Snažilky Havířov 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1320
6.1.12 12:40

dneska ráno jsem objevila pozitivní testík, vůbec jsem to tenhle měsíc nečekala .-DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.1.12 17:03

Jé, tak to gratuluju :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
6.1.12 18:00

děkuji :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.1.12 19:06

tyyyy jo, tak to ti moc preju :-) to je teda fakt super.
No a kdyz jsi z Ha, tak nemuzeme se znat od videni? Odkud jsi presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.1.12 19:13

Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dneska měla návštěvu. Bylo to náročné ale bylo alespoň veselo :mrgreen: Když jsem ale viděla svého Jirku, jak ležel ve vedlejším pokoji na gauči s neteří, povídal si s ní a malá se smála tak mě zamrzelo, že mu nemůžu dát taky takového špunta :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.1.12 20:18
Monca85 píše:
tyyyy jo, tak to ti moc preju :-) to je teda fakt super.
No a kdyz jsi z Ha, tak nemuzeme se znat od videni? Odkud jsi presne?

Já bydlím u Beskydu a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.1.12 20:19
kaczule1 píše:
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dneska měla návštěvu. Bylo to náročné ale bylo alespoň veselo :mrgreen: Když jsem ale viděla svého Jirku, jak ležel ve vedlejším pokoji na gauči s neteří, povídal si s ní a malá se smála tak mě zamrzelo, že mu nemůžu dát taky takového špunta :,(

jak to?? Jestli se teda můžu zeptat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.1.12 20:22

No tak doufám, že alespoň s pomocí lékařů k tomu dojde. Teď mě čeká první IUI, ale spíše počítám z IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.1.12 20:33
kaczule1 píše:
No tak doufám, že alespoň s pomocí lékařů k tomu dojde. Teď mě čeká první IUI, ale spíše počítám z IVF :nevim:

budu držet pěsti, hlavně musíš myslet pozitivně, opravdu psychika dělá hodně. Já zkoušela od října, byla jsem ve stresu každý měsíc, v prosinci jsem se na to vyprdla a vyšlo to :-) Vám, že u tebe je to asi jiný případ. Moc bych ti to přála, aby to vyšlo. Mám kamarádku a má dvě krásné holčičky. Obě po umělém oplodnění. Už to chtěli vzdát a nakonec to vyšlo .-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.1.12 20:40

No uvidíme, Jirka furt říká, že o příštích vánocích už budeme 3 a mluví o našeme miminku, jako bych ho snad už čekala a o to víc se bojím, že se miminka nedočkáme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.1.12 20:51
kaczule1 píše:
No uvidíme, Jirka furt říká, že o příštích vánocích už budeme 3 a mluví o našeme miminku, jako bych ho snad už čekala a o to víc se bojím, že se miminka nedočkáme :,(

no vidíš to, do Vánoc dlouhá doba :-))) Určo se to povede :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.1.12 20:54

Jenže on to říkal loni a předloni… a bojím se že to bude říkat i příští rok :,(

Chalotka píše:
kaczule1 píše:
No uvidíme, Jirka furt říká, že o příštích vánocích už budeme 3 a mluví o našeme miminku, jako bych ho snad už čekala a o to víc se bojím, že se miminka nedočkáme :,(
no vidíš to, do Vánoc dlouhá doba :-))) Určo se to povede :-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.1.12 21:14

Tak třeba už to konečně příjde. Je fajn, že ten tvůj to mu pořád věří, že neháže flintu do žita. To se mi líbí. Jinak můžu ti doporučit doktora Paszandu, je to homeopat a dělá akupunkturu. Jeden doktor mi před lety říkal, že nikdy nebudu mít děti, že mi nedozrávají vajíčka. Tak jsem šla k němu na akupunkturu a za měsíc jsem byla těhu. a teď jsem po druhé a mám už doma jednu 3 letou holčičku .-) Vyprávěl mi jak k němu chodily holky, které měly opravdu problémy s otěhotněním a teď k němu chodí se svými dětmi. Tak jestli budeš chtít na něho kontakt není problém. Má ordinaci v Českém Ťěšíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.1.12 21:19

Hm, za pokus nic nedám :think: Na akupunktuře jsem ještě nikdy nebyla a přiznám se, že mám z toho i trochu strach :oops: Na jaké části se to dělá? Na zádech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
7.1.12 21:24

jsou to jehličky po celém těle. kotníky, hlavně uši nohy , měla jsem to i v obočí, u kořene nosu v hlavě. Je to v pohodě. Nejvíc jsou nepříjemné ty v uších. Jinak to je fakt v pohodě. ten doktor je vyhlášený. Číslo je 558731111. zavolej a zeptej se, jestli by ti mohl s tím pomoct :-) Já k němu chodila i k vůli chronickému zánětu močáku a měla jsem klid dva roky. Dělá i klasické baňkování. Tak to doma proberte s chlopkem a uvidíš jak se rozhodneš. Já bych to zkusila. Fakt to není hrozná bolest, jak by tě štípla včelka :-))) A to já jsem hysterka na bolest a vydržela jsem to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí