Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale vím, že žádanku mít ani nemusíš. Stačí si tam zavolat a objednat se. ![]()
a zase pojedes na clostiku? Nebo hlidaji nejak primo oni ovu?
Ano, zase budu brát clostík a pak kontroly a až příjde ten pravý čas, tak IUI
tyy jo..No uvazovala jsem totiz uz o tom, ale myslim si, ze s nasim spermiem to jeste pred lecbou asi nema smysl.
A tobe je kolik? Jsi primo z Havirova?
Ne já jsem z Ostravy a pokud tvůj nick ukazuje tvůj ročník, tak jsem stejný
Je mi 26. My jsme měli spermio v pořádku, tak to zkusíme
jj ak to jsme stejne stare..no zitra jdu na kontrolu po clostiku, tak se asi doktora zeptam, jestli me tam nechce poslat
Když jste neměli nějak moc dobré spermio, tak bych taky uvažovala spíše o IUI. Je u toho větší šance jak přirozeně. Sice ne o moc, ale přesto o něco jo. Vyberou jeho nejlepší potvůrky a dají je přímo do tebe, takže taky bych spíš uvažovala o IUI než to zkoušet přirozeně ![]()
No asi mu zitra reknu, at me tam posle…blbe mi to ted vyslo o ovulkou, protoze ted byly svatky, takze jsem ji mela bud dneska, nebo taky zitra pozitri…uvidime co mi rekne no, nemohl mi to rict predem, kdyz se na me nemohl podivat
No to je jasné. Taky jsem měla jít zítra na kontrolu po clostiku a eventualně by se hned udělalo IUI, ale jak naschvál přišla ms dřív, takže ovu byla (pokud byla) někdy mezi svátky, což tam měli zavřeno, tak jsem ani clostik ani nebrala a posunuli jsme to o měsíc.
hm, no a myslis, ze kdyby nahodou ovu byla az zitra, ze jim zavolam, ze chci dneska prijit a oni me vezmou?
Nene, tam se musíš objednat. Nefungujou jako klasická gyn. ambulance - takže na začatku je pouze vstupní konzultace a pak se domlouvá co dál. Já jsem čekala 2 týdny, což mi přišlo, že není moc dlouho
Záleží jaké všechny vyšetření máte za sebou a jak jsou staré. My jsme je měli celkem čerstvé (z podzimu), tak je u nás nechtěl opakovat a jdem rovnou na věc ![]()
Já měla akorát HP a odběry na progesteron a Jirka spermio