Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, tak to gratuluju
Mě by ms měla přijít příští týden tak uvidím, ale necítím žádné příznaky, takže spíš nic. Takže za měsíc mě čeká další IUI. Ty jsi měla nějaké příznaky?
jo, me presne od ovulky strasne bolely bradavky, prislo mi to neobvykle, a taky jsem pospavala odpoledne, ani se mi nechtelo po praci doma sednout si k pc a sla jsem si radeji lehnout, to bylo taky neobvyklem, jinak ale nic. Spatne mi zacalo byt az pred par dny.
tak to já nemám vůbec žádné příznaky, takže opravdu očekávám, že příští týden dorazí ms ![]()
ahojky holky tak já jsem byla dneska na kontrole a už máme taky srdíčko
fazolka má 11mm a vše je v pořádku. jinak já jsem neměla žádné příznaky těhu. neboleli mě prsa ani břicho, ani jsem nebyla spavá nebo více unavená. až teď to na mě pekelně padá.
Monča moc gratuluju
Kaczule příznaky fakt nemusíš mít, neházej ještě flintu do žita .-))
Holky moc vám gratuluju k úspěšným kontrolám a k
Příznaky sice nemusí být, ale nevěřím, že by skoro po 3 letech snažení pomohlo IUI ![]()
ty a myslis, ze 11 mm ma opravdu to embrio, nebo cely ten cerny flek, ktery je videt na utz, protoze podle me ten flek, jsem tak pochopila…a miminko je jen tecka v nem..
Jinak nejhorsi rada na svete - hodit to za hlavu a nemyslet na to - mozna to pomaha, ja jsem si rekla, ze kdyz nam rekli, at se ani nesnazime, ze to nebudu tento mesic resit, nez manzel dobere antibiotika a ono to hned vyslo…takze stejne taky mozna si reknes, iui…a ono to vyjde
Moni, už to embrio má 11mm
flíček už tam není, jen nějaký váček vedle, z čeho je to embrio vyživováno. ale už je to mimi fakt velké jak fazolka ![]()
já jsem teď 8+2 a už bude zas o něco větší. 11mm mělo jak jsem byla 7+5.
No já jsem dneska 7+1, takze nevim teda, na utz obrazku je napsane 0,93 cm, ale podle me to je cela ta cerna skvrnka a miminko je prece ta mala tecka v tom cernem ne?
no já už na konztole neměla žádnou tečku, ale fakt takovou fazolku.Tak nevím ![]()
ja jdu na dalsi zitra, tak jsem zvedava a co ty? kdy mas dalsi? A ke komu chodis?
jeee tak to se máš, já jdu na další až 21.2. a to už mi budou brát nějaké odběry. Já chodím ke Kovářovi. a ty? Určitě pak dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Jinak jsem si nechala napsat neschopenku, tak nechodím do práce.