Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, já jdu taky až příští týden :/ ale pupek mám pořád stejný, strašně mi narostl hned ze startu a teď se mi zdá pořád stejný :/
Tak já byla dneska na triplech, výsledky budu mít v pátek. a už mám 2 kila nahoře
Už to začíná.
jj jsou a pěkné
tak ještě zítřek a pak se uvidí, doufám, že tentokrát se na mě nezapomene a vyhodnotí se to včas, že nebudu čekat přes víkend.
jako vem si, ze ja jsem na tom byla pred vice nez 14ti dny a vysledky stale nevim. Me jen rekla sestra, pokud nezavolaji, tak je to ok. Ke sve dr. jdu az za tyden. Ale kdyz ted tak nad tim premyslim, tak ji jdu asi zavolat ![]()
no tak jsem se dovolala kamsi do prostejova, kde mi rekla, ze mi to nerekne, at mi to rekne muj lekar!
no ty jo
já normálně volala svému gyndařovi. a to jsou ty výsledky z toho prvního screeningu, že?? Normálně si zavolej svému gyndařovi, on by ti to měl přes telefon říct.
to je jako psycho fakt, v nasi republice se uz nedivim nicemu. Verim tomu, ze jinde ve svete to vis ten den, at se s tim da kdyz tak rychle neco delat…
Tak triple testy máme negativní, tak to vypadá, že čekáme zdravé miminečko ![]()
jinak našla jsem skupinu těhulek z Havířova, ale na facebooku. Tak jestli chceš pisnu ti odkaz. Zrovna domlouváme v Havu nějaký srazík.
ahojky holky
hlásím se ted jsme neměli moc veselo zase bojujeme od pondělka mám nemocenskou našli mi hematom naštěstí malý měl by se vstřebat miminko naštěstí v pořádku musím ležet ach jo kdy já už budu mít pohodu myslela jsem,že po složitém umělém oplodnění už buude všechno v poho,ale vidím ,že asi nebude
chalotko gratuluju k dobrým výsledkům
Moničko a tebe at to taky dobře dopadne
jejda Ajak, to se fakt daří
Tak hlavně lež a odpočívej a neboj, hematom se vstřebá a mimi bude v pořádku.
![]()