Snažilky Havířov 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
6.2.12 19:32

Ahoj, tak dopadlo to super, miminko hrozne za ten tyden vyrostlo, je to uplne neuveritelne. Mam prijit ted v patek rano na odbery taky a daji mi prukazku. A pak v patek do poradny, ale to uz asi nebude ultrazvuk, tak to je mi lito :/
Jinak chodim ten ke Sturcove. Chodila jsem ale ke Granakovi a to byla hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 08:29

Tak super, gratuluju :-)))))) To já si na kontrolu ještě počkám :-( Doufám, že příště uý mi dají taky průkazku, už mi jí tam chystali do složky, ale říkali, že mi ji dají až v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 17:57

No ja se bojim, kdy uvidim mimiko priste, protoze v poradne se uzt nedela a na jinou kontrolu zatim objednana nejsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 18:01

fakt? no co já si vzpomínám, tak když jsem chodila do poradny, tak jsem pokaždé viděla mimi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 19:03

no u te doktorky to pry je podle kamaradky, co ted rodila tak, ze tam jsou dve doktork, jedna je pres utz a druha pres poradny, tam se pry jen bere krev, vazi a tak, jestli jsem to teda dobre pochopila. Ale rada se budu mylit. Jsem u teto dr teprve asi 14 dni, co jsem utekla od toho sveho doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 19:05

Aha, tak ten můj vede jak kontroly, UTZ i poradny, takže všechno mám u něj. No tak uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 19:10

a máš už vyhlídnutý nějaký kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 19:19

já mám kočárek zprvníh těhu, stál mě se vším skoro 20 000, takže ho fakt měnit nebudu a je přímo úžasný, velká korbička, lehký, snadno ovladatelný, celý ze světle béžové koženky, jmenuje se Emmaljunge - dovoz ze Švýcarska, fakt doporučuju. Jak najdu odkaz, tak ho tu dám, ať máš představu a golfky mám chicco multuway a jsem taky nadmíru spokojená .-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 19:22

:) tak hledej, to se rada podivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 19:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 19:25

ale klikni na barvu creme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 19:25

mám ten béžový, k tomu je sportovní korbička, ze stejné firmy a ve stejném provedení jsme koupili i vajíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 19:29

a co tě přimělo kupovat zrovna tento?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.2.12 19:35

já jsem prostě šla do obchodu, povozila jsem si asi 15 různých kočárku, nechtěla jsem tříkolku a hlavním kritériem už mě byla velká krobička, protože jsem měla zimní miminko, takže fusak atd… No a jak jsem ho viděla, tak už jsem bez něho neodešla. Je kvalitní, lehko umyvatelný, super na povožení i v závějích. sice není to zrovna moderna, ale fakt bych neměnila a moc se na něho těším, aˇž ho zase vytáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.2.12 19:41

a v jakem obchode jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie