Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na hemoroidy trpím hodně, jak v těhu tak mimo a nejlepší, co mi zabírá okamžite a vždy jsou čípy Preparation. Smí se s těhotenství, jakmile začnu cítit, že konečník povoluje a u mě stačí cca 3 čípky a mám naprostý klid. Jinak třeba dlouhé sezení v autě je pro mě likvidační. Čtyř hodinovou cestu autem nejsem schopna ustát, takže předem ho také zavádím a pak je to ok. Detralex mi nepomáhá.
@wamp douhlas s prvnim komentarem, me doktor napsal cipky a masticku, ale co sem vycetla na netu atd, tak se to pry nema nijak extra resit, ze to odezni samo po porodu
@gabi.design ja si zapomela ten recept vyzvednout, takze taky zatim neodeznelo:DD dalsi priznak?? spatna pamet:D
Mně se to právě taky úplně neztratilo, ale je to v pohodě oproti tomu, co to bylo. A každý to má vážně jinak. A že se to samo ztratí, tak fakt jak u koho. On když už je člověk fakt z toho zoufalý, tak pro to fakt musí něco udělat. Závidím těm, kterým se to samo a navždy ztratilo!!
Dnes jsem si nechala od lékařky napsat detralex. Celou částku (410 Kč) jsem si hradila sama. Docela mě teda překvapilo, když lékárnice zmínila, že se diví, že to nemám s doplatkem… (to by mě stál „jen“ cca 300 Kč)… Proto se chci zeptat, jak vy ostatní, platili jste celou částku nebo vám to napsala lékařka s doplatkem (tj. včetně účasti zdravotní pojišťovny) ![]()
Já hradila celou částku také, doktorka mě na to upozorňovala, takže to tak nejspíš bude. Bohužel, ale v tu chvíli mi to bylo jedno, hlavně, že mi to pak pomohlo! Tak ať také pomůže… ![]()
Ahojky všem…
taky mám stejný problém. Mě se tedy hemeroid vytlačil až při prvním porodu u syna a od té doby ho mám pořád. Po prvním porodu to sice byla hrůza, ale naštěstí se to zklidnilo a změnšil se, jen tam bohužel zůstal. U porodu dcery jsem o něm ani nevěděla a nevím prakticky doteď, ale jde mi o ten pocit. Není to moc příjemné a ráda bych se ho zbavila napořád. Nemáte některá osvědčenou metodu nebo lék, aby se zatáhl? Děkuji.