminko.U nas to tak bohuzel nebylo a porad neni.Porad cekam na to kdy se udajne ten nas Tygr sklidni,ale zatim to tak nevypada :-D .Takze o druhem ani slyset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.8.11 07:59

Gorino a kolik tygrovi je? :lol:

Monco85 bydlíme v řadovce, právě finišujeme s rekonstrukcí. Takže bát se fakt nemusím, je to takový paneláček na ležato, zahrádky maličké, ale i tak moc příjemné bydlení.
První stupeň nebo MŠ bych asi psychicky nedala. :lol: Dost těžce nesu takové to dětské ševelení. Proto mám až střední, tam už jsou zmutovaní a ševelí o oktávu níž.
Vdaná jsem, asi jsem v těchto věcech dost konzervativní. Ty už máš taky po svatbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
9.8.11 11:33

Ahoj. JJ po svatbě máme, ale krátce, a od té doby se snažíme.
Jinak co se týče starších dětí, to zase já nenenenee. Stačí mi druhý stupeň, když někdy supluju…Ti malí se ještě dají zvládnout a být s nima za dobře celé rok, starší tě milujou do té doby, než je poprvé nasruješ a tím jsi pro ně skončila. To nemluvlím o tom, že tě s přehledem pošlou do…Možná střední škola jo, ale stření, ne nějaký učňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
11.8.11 12:29

Tinuvien Tygrovi jsou tri a dva mesice.Jedine co me od jeho dovednosti zachranuje jsou jesle a od zari doufam skolka.Jinak on staci udelat neplechu i po ceste domu,proste jak neni po jeho tak to je pak uzasna cesta :wink: .je ve vsem hrozne tvrdohlavi a neprizposobili,ale asi to ma mit po kom.Pritel je tvrdohlavi a ja neprizpusibiva,tak bych mu asi malemu nemela co vycitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
12.8.11 12:27

Gorino tak ve třech má na vzdor nárok. :lol: Náš je v šesti oprsklý až hrůza a to jako fakt nemá volnou výchovu, z hranic neslevuju. Si s chlapem říkáme, že se aspoň v životě neztratí, když je to mezek tvrdohlavá po nás obou.

Mončo no, na učňáku se moje aprobace HV-ZSV naštěstí neučí. Tam bych nešla ani kdyby platili 50 a více. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
12.8.11 13:05
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
12.8.11 13:05
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
12.8.11 16:02
Tinuvien píše:
Gorino tak ve třech má na vzdor nárok. :lol: Náš je v šesti oprsklý až hrůza a to jako fakt nemá volnou výchovu, z hranic neslevuju. Si s chlapem říkáme, že se aspoň v životě neztratí, když je to mezek tvrdohlavá po nás obou.Mončo no, na učňáku se moje aprobace HV-ZSV naštěstí neučí. Tam bych nešla ani kdyby platili 50 a více. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: obdobi vzdoru to mame od te doby co jsme se narodlily.Od narozeni jsme rvaly ,rvaly a rvaly jak pres den tak v noci.V noci jsme prestaly az letost to uz mel skoro 3.No a ted rveme jenom pres den.
Sotva jsem ho dneska vyzvedla z jesli,tak zacal rvat ze chce na zmrzlinku a rve dotedka ikdyz jsem mu ukazala,ze ma zmrzku v mrazaku ne on chce ven na zmrzlinku.
A to jsem dneska vstavala ve 2 rano do prace,prijdu z prace a uz zas musim poslouchat kraval.Je to k zblazneni,proto uz zadne druhe.A zadne rady ze to druhe bude hodnejsi :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
12.8.11 17:13

gorino 8-o a on má nějaký problém? Tohle je dost brutal. S tříletým se už přece i dá domluvit docela v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
12.8.11 20:20

No ja si myslim,ze zadny problem nema.Akorat proste neumi poslouchat a je tvrdohlavi.A jako jedinacek si neumi ani sam hrat a porad si vyzaduje pozornost.Tedka jak jsem nastoupila do prace uz na neho moc casu nemam a prave proto doma dela lumparny aby na sebe upozornil.Ma o dva roky starsiho kamarada a ten ma dvoleteho brasku,takze vidi ze se ma poslouchat a nervat.Protoze ani jeden z tech dvou to nedela jenze to ho nezajima.
Udajne to je normalni je to jen dite,ale dokolika to dite bude do 15 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital