HCG roste pomalu, mimoděložní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1006
7.1.22 09:59

@Caarolinee Ahoj, a nenabrali ti HCG? Podlé té hodnoty už by to mohlo být jasnější. Já měla mimoděložní 2× a poprvé to bylo úplně bez bolesti. Takže bohužel může to být i mimoděložní. :( Ta kombinace špinění, na UTZ nic a nízká hodnota HCG je fakt divná. Nechci tě stresovat, ale buď opatrná a kdyb se ti něco nezdálo, tak hned k dr. nebo do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
7.1.22 10:09

@Caarolinee Tady je tezke radit. Pokud spinis tak to muze byt dobre, ale nemusi. jak moc pozitivni byl ten test 28/12? duch, slaba carka nebo dalnice? Vis kdy byla ovulace? jestli ne, tak jsi ji mohla mit posunutou a testovat treba 10-12 dpo kdy vysla slaba ducho-carka a realne jsi ted sotva konec 5tt kdy na utz neni vubec nic videt (a hcg by odpovidalo) takze i cosi zahlednute doktorkou je velmi dobre. Drzim palce at jde vse jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.1.22 10:13

@lachi Hcg mi dělali toho 3.1 a řekla mi, že kdyby cokoliv tak ihned do nemocnice, ale žádné problémy jinak nemám ani mě nic nebolí :nevim:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.1.22 10:26

@hospodki to byla slabá čárka…a s tou ovulaci si nejsem úplně jistá..Moc děkuji🙏,snad to tak bude uvidíme..Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
7.1.22 10:27

@Caarolinee Jako za me to hcg by odpovidalo nalezu - v pondeli nic a vcera mozna trochu neco, protoze ho mas uz nekde lehce pres 1000 jendotek a od te hodnoty je mozne neco na utz najit. Taky zalezi na pristroji co doktorka ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
7.1.22 10:30
@Caarolinee píše:
@hospodki to byla slabá čárka…a s tou ovulaci si nejsem úplně jistá..Moc děkuji🙏,snad to tak bude uvidíme..Přeji hezký den

tak v tom pripade jsi byla u doktorky jen moc brzy. Ja mam ovulaci jak hodinky, ale treba jednou za rok se mi o nekolik dni najednou zpozdi - zrovna v srpnu kdy jsme se ani nesnazili a v zari uz neprisla. Pri kontrolach vzdy hlasim, ze mimco bude o tyden mladsi, protoze mam ovulaci ne 14 ale az 21 ( citim ji, takze neni pochyb)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.1.22 10:31

@hospodki Co má za přístroj to nevím 😂..snad to tak bude, docela si mě uklidnila :kytka: moc děkuji :) pak dám určitě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
7.1.22 10:42

@Caarolinee no muj puvodni doktor mel jen pidi vaginalni a vedle toho CRT televizi, takze to jsem cumela ze rozeznal vubec kde je dite. Novy doktor dela podrobna screeningova vysetreni vc 3D, poslechu ozev a muze si zvyraznit prutoky barevne takze vidi jestli jsou cevy spravne a krev tece jak ma. Vse vidim na led televizi pred sebou, slysim a automaticky mi posila videa. Deti budou 4 roky od sebe a na screeningach na spec pracovistich kdyz jsem cekala prvni meli obdobne vybaveni jako muj nynejsi doktor. Doba jde kupredu a ne kazdy chce utracet statisice za pristroje a aktualizaci softwaru. Treba by ten muj doktor u tebe uz videl zacinajici gestacni vacek a muj puvodni sotva zvysenou sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.1.22 16:43

