Snažilky Havířov 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1320
30.7.12 09:15

Tak to jsme seděly přesně na proti sobě :-DDDDD no já si to plánuju tak na konec srpna :-DDDD Ikdyž okolí mi říká, že si myslí, že vydržím ještě tak 3 týdny a porodím. celkem často mám poslíčky. Ale já si myslím, že to jen tak prďolka straší, že si počkáme na termínek. A už ses teda rozhodla, jestli budeš rodit v Havířově???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
31.7.12 14:51

No jako já vůbec nevím, co to poslíčci jsou. Jsem zvědavá kdy do začne. Jinak asi ten Havířov jo no. Nechce se mi pak ve stresu někam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
31.7.12 18:39

No přesně :-) Ze začátku jsem taky říkala, že pojedu do Vítkovic, ale při vzpomínce, jaké jsem měla bolesti atd budu ráda, když rychle dojedu do porodky. a já byla v Havu spokojena, takže tam půjdu taky :-) Dneska mi teda tvrdne břicho fest a štípe kůže na břiše, tak doufám, že mi nepopraská. Zatím se drží :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
31.7.12 19:34

Jo tak to já mám jizev tolik, že jsem to ještě nikdy na nikom neviděla. Strašně mě to sere, vůbec jsem to tak brutální nečekala. A to mažu od začátku 3× denně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
31.7.12 22:01

A já právě nemažu vůbec, nejsem mazací typ, ale asi mám dobrou elasticitu kůže. Ale krém jsem si pořídila :-))) Tak jen někdy, aby se neřeklo :-D U první jsem taky nepopraskala. Neboj, to ti časem vybledne a pak to nepůjde ani vidět :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
3.8.12 17:31

No to pochybuju, mám to fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie