Helios Brno - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
21.10.11 18:49

Ja hazim savle kated rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.10.11 18:54

Suviku, ja tady teda kydat hnuj nechci a uprime receno mi hodne vadi, kdyz nekdo pise anonymni prispevky :cert: , ale podobny pribeh v Reprofitu zazila dcera me sefky-jedna kontrola, silene bolesti, OHSS, nemocnice :cry: -ptala jsem se ji,ale ona tento prispevek nepsala;) Tak ja jen, ze mozna na tom neco bude. Kazdy CAR ma sve spokojene a nespokojene klienty, tak to proste je…a kazdy ma pravo na nazor… ale anonymne nam sem, holky, nepiste…Nikdo to nechce cist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.10.11 21:39

No trosku mi rano blbe je, ale zatim je to docela dobry :) Byla jsem uz na prvnim ultrazvuku a uz tam mame videt vacek, tak se doufam brzo rozhybe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.10.11 21:55
No tak to je perfektni, moc Ti to přeju :kytka:
petra878 píše:
No trosku mi rano blbe je, ale zatim je to docela dobry :) Byla jsem uz na prvnim ultrazvuku a uz tam mame videt vacek, tak se doufam brzo rozhybe :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.11 10:28

Já si myslím ,že suvik je nějaká lékařka z Reprofitu. Nejsem ten koho tady psali.jsem uplně někdo jiný .

• Citovat
  • Upravit
28294
22.10.11 15:45

Ok, mažu. Sorry. :wink:

Příspěvek upraven 23.10.11 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.10.11 19:40
Uz se o tom nebavme :roll:
My si tady chceme psat o nasich soucasnych a budoucich miminkach, muzete se pripojit :wink: :mavam:
suvik píše:
Anonymní píše:
Já si myslím ,že suvik je nějaká lékařka z Reprofitu. Nejsem ten koho tady psali.jsem uplně někdo jiný .

Ne já jsem čínskej Bůh srandy.

Holky sorry, já se Reprofitu nemám potřebu zastávat, mám odtamtud jedno dítě, IVF jsem měla se třema kontrolama, samozřejmě neříkám, že není možný že u někoho něco nezanedbali. Ale tahle problémová paní, co pořád mění nicky a te'ď se schovává za anonymy, ta mi vadí, proto sem píšu.

Podotýkám, že nejdůležitější je a je jedno v jakým jste centru, vědět co mi budou dělat, jestli to chci nebo nechci, ptát se, ptát se, ptát se a pokud něco není v pořádku, jít si stěžovat! Věřte že mám kamarádky, keré měly problém v jednom nejmenovaném pražském centru, ty to být nenechaly a ejhle, řešení se našlo (např. některé služby zdarma, protože ti lékaři uznali, že něco zanedbali).

Nejdůležitější je nebýt ovce, co se sebou nechá dělat všechno nebo typy co podezírají doktory, že se jí snaží uškodit…pokud mám pochybnosti, řeknu je nahlas a řeším je.

Snad chápete, proč to píšu, je jedno v jakém jste centru, nejsou dobrá a špatná, každá bude chválit to, kde jí sedne doktor nebo kde se to podaří nebo kde mají hezčí čekárnu. Každej se cítí dobře jinde. Ale je to o nás, jaký si to uděláme, takový to máme.

A ty si anonymní už dej prosím pohov. Myslím že mnohem lepší je pozitivní motivace než negativní. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.10.11 08:34

Presne tak, bezte negativnit nekam jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.10.11 19:17

Ahoj holky,neptaly jste se nektera, jak je to ted v Heliosu s tim PGD? Ja vim, ze uz to proplaci pojistovna, ala nevim, jestli i VZP? Ptam se kvuli me svagrove,chce do heliosu a bude potrebovat PGD ma VZP. Jestli nevite, napisu kdyztak do kontaktniho formulare co maji na strankach;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.10.11 07:33

Ahoj, PGD prpolácí právě jenom VZP. Takže má štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.10.11 09:28

Dashi dekuji za zpravu ;) U Tebe neco noveho? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
24.10.11 09:35

U mě je to ve fázi čekání :lol:. Ve čtvrtek jdu na utz., tak snad nám prcek povyrůstl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.10.11 15:37
Tak ve ctvrtek! Myslim na Tebe a budu cekat dobre zpravy! :kytka:
Dasha01 píše:
U mě je to ve fázi čekání :lol:. Ve čtvrtek jdu na utz., tak snad nám prcek povyrůstl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.10.11 19:26
Dasha01 píše:

Drzim moc palecky, doufam, ze hodne jis, az ma z ceho rust ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.10.11 20:40

Ahoj holky, zavolala jsem precejen do Heliosu,abych se zeptala na ty pojistovny, tak jestli vas to nekterou zajima, PGD plne hradi vseobecna, vojenska a oborova zdravotni… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.