Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dneska ráno jsem objevila pozitivní testík, vůbec jsem to tenhle měsíc nečekala .-DDDD
tyyyy jo, tak to ti moc preju
to je teda fakt super.
No a kdyz jsi z Ha, tak nemuzeme se znat od videni? Odkud jsi presne?
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dneska měla návštěvu. Bylo to náročné ale bylo alespoň veselo
Když jsem ale viděla svého Jirku, jak ležel ve vedlejším pokoji na gauči s neteří, povídal si s ní a malá se smála tak mě zamrzelo, že mu nemůžu dát taky takového špunta ![]()
Monca85 píše:
tyyyy jo, tak to ti moc prejuto je teda fakt super.
No a kdyz jsi z Ha, tak nemuzeme se znat od videni? Odkud jsi presne?
Já bydlím u Beskydu a ty??
kaczule1 píše:
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dneska měla návštěvu. Bylo to náročné ale bylo alespoň veseloKdyž jsem ale viděla svého Jirku, jak ležel ve vedlejším pokoji na gauči s neteří, povídal si s ní a malá se smála tak mě zamrzelo, že mu nemůžu dát taky takového špunta
jak to?? Jestli se teda můžu zeptat …
No tak doufám, že alespoň s pomocí lékařů k tomu dojde. Teď mě čeká první IUI, ale spíše počítám z IVF ![]()
kaczule1 píše:
No tak doufám, že alespoň s pomocí lékařů k tomu dojde. Teď mě čeká první IUI, ale spíše počítám z IVF
budu držet pěsti, hlavně musíš myslet pozitivně, opravdu psychika dělá hodně. Já zkoušela od října, byla jsem ve stresu každý měsíc, v prosinci jsem se na to vyprdla a vyšlo to
Vám, že u tebe je to asi jiný případ. Moc bych ti to přála, aby to vyšlo. Mám kamarádku a má dvě krásné holčičky. Obě po umělém oplodnění. Už to chtěli vzdát a nakonec to vyšlo .-))
No uvidíme, Jirka furt říká, že o příštích vánocích už budeme 3 a mluví o našeme miminku, jako bych ho snad už čekala a o to víc se bojím, že se miminka nedočkáme ![]()
kaczule1 píše:
No uvidíme, Jirka furt říká, že o příštích vánocích už budeme 3 a mluví o našeme miminku, jako bych ho snad už čekala a o to víc se bojím, že se miminka nedočkáme
no vidíš to, do Vánoc dlouhá doba
Určo se to povede ![]()
Jenže on to říkal loni a předloni… a bojím se že to bude říkat i příští rok ![]()
Chalotka píše:kaczule1 píše:no vidíš to, do Vánoc dlouhá doba
No uvidíme, Jirka furt říká, že o příštích vánocích už budeme 3 a mluví o našeme miminku, jako bych ho snad už čekala a o to víc se bojím, že se miminka nedočkámeUrčo se to povede
Tak třeba už to konečně příjde. Je fajn, že ten tvůj to mu pořád věří, že neháže flintu do žita. To se mi líbí. Jinak můžu ti doporučit doktora Paszandu, je to homeopat a dělá akupunkturu. Jeden doktor mi před lety říkal, že nikdy nebudu mít děti, že mi nedozrávají vajíčka. Tak jsem šla k němu na akupunkturu a za měsíc jsem byla těhu. a teď jsem po druhé a mám už doma jednu 3 letou holčičku .-) Vyprávěl mi jak k němu chodily holky, které měly opravdu problémy s otěhotněním a teď k němu chodí se svými dětmi. Tak jestli budeš chtít na něho kontakt není problém. Má ordinaci v Českém Ťěšíně.
Hm, za pokus nic nedám
Na akupunktuře jsem ještě nikdy nebyla a přiznám se, že mám z toho i trochu strach
Na jaké části se to dělá? Na zádech?
jsou to jehličky po celém těle. kotníky, hlavně uši nohy , měla jsem to i v obočí, u kořene nosu v hlavě. Je to v pohodě. Nejvíc jsou nepříjemné ty v uších. Jinak to je fakt v pohodě. ten doktor je vyhlášený. Číslo je 558731111. zavolej a zeptej se, jestli by ti mohl s tím pomoct
Já k němu chodila i k vůli chronickému zánětu močáku a měla jsem klid dva roky. Dělá i klasické baňkování. Tak to doma proberte s chlopkem a uvidíš jak se rozhodneš. Já bych to zkusila. Fakt to není hrozná bolest, jak by tě štípla včelka
A to já jsem hysterka na bolest a vydržela jsem to ![]()