Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chalotko, 31.1. uteče co by dup a už bys měla vidět
že?
Moni, taky budu na tebe v úterý myslet, a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Ahojte, tak dnešní kontrola dopadla dobře a mám za sebou svou první inseminaci a ve středu mě čeká druhá ![]()
kaczule1 píše:
Ahojte, tak dnešní kontrola dopadla dobře a mám za sebou svou první inseminaci a ve středu mě čeká druhá
Tak super
držím moc moc pěstičky, aby to vyšlo ![]()
Tak mám 2. IUI za sebou. Dr. mě vzal přesně o půl 11, takže super! Jo a když mi dělal ultrazvuk, tak na jednom vaječníku už zmizely snad všechny foliky, takže pregnyl zapůsobil a na druhém myslím, že ten dominantní taky prasknul a ještě tam zbylo pár malých, přičemž se jeden ještě vyvinul na 20mm, takže další kandidát na prasknutí
Prý jsem ideální ukázka proč dělat 2 IUI
Doma se ještě máme snažit a od zítřka bych měla užívat utrogestan. Dostala jsem i recepty na nový clostik a pregnyl a až příjde ms, tak to budem opakovat. Pak ještě jednou a pak budem řešit co dál.
No ja jsem se prave vratila z tri dnu stravenych v nemocnici pro podezreni na mimodelozni, proprecela jsem tam tri dny, ale vypada to, ze snad zbytecne.
Nicmene po clostiku se mi udelaly pekne velke cisty a rostou a mohou byt i pricinou potratu, takze se porad klepu stejne, jak to dopadne…A co Charlotka, uz jsi byla na utz?
Moni, tak to mě moc mrzí ![]()
A jak to teda s tebou vypadá? Jsi těhotná s cystama, nebo máš jen ty cysty? Ty jsi užívala clostik? Prý to na někoho tak působí, že se mu udělají cysty. Já jsem ho zatím užívala 4× a naštěstí nic… Myslím na tebe a drž se ![]()
no tehotna jsem, ale cysty jsou tam taky, tak nevim, jak se to bude resit ted no :/
ahojte holky, moc vám držém palečky, aby vše bylo v pořádku. Moni, snad to bude dobré, muselo to být hrozné v té nemocnici. A v kterém jseš týdnu???? Kaczule a vy se pořádně doma snažte .-DDDD Jinak já jdu na UTZ až v úterý. Jinak je mi dobře:-) Konečně jsem se vyzdravila.
¨no ja jsem v sestem, nebo v sedmem tom doktorskem. Otehotnela jsem na silvestra
tak to jsme na tom nějak podobně
já mám dneska ukončených 7 týdnů ![]()
jj, tohle nam vyjde spolecne a pak se nekde sejdeme s kocarky ![]()
kaczule určitě se brzo přidáš a jo to je dobrý nápad, pak dáme sraz s kočárkama .-)))))
tak co holky, jak jste dopadly? Ja jsem byla na UTZ a mam uz i srdicko ![]()