Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no taky to posílali u mě někde pryč, pak jen přišly výsledky, můj gyndař mi udělal ten UTZ a pak to vyhodnotil ve svém PC.
aha, takze to same, akorat ta krev jako byla driv, a to teda jen podle krve ti rekli to 1:50 000, nebo az ve srovnani s tim utz? Ja jsem dneska byla u svoji dr rano a rekla jsem si o to cislo, ted jsem tam volala, ale nikdo to jeste nebral. Po kolika dnech jsi tam volala ty?
ne to číslo mi řekli až ve srovnání s tím UTZ, já tam volala po tom týdnu. tzn. den po UTZ.
zkoušej dál, já tam snad taky volala 2 dny, než mi to někdo zvedl a byl schopný mi ty výsledky říct.
Děkuju…už jsem celá na nervy, ale zase, kdyby to bylo špatné, už by volali sami asi ne?
no já to měla zajímavé, doktor mi po vyšetření řekl, že pokud do jednoho dne nezavolají tak je vše ok. Na další den jsem to nevydržela a volala jsem tam, sestra mi řekla, že to ještě není vyhodnocené, tak jsem volala odpoledne a jiná sestra mi řekla, že to pan doktor nevyhodnotil a že to bude až za další týden. Takže masakr - to byl pátek. Tak jsem volala v pondělí, co to má znamenat, ale třetí sestra od jiného doktora mi řekla, že se v tom zápise nevyzná, tak jsem tam šla osobně a doktor se strašně omlouval, že mi zapomněl zavolat, ale že jsem měla tak skvělé výsledky, že si myslel, že mi už volal. Takže taky super pakárna ![]()
ale kazdopadne jestli tam v tom maji takovy bordel, tak to je taky super teda ![]()
Tak co Moni, už ses tam dovolala??? Mě pěkně naštvali, 28. mám jít na krev na triply a 29. jsem měla jít na kontrolu. Včera mi zavolali, že mám přijít až 5.4. ![]()
Ahoj, nedovolala, ale dneska je to uz tyden a nevolali ani oni, tak snad je to ok… a vis co nechapu? Proc se vlastne na ty triply chodi, kdyz po tom NT mas vetsi jistotu, nez po triplech.
Monca85 píše:
Ahoj, nedovolala, ale dneska je to uz tyden a nevolali ani oni, tak snad je to ok… a vis co nechapu? Proc se vlastne na ty triply chodi, kdyz po tom NT mas vetsi jistotu, nez po triplech.
no to máš pravdu, někteří doktoři už to nědělají, stačí jim ty pevní testy. Ten můj to dělá. Tak na to raději půjdu, prý se tam poznává i další postižení, kteeré se nerozpozná v těch prvních testech. Tak nevím. jen jsem o tom slyšela.
Tak jak se máte??? Já už jsem nervní, že jsem dlouho neviděla mimíska. Jdu na UTZ až v příštím týdnu. Jinak pupek už mám slušný
Na váhu ani raději nelezu ![]()