Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, to budu držet palečky. To jdeš na folikulometrii nebo proč?
já tam jdu jako na ověření těhu a aby se podívala jestli je vše ok, tak já má být.
Jo vlastně, skleroza
Tak to moc držím palečky. Který týden bys měla být? Váček už by měl být vidět, ne? Nebo, že by už i srdíčko? ![]()
Ahojky, tak šel vidět váček
srdíčko ještě ne. Měla bych být 4+7, nebo to už je 5+0?? Jinak dalšé kontrolu mám 31.1. Se snad nedočkám.
nene nedostala, musí první bít srdíčko a pakse dostává
Myslím, že holky dostaly kolem 7-9. tt
jj krásné to je, ale už mě přepadají takové ty obavy, aby bylo vše ok, srdíčko aby bilo, testy aby byly negativní a pod. Fakt mám strach. To jsem u prvního těhu vůbec neřešila, protže jsem o tom moc potuchy neměla, ale teď.....
Ahoj holky, tak konečně jsem doma
a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny
Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden ![]()
Ahoj holky, tak už jsem z dovolené doma. Bylo supr, ale to tělo snad není moje. Pořád je takové bolavé a stuhlé. Na dovolené jsem zobala clostík a v pondělí jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá ![]()
Co vy? Jak se máte?
Tak to je fajn, že se dovolená vydařila, u nás tak stejně, já už se konečně dostala z těch nemocí a teď čekám na kontrolu. Už se nemůžu dočkat. Tak a't ti ta kontrola dopadne dobře, já jdu až toho 31.
Ahojte, tak to ti preju, at clostik pomuze. Ja jdu k DR v utery. Snad uz tam neco uvidi ![]()