Hemeroid v 8. měsíci těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1783
7.1.13 08:31

Na hemoroidy trpím hodně, jak v těhu tak mimo a nejlepší, co mi zabírá okamžite a vždy jsou čípy Preparation. Smí se s těhotenství, jakmile začnu cítit, že konečník povoluje a u mě stačí cca 3 čípky a mám naprostý klid. Jinak třeba dlouhé sezení v autě je pro mě likvidační. Čtyř hodinovou cestu autem nejsem schopna ustát, takže předem ho také zavádím a pak je to ok. Detralex mi nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:34

@wamp douhlas s prvnim komentarem, me doktor napsal cipky a masticku, ale co sem vycetla na netu atd, tak se to pry nema nijak extra resit, ze to odezni samo po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.1.13 11:59

Příspěvek upraven 15.06.16 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.1.13 12:59

@gabi.design ja si zapomela ten recept vyzvednout, takze taky zatim neodeznelo:DD dalsi priznak?? spatna pamet:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.1.13 13:07

Mně se to právě taky úplně neztratilo, ale je to v pohodě oproti tomu, co to bylo. A každý to má vážně jinak. A že se to samo ztratí, tak fakt jak u koho. On když už je člověk fakt z toho zoufalý, tak pro to fakt musí něco udělat. Závidím těm, kterým se to samo a navždy ztratilo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.2.13 18:00

Dnes jsem si nechala od lékařky napsat detralex. Celou částku (410 Kč) jsem si hradila sama. Docela mě teda překvapilo, když lékárnice zmínila, že se diví, že to nemám s doplatkem… (to by mě stál „jen“ cca 300 Kč)… Proto se chci zeptat, jak vy ostatní, platili jste celou částku nebo vám to napsala lékařka s doplatkem (tj. včetně účasti zdravotní pojišťovny) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.2.13 21:22

Já hradila celou částku také, doktorka mě na to upozorňovala, takže to tak nejspíš bude. Bohužel, ale v tu chvíli mi to bylo jedno, hlavně, že mi to pak pomohlo! Tak ať také pomůže… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.15 08:13

Ahojky všem…
taky mám stejný problém. Mě se tedy hemeroid vytlačil až při prvním porodu u syna a od té doby ho mám pořád. Po prvním porodu to sice byla hrůza, ale naštěstí se to zklidnilo a změnšil se, jen tam bohužel zůstal. U porodu dcery jsem o něm ani nevěděla a nevím prakticky doteď, ale jde mi o ten pocit. Není to moc příjemné a ráda bych se ho zbavila napořád. Nemáte některá osvědčenou metodu nebo lék, aby se zatáhl? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí