Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak dopadlo to super, miminko hrozne za ten tyden vyrostlo, je to uplne neuveritelne. Mam prijit ted v patek rano na odbery taky a daji mi prukazku. A pak v patek do poradny, ale to uz asi nebude ultrazvuk, tak to je mi lito :/
Jinak chodim ten ke Sturcove. Chodila jsem ale ke Granakovi a to byla hruza.
Tak super, gratuluju
To já si na kontrolu ještě počkám
Doufám, že příště uý mi dají taky průkazku, už mi jí tam chystali do složky, ale říkali, že mi ji dají až v poradně.
No ja se bojim, kdy uvidim mimiko priste, protoze v poradne se uzt nedela a na jinou kontrolu zatim objednana nejsem ![]()
fakt? no co já si vzpomínám, tak když jsem chodila do poradny, tak jsem pokaždé viděla mimi ![]()
no u te doktorky to pry je podle kamaradky, co ted rodila tak, ze tam jsou dve doktork, jedna je pres utz a druha pres poradny, tam se pry jen bere krev, vazi a tak, jestli jsem to teda dobre pochopila. Ale rada se budu mylit. Jsem u teto dr teprve asi 14 dni, co jsem utekla od toho sveho doktora…
Aha, tak ten můj vede jak kontroly, UTZ i poradny, takže všechno mám u něj. No tak uvidíš ![]()
já mám kočárek zprvníh těhu, stál mě se vším skoro 20 000, takže ho fakt měnit nebudu a je přímo úžasný, velká korbička, lehký, snadno ovladatelný, celý ze světle béžové koženky, jmenuje se Emmaljunge - dovoz ze Švýcarska, fakt doporučuju. Jak najdu odkaz, tak ho tu dám, ať máš představu a golfky mám chicco multuway a jsem taky nadmíru spokojená .-)))
mám ten béžový, k tomu je sportovní korbička, ze stejné firmy a ve stejném provedení jsme koupili i vajíčko
já jsem prostě šla do obchodu, povozila jsem si asi 15 různých kočárku, nechtěla jsem tříkolku a hlavním kritériem už mě byla velká krobička, protože jsem měla zimní miminko, takže fusak atd… No a jak jsem ho viděla, tak už jsem bez něho neodešla. Je kvalitní, lehko umyvatelný, super na povožení i v závějích. sice není to zrovna moderna, ale fakt bych neměnila a moc se na něho těším, aˇž ho zase vytáhnu.