Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ten screening se děla kolem 12. týdne , ale ty tripl testy nevím.
Ahojky Mončo, tak co, už sis byla koupit nějaké to těhu oblečení??? Já pořád říkala, že svoje kalhoty do jara donosím, ale ono to nějak už teď nejde. Fakt břicho porostlo a já nosím gatě trapně na gumičku. Nemůžu dopnout knoflík, tak to zagumičkovávám. Budu muset nějaké ty kalhoty koupit. ![]()
Ahoj, byla jsem v ostravě v Lasu a jedny jsem si objednala z bonprixu, ty zatím nepřišly, tak uvidíme. Já nosím těhu rifle už asi 3 týdny, dala mi kámoška, jsem totiž nějaká zalitá vodou a vypadám jak slon …
no tak to nejsi sama. Já se taky tak cítím
jsem neohrabaná, zadýchávám se už teď a hrozím se jak to bude v létě, když budu jak hroch
v úterý jdu na odběry krve, tak se pak zkusím stavit do toho Elánu, jestli tam něco mají. A už jsi začala nco nabírat na kilech???
v elánu je hovno…byla jsem tam a nic pěkného tam není. Na kilech asi 4, a to jsem na konci devateho tydne teprve jako…maras
aha, tak to je blbé, no tak to budu muset do té Ostravy
Tak zkusím ukecat toho mojeho, jestli by tam se mnou nesjel v týdnu. Já na kilech ještě nepřibrala. zhubla jsem 2 kila a dneska jsem se vážila, tak mám jen o půl kila více než jsem nahásila u doktora. A jsem 10+1. Ale myslím, že tě brzo doženu, protože žeru jak prase. Fakt mám šílenou žravku, až je to divný. ![]()
nene vůbec nebliju, ani mi nebylo blbé od žaludku, jen jeden den, ale to bylo z nervů. Jinak mě jen hrozně bolí prsa, sem tam pobolívá břicho, ale jen málo a co mě hodně trápí je únava. Pokud si po obědě neschrupnu aspoň na hodinku, tak jsem jak praštěná pytlem, strašně unavená.
Monca85 píše:
zítra a ty?
já jdu v úterý, konečně, tak pak dej určitě vědět ![]()
Ahoj, tak vše ok, miminko má 2,2 cm, srdíčko mu bije, další kontrolu mám za 3 týdny a to budou dělat i ten screening, co si platím sama. Budu platit 300.. Akorát teda mám špatnou echogenitu nejakou nebo co, což znamená, že na utz je to dost špatně všěechno vidět, takže dnešní fotečku mám nic moc :/