Snažilky Havířov 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1320
20.2.12 20:33

Moni tak super, že je vše ok :-))) a brali ti už vůbec nějakou krev??? Jakože na zjištěni RH faktoru, kr. skupiny a tak??? Tak mi drž zítra pěsti zasse ty :-D Já ještě nemám vůbec žádnou fotečku. a průkazku už máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.2.12 09:45

Ahoj, jo průkazku už mám od minulé prohlídky. Fotky mám, ale normálně si o ně musís říst a jedna stojí 100kč, ona mi je dává jen tak, je hodná, chci si je všechny schovat. Krev mi brali taky minule a včera mi říkala, že je vše ok :-) A v kolik tam dneksa jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
21.2.12 12:46

Tak, už jsem tam dneska byla, brala mi sestra jen krev na ten screening. Na ten kontrolní UTZ jdu příští týden ve čtvrtek a v pátek budu mít výsledky. V ten četvrtek budei první poradna. Jinak jsem zjistla, že podle ZTZ jsem teprve 10+2, což podle MS jsem 10+4. Takže zatím teda nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.2.12 13:14

Tak to mě to dělá rozlíl větší jáá jsem podle utz 9+0 a podle ms 9+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
24.2.12 19:56

jsem tááááák strašně unavená. Nejsem schopna ani pořádně doma uklidti a to jsem toho vždycky stíhala přes den tolik. Teď sotva navařím, někdy i to ne, protože malá chodí do školky a dneska jsem se na úklid úplně vyprdla :-(((( Je to šílené ta únava :-(( Taky tě to tak trápí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
24.2.12 20:56

Tak já se vrátím z práce a spím do večera, pak na chvíli sednu k pc a zase spím, neumím si představit, jak to děláš, když se ještě musíš starat o další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
25.2.12 12:53

no já zas nechodím do práce :-DDD Jsem na neschopence. Pokud není malá nemocná, tak jí mám do 12 ve školce, pak jí dovedu domů a obvykle jde spinkat tak do té půl 3 a já zalehnu taky. No a pak do večera něco děláme. Ona je hodná a samostatná, takže mě tak moc nevyčerpává, ale nedokážu se přinutit uklízet. Jak jsem byla poprvé těhu a ještě jsem pracovala, tak jsem spala stejně jak ty :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
27.2.12 09:33

Tak jsem včera byla v OVI v CA a HM a chtěla si koupit nějaké ty těhu kalhoty a prd. jedny by byly super, ale dělalo mi to neplechu pod koleny a pak už tam vlastně jiné neměly :-((( To jsem zvědavá v čem budu chodit. dneska kouknu ještě do toho elánu, jestli náhodou nedostali zboží a do jednoho sekáče. Jinak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.2.12 08:52

Prý někde jak je centrum je nějaký obchod s těho oblečením a sekáč v jednom. Jinak já jsem ty rifle koupila v tom lase v ostravě, tak měli spoustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
28.2.12 09:46

Aha, já jsem si říkala, že v Lasu by mohli něco mít, ale já nakonec koupila rifle v tom Elánu a pěkné, Jak zakryju tu láku na břicho, tak nejde poznat, že to jsou těhotenké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.2.12 18:05

Tak to je super, ale ty jsi hubená, tobě se lépe kupuje asi všeobecně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
28.2.12 18:17

nooooo Moni hubená fakt nejsem :-DDDDD a vždycky jsem měla problém na sebe koupit kalhoty, mám větší zadek a tlustší stehna a pas tak normálně. Takže mi moc kalhot nesedělo :-(( S halenkama to je o poznání lepší, to mi sedělo skoro všechno :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.2.12 09:53

no tak aspoň něco, já jsem obtloustlá celá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
29.2.12 10:07

ale prosím tě, tak hrozné to určitě nebude. Počkej jak budem vypadat o prázdninách .-DDD to bude celkem masakr :-DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.2.12 11:19

No a taky si ta vedra pěkně prožijem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí