Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JJ byli jsme na spermiu a tak no, nic moc…ted nejaka lecba a pak asi umele.
Ahojky holky, můžu se taky přidat??? jsem z Havířova a snažíme se ![]()
Určitě, hlavně ať se vám zadaří, co nejdřív, ať mám s kým kočárkovat. ![]()
Já ne, my jen bezúspěšně zkoušíme
Za měsíc nás čeká naše první IUI…
Jak dlouho se snažíete?
no začali jsme v říjnu, prosinec nepočítám, to jsme nezkoušeli, protože jsem teď měla zánět močáku. Takže 2 měsíce čistého času. A co to je IUI??
IUI je inseminace. Je to když vyberou nejlepší partnerovy potvůrky a dají je do mně. Je u toho jen o něco větší šance jak přirozený sex, ale i tak ta šance je malá
Hradí to ale pojišťovna, tak proč to nezkusit
Zkusíme 3 pokusy a pak už asi rovnou IVF (umělé oplodnění) ![]()
aha, tak ať Vám to výjde
a po jaké době zkoušení je toto možné??
Většinou až po roce, ale spíš i dýl, protože předtím se zkoušejí ještě jen se stimulací vaječníků a dělají se různé testy a tak… My jsme to ale začali řešit až po 2 letech (pořád jsme měli naději, že se to povede přirozeně)
Teď už ale jdem do toho naplno takže počítáme i s IVF.
Taky držím palečky ať nemusíte čekat tak dlouho jak my a povede se co nejdřív ![]()
kaczule1 píše:
Většinou až po roce, ale spíš i dýl, protože předtím se zkoušejí ještě jen se stimulací vaječníků a dělají se různé testy a tak… My jsme to ale začali řešit až po 2 letech (pořád jsme měli naději, že se to povede přirozeně)Teď už ale jdem do toho naplno takže počítáme i s IVF.
Taky držím palečky ať nemusíte čekat tak dlouho jak my a povede se co nejdřív
Dostala jsem žádanku po 3 měsících zkoušení s clostíkem. Jdu do Ostravy do Eurofertilu. Byla jsem tam na vstupní konzultaci a měla jsem tam z toho dost příjemný pocit. Je to tam relativně nové, funguje to tam teprve rok (od 1.1.2011)