@Caarolinee hele ono to mimoděložní probíhá u každého a prý pokaždé jinak. U mě to probíhalo docela rychle. Menstruaci jsem dostala, jen asi tři dny zpožděnou. A v termín předpokládané ovulace jsme se s manželem těšili, že si uděláme hezký víkend a založíme na miminko. Místo toho jsem v pátek večer dostala neskutečné křeče v podbřišku, že jsem nemohla najít polohu, tak jsem si vzala Aulin a šla spát. V sobotu už žádné bolesti nebyly, myslela jsem, že je tedy všechno v pohodě a dopoledne ve sprše jsem začala krvácet. Nic jiného mi nebylo, nic jiného se se mnou nedělo, ani jsem nevěděla o tom, že jsem těhotná (jestli se to tak dá říct).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.1.22 19:45

@Katka1203 Já v červenci od soboty bolesti břicha nejvíce na levé straně, myslela jsem si, že to mám ze stresu, pondělí a úterý jsem byla v práci bolesti byli, ale nějak jsem na to nemyslela a večer v úterý jsem jela na pohotovost aby se na mě koukli doktor mi promačkal břicho s tím, že to mám namožené, dal mi injekci proti bolesti, která nezabrala vůbec..ve středu jsem si jen tak udělala test vyšla dálnice, ale moje Dr.mela dovolenou tak jsem volala na gynekologii na pohotovost do nemocnice. Sestra mi řekla, že pokud mi vyšel test pozitivní tak jsem těhotná a že mám takové bolesti, že to znamená že se mi roztahuje děloha a pokud nekrvacim tak je to v poradku.Doma jsem už nemohla ani sedět, ležet nic jaka to byla bolest :nevim:…V pátek jsem šla do práce a dopoledne jsem myslela, že mi asi praskne břicho a už pro mě jela rychlá…a večer v pátek jsem šla na operaci s tím, že je to mimoděložní :?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.1.22 17:58

Ahojte děvčata, tak hlásím, že o vikendu jsem začala víc špinit, občas krvácet a bolest břicha na pravé straně..Už mi tak nějak bylo jasné, že to bude opět mimoděložní :/..V pondělí jsem jela ke své dr. na Utz stále nic vidět jen volná tekutina za dělohou, poslala mě do nemocnice a tam mi potvrdili mimoděložní na druhém vejcovodu. Vcera dopoledne jsem šla na laparoskopii, vše dopadlo dobře..Jinak Hcg co bylo 3.1 654 tak 10.1 bylo jen 840…
Chci se zeptat, jelikož už nemám ani jeden vejcovod, přirozeně tedy otěhotnět nepůjde..Za jak dlouho přibližně můžeme jít na konzultaci a vše ostatní? moc děkuji. Jinak dodržet opět šestinedělí? děkuji a přeji hezký večer :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
12.1.22 21:08

@Caarolinee to je mi líto, ze to takhle dopadlo. Už nevim kdo to byl, ale cca rok zpět jsme byla ve skupině s jednou paní, která měla stejný osud. Myslím ze rikala ze to budou 3-4 měsíce než bude první transfer, ale ruku do ohne za to nedam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
12.1.22 21:11

@Caarolinee Ahoj, to mě mrzí, že to bylo další mimoděložní. :hug: Tak aspoň, že se to podchytilo včas a neprasklo Ti to. Je to fakt pech. Na mě se tenkrát doktor díval jak na zjevení, že prý šance na 2 mimoděložní jsou fakt malé a že jsem smolař. :nevim:
Jojo, přirozeně už bohužel nejde otěhotnět, jen přes IVF. Na konzultaci se můžeš objednat klidně hned, většinou se stejně čeká třeba měsíc na termín. Hlavně si dobře vyber kliniku a pak konkrétního doktora, to je fakt důležité. Asi bych dala pauzu 2-3 měsíce, mezitím ale můžete klidně podstoupit vyšetření na klinice, odběry, atd. Tak hodně štěstí! A ať se jizvy na těle i na duši brzy zahojí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.1.22 22:01

Bohužel nedá se nic dělat no… :?..Levý mi brali v červenci a pravý vcera no…Budu se muset podívat na netu na kliniky a na zkušenosti ostatních :-)..Moc děkuji ❤️️ :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty