Hledám, hledám přátele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
16.7.12 08:53
Sasanka30 píše:
Já budu nenápadná :mrgreen: :mavam: :mavam:

Tys byla fakt tak nenápadná, že jsem se vzbudil až ve vosum, s malou přestávkou kolem šestý. 8o :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 09:33
@Heineken píše:
Tys byla fakt tak nenápadná, že jsem se vzbudil až ve vosum, s malou přestávkou kolem šestý. 8o :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jsem v nenapadnosti fakt dost dobra :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 09:40
Sasanka30 píše:
Tak to jsem v nenapadnosti fakt dost dobra :mrgreen: :mrgreen:

No opravdová hvězda, já jsem celou noc čekal, kdy se ozve vstávat a cvičit a ono nic. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 09:45
@Heineken píše:
No opravdová hvězda, já jsem celou noc čekal, kdy se ozve vstávat a cvičit a ono nic. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chci medaili za nenapadnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 09:58
Sasanka30 píše:
Chci medaili za nenapadnost :mrgreen:

Jo, uděluju ti medaili za nenápadnost, řád zlaté vařečky a jako bonus ještě řád myšího kožíšku.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 10:07
@Heineken píše:
Jo, uděluju ti medaili za nenápadnost, řád zlaté vařečky a jako bonus ještě řád myšího kožíšku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No a kdy mi je prijedes pripnout? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 10:10
Sasanka30 píše:

To sfouknem po cestě, až nás povezou do toho Brodu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 10:13
Sasanka30 píše:

Zatím ti musí stačit čuník. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.7.12 10:32

Hele vy dva, co tady zase soukromničíte :lol: Kazíte Kamilovi jeho diskuzi o stanování :cert: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 10:56
tweetydee píše:
Hele vy dva, co tady zase soukromničíte :lol: Kazíte Kamilovi jeho diskuzi o stanování :cert: :mrgreen: :jazyk:

My mu to tady udržujem živý, když sem nechodí sám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myslíš, že nás to baví, sedět tady do půl druhý v noci? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.7.12 11:01
@Heineken píše:
My mu to tady udržujem živý, když sem nechodí sám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myslíš, že nás to baví, sedět tady do půl druhý v noci? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kolik vám za to platí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 11:06
tweetydee píše:
Kolik vám za to platí? :D

No zatím právě nic, teprve se mu chystám poslat fakturu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:24
@Heineken píše:
To sfouknem po cestě, až nás povezou do toho Brodu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Máš pravdu, čuník zatim stačí, ale ted nevim, co si tim chtěl jako říct, že mám jako řád ružového čunika? :mrgreen: :mrgreen:
Tim si chtěl říct co? :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 13:25
@tweetydee píše:
Hele vy dva, co tady zase soukromničíte :lol: Kazíte Kamilovi jeho diskuzi o stanování :cert: :mrgreen: :jazyk:
:think: My mu to nekazíme, my tu na něj jakože čekáme a dneska jsme čekali až do ráno, to taky neni sranda víme? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.7.12 13:30
Sasanka30 píše:
Máš pravdu, čuník zatim stačí, ale ted nevim, co si tim chtěl jako říct, že mám jako řád ružového čunika? :mrgreen: :mrgreen:
Tim si chtěl říct co? :mrgreen: :mrgreen: :zed:

No nic špatnýho jsem tím nemyslel, jen že je ten čuník fakt pěknej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová