HCG u netěhotných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9943
9.5.10 14:54

no tak to se konečně vyjímečně shodneme. Já jsem se snažila původně jen poradit a říct svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.5.10 15:00

Brusku, mně je to jasné… a moc Ti děkuji za snahu mi poradit… nechtěla jsem abyste mi tu slepě odkývaly, co chci slyšet, zajímají mě všechny názory a zkušenosti, za které všem těm, které mi chtěly pomoci moc děkuju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.10 13:07

výsledky krve

tak jsem byla dnes ráno na krvi a HCG bylo 0. :cry: Takže teď počkám do konce týdne jestli se MS dostaví a pak hurá na vyvolávačku.
Holky díky za podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.5.10 13:47

Měřitelné koncentrace hCG a volné beta -podjednotky lze nalézt v séru a moči 50 – 70 % zdravých mužů a zdravých netěhotných žen. Nejvyšší hladiny byly nalezeny u postmenopauzálních žen, koncentrace v séru zdravých mužů jsou asi třetinové. Referenční rozmezí závisí na použité metodě, obvykle se jako diskriminační hranice považuje 5 IU/l. hCG hladiny mohou být ovlivněny především za těhotenství (mnohočetná gravidita, hrozící potrat, mimoděložní těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.5.10 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
14.5.10 09:02
AngelinaBalerina píše:
ahoj, já to řešila před nějakým měsícem… omdlela jsem a poslali mě na krev.. dva dny před očekávanou MS a výsledek 3jednotky.. dr řekl že ani omylem těhotenství a za týden už jsem měla jasný test z moči a vzápětí se mi to potvrdilo na gynokologii a metřík vidíš, takže podle mě to bude mimčo, pokud nemáš nějakou tu cystu

ahoj trošku to tu pročítám, takže když je cysta tak může způsobovat těhu příznaky? Točí se mi hlava, bolí mě hrozně prsa, bývá mi zle a bolí mě břicho od 11dc. 9dc byl sexík, a 14dc jsem byla u gyn, řek že mám cystu 25mm na vaječníku a dělali krev na hcg pro mimoděl. těhu a vyšlo prý negativně. Jsem z toho blázen, podle hlenu a čípku bych řekla že ovu byla i na 9dc ale nemám to potvrzené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.3.17 17:17

Zvysene hcg v menopauze?

Dobry den. prosim Vas, je tu niekto, kto by mi vedel poradit, ci u zent v menopauze/prechode, je zvysene hcg a pozitivne teh. testy? dakujem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
13.3.17 17:41

@erikamar ses si jista ze mas prechod? :mrgreen: muze to byt kdyz jsi v zacatku prechodu, ale muze to znacit i neco jineho zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.3.17 18:07

@tynaterezka dakujem za odpoved, takze na zaciatku prechodu je bezne mat zvysene hcg? tehotna asi byt nemozem, cyklus nemam uz par mesiacov :( takze zial to bude skor ten prechod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.3.17 18:16
@erikamar píše:
@tynaterezka dakujem za odpoved, takze na zaciatku prechodu je bezne mat zvysene hcg? tehotna asi byt nemozem, cyklus nemam uz par mesiacov :( takze zial to bude skor ten prechod

ahoj, nechci strašit, ale nechte si udělat kompletní krev..Někdy bohužel zvýšené hcg značí uplně něco jiného.. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.3.17 18:22

@JanaJeli kompletne krvne testy? krvne testy mi robili na vsetky hormony, pravidelne chodim na krv. testy aj na stitnu zlazu a nedavno mi robili komplet gyn. prehliadku aj so vsetkymi stermi a cytologiou.co ineho moze este znamenat, ked je zvysene hcg? velmi pekne dakujem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
13.3.17 18:35

@erikamar muze to byt i cysta, jj psala jsem, ze by to chtelo kontrolu u dr @JanaJeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.3.17 18:50

@tynaterezka aha,k dr.sa chystam opat, ale na posl. kompletnej prehliadke bolo vsetko v poriadku a nevidela ziadne cysty alebo nieco podobne. robila utz. vysevtrenie. kazdopadne dakujem za odpovede a vas cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
13.3.17 19:36

@erikamar v pohode, hlavne aby to nebylo nic vazneho dej vedet jinak drzim palce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí