Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no to jo, to bude dobrý maras
Ty to máš ještě dobrý, když nebudeš chtít, tak prostě ven nepůjdeš, ale já mám doma 3 letou slečnu a tu při pěkném počasí v bytě neudržím. ![]()
ty a tak mě napadlo v souvislosti s létem, těhule asi nemůžou do bazénu na koupáku třeba co?
no to já nevím, ale určo tam budu chodit s malou. Takže buď si sednu jen na kraj bazénu a malá si tam bude hrát nebo se normálně budu koupat. Myslíš, že by ublížila jako voda, že by se mohl dostat nějaký zánět???? nebo proč? No ikdyž když jsem shlédla fotky z osmého měsíce u prvního těhu, tak nevím nevím, jestli se odvážím někde svléknout
Vypadala jsem dost děsivě ![]()
no tak existují plavky pro těhotné, spodek norm a vršek je tavo volne tricko z plavkoviny, ale bojim se zanetu, nebo ja nevim coho, vis, ze tam chodi nasi spoluobcane (myslim ty co to maji zadarmo) a nevim no, jestli úplně jako je to vhodné…
no to máš pravdu, já se asi tam koupat nebudu, ale s malou tam budu muset jezdit. Tak aspoň očabrám nohy .-))
Dneska jdu na ten screeningový UTZ na 14.20. Bojím bojím, doufám, že bude vše ok.
Ahojky, tak se hlásím z kontroly Screening dopadl dobře. doktor říkal, že máme víc než čilé miminko, tak to bude pořádný rošťák, jsem 12+0, pupušek má 5 a půl cm, konečný termín porodu 13.9. normálně jsem viděla jak to šermovalo ručičkama, nožky překřížené, bylo to super, až mi ukápla slzíčka. A mám i první fotečku, tak jak půjde malá spát, tak se jí pokusím vložit a mám průkazku .-DDDD Zítra čekám ještě na výsledky krve, když nikdo nezavolá, tak je vše v pořádku, takže doufám, že se telefon nerozdrnčí Jinak taky gratuluju ostatním k úspěčným kontrolám. Já jdu na další 29.3. a to mi vezmou krev i na triply.
a kdy jdeš na kontrolu ty??
Moni jseš ještě v nějaké skupině z Havířova??? Nebo už jsem tu zůstaly jen my dvě.
Ahojky holky,
můžu se k vám přidat jsem teprve na začátku 13.3.první UZ
Ahojky Ajak, vítám tě, no konečně se nám to tady trochu rozrostlo ![]()
ahoj
tak to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, úplně ti závidím
no já jdu na ten screening 14.3. takže bez mála za 14 dní :/ jsem už nedočkavá, prý mám vzít manžela sebou.
No takže tobě pohlaví vidět asi nebylo co?
Jinak v jiné skupině nejsem, myslím, že jsem založila dvě, ale chodím jen sem, ta druhá se mi nepíše, mezi těma, jak to máš červené. že tam někdo je..
Já jsem totiž tu skupinu původně dala mezi snažilky, ale nějaký admin nás přehodil na řazení podle místa a tam už náš nikdo nenašel. Nevím, že není více Havířovských maminek no :/
ty jo, dlouho nikdo nic :/ co se deje?
HOlky kde chcete rodit?
Ahojky, já dnes vstala z mrtvých, dostala jsem v úterý chřipku a dva dny ležela v teplotách, až dneska jsem byla schopna trochu vylézt z postele. do toho manžel 40tky a dcera teplotuje už týden, takže jsme běhaly po doktorech. Byla jsem i na gyndě, protože jsem se bála, že se něco stalo mimi těma teplotama, ale vše je ok. No já rodila v Havířově a nemohla jsem si fakt na nic stěžovat, bylo to pro mě super, takže uvažuju, že půjdu zase tam. to porodní a novorozenecké je tam na úrovní, ale ostatní oddělení stojí za prd. A kde vy??
ja prave nevim co si mam o tom myslet, v posledni dobe jsem o havirovske nemocnici zase slysela tolik historek, ze nevim, jestli tam jit…kamaradka si taky nestezovala, co ted rodila, ale nemela zadne komplikace…nikdy jsem s nikym, kdo by nejake mel nemluvila ![]()