Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to jsme seděly přesně na proti sobě
no já si to plánuju tak na konec srpna
Ikdyž okolí mi říká, že si myslí, že vydržím ještě tak 3 týdny a porodím. celkem často mám poslíčky. Ale já si myslím, že to jen tak prďolka straší, že si počkáme na termínek. A už ses teda rozhodla, jestli budeš rodit v Havířově???
No jako já vůbec nevím, co to poslíčci jsou. Jsem zvědavá kdy do začne. Jinak asi ten Havířov jo no. Nechce se mi pak ve stresu někam daleko.
No přesně
Ze začátku jsem taky říkala, že pojedu do Vítkovic, ale při vzpomínce, jaké jsem měla bolesti atd budu ráda, když rychle dojedu do porodky. a já byla v Havu spokojena, takže tam půjdu taky
Dneska mi teda tvrdne břicho fest a štípe kůže na břiše, tak doufám, že mi nepopraská. Zatím se drží ![]()
Jo tak to já mám jizev tolik, že jsem to ještě nikdy na nikom neviděla. Strašně mě to sere, vůbec jsem to tak brutální nečekala. A to mažu od začátku 3× denně ![]()
A já právě nemažu vůbec, nejsem mazací typ, ale asi mám dobrou elasticitu kůže. Ale krém jsem si pořídila
Tak jen někdy, aby se neřeklo
U první jsem taky nepopraskala. Neboj, to ti časem vybledne a pak to nepůjde ani vidět ![]()