Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monca85 píše:krááááááása
Já jsem zvědavá na tebe
Teď to jsou kolem mě samí chlapečci ![]()
Ahojky, tak já jdu zítra na velký UTZ, tak snad bude všechno v pořádku. a jak se máte holky vy???
Tak já jsem včera byla na 3D a je to kluk
A ty pak napiš, jak jsi dopadla ty ![]()
Jeeeee Moni tak to moc gratuluju
Zase další klouček
a chtěli jste kluka? No já včera na velkém UTZ. Mimi je zdravé, nic mu nechybí, potvrzen kluk - prý není pochyb. Takže jsem ráda, nakonec mě to baví nakupovat pro změnu zase v modré, té růžové už bylo dost ![]()
No tak to je super, že je vše ok ![]()
Já jsem si celou dobu myslela, že je to holka, takže jsem byla docela překvapená, ale jsem šťastná. Líbí se mi takoví ti malí frajeři
Krásné hadříky a tak, akorát s tou mateřskou na to asi nebude no :/
Moni já jsem taky byla přesvědčena že to bude holka a pak to byl šok, když řekl, že kluk. A neboj i v sekáčkách se dá sehnat krásné oblečení. Já tam sem tam taky nakouknu ![]()
Ahojky holky, jak se máte?? U mě vše v pořádku, mimi roste, břicho roste
pomalu ale jistě kupuji klučičí výbavičku. A jak se vede vám??
chalotko ahojky ![]()
my končíme zítra 16.týden a zatím se nám daří dobře všechno by mělo být v pořádku
v úterý jdeme na další kontrolu před měsícem mě brali krev na genetické testy,tak snad to bude všechno v pohodě
mě už taky roste břicho,ale ještě to není tak hrozné,ale všichni mi říkají,že začnu 5.měsíc a břicho půjde nahoru
je to je krásné,že už nakupuješ já ještě radši počkám začnu až tak za měsíc
jinak na co se díváme je kočárek vy už máte vybraný a ty už jsi v kterém měsíci??
Ajak já jsem 24. týden, všechny testy máme ok a tobě přeju, ať máte taky všechny testy v pořádku
Já právě začala nakupovat po těch testíkách a teď už to jede ve velkém
Já už kočárek mám po první dcerce. Byl hodně drahý, ale kupovala jsem ho s tím, že v něm odvozím aspoň dvě děti.
Je béžový, koženkový a je moc fajn, už se na něho těším - Značka Emmaljunga. ale teď jsem třeba byla v POlsku a tam měli tolik nádherných kočárků, no vybrala bych si, kdybych neměla
A ty už víš co čekáte??
ahojky chalotko
jo doufám,že bude všechno v pořádku opravdu to je naše vymodlené dítě prvně potrat pak 4 roky vůbec nic a nakonec jsme museli na umělé oplodnění a až na potřetí se to povedlo,tak bych už opravdu nepřežila,kdyby ještě něco bylo s miminkem v nepořádku¨
jo hodně holek jezdí do Polska je to tam levnější a je to tam velký výběr stejně skoro všechny kočárky se vyrabějí v Polsku
ještě nevíme co to bude v úterý máme kontrolu,tak snad už něco bude vidět ![]()