Hemaopat/ka v Brně

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
21.5.14 21:02

@Jankap dík za vysvětlení, ale já jako laik to moc nerozlišuji a tak se právě ptám. Když si zadám homeopat Brno tak ledacos najdu, ale chtěla bych takového, který mému příteli pomůže. Přestěhovala jsem se ze Šumavy do Brna - v Klatovech působil pan Tomáš Lebenhart, znáte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
21.5.14 22:28

@Lulu007
Takže od nás do Brna :)

Neznám ho osobně. Ale nesouhlasím třeba s tím, že na svém webu uvádí homeopatické léky na vysoký krevní tlak (snad se načte obrázek), na srdeční arytmii, na cévní choroby… Všechny tyhle věci je skutečně možné léčit homeopaticky, ale ta léčba patří do rukou odborníka. Pokud on napíše takové léky na web, tak to nějaký kardiak může chápat jako návod a pokusit se o samoléčbu, které vůbec nemusí skončit dobře. Pokud totiž homeopatika neumím používat, tak mi mohou i ošklivě uškodit.

Asi před 3 lety k němu vzala kamarádka dceru s ekzémem. Dostaly asi 7 homeo léků, že je mají užívat najednou. Ale některé homeo léky se antidotují, tj. navzájem vyruší. Z těch sedmi léků vždycky jeden vyrušil jiné dva… To dělá přinejmenším dojem, že nezná dobře homeopatickou teorii.

Ale jak říkám, osobně ho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová