Hledám maminky Uherský Brod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1517
20.10.11 15:49

Tak to je dobrej,ten můj je kapku zaprdlej a hlavně ještě nechodí sám ven,protože se bojí :-(
Já už to teď zvládám kapku líp,ale v létě jsem šílela :zed:
A pracuješ v Brodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.10.11 15:56
Romiša píše:
Tak to je dobrej,ten můj je kapku zaprdlej a hlavně ještě nechodí sám ven,protože se bojí :-(
Já už to teď zvládám kapku líp,ale v létě jsem šílela :zed:
A pracuješ v Brodě?

Právě že ne…stěhovali jsme se stím že budeme mít miminko..jenže těhu nedopadlo dobře…tak jsem ještě na neschopence..a musím tu sehnat práci což není tady vubec jednoduché. v Brně jsem pracovala jako vedoucí v obchodě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 16:00

To je nepříjemný :-?
To se musíš doma úplně nudit :zed: A znáš už tu někoho nebo vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.10.11 16:05
Romiša píše:
To je nepříjemný :-?
To se musíš doma úplně nudit :zed: A znáš už tu někoho nebo vůbec?

Zatim ne… teda občas zajdem k přítelově sestře,to je vše…Jinak bych umřela nebýt internetu … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 16:13

Taky bych to bez internetu nezvládala :-D
Já jsem začala chodit plavat s tím nejmenším,tak jednou týdně se dostanu mezi lidi :dance: .To je tak jediný společenský vyžití :lol:
Popravdě jsem si myslela(najivně),že to bude jednodušší,ale měla jsem i chvilky kdy jsem šíleně chtěla domů :cry: (do Brna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.10.11 16:17
Romiša píše:
Taky bych to bez internetu nezvládala :-D
Já jsem začala chodit plavat s tím nejmenším,tak jednou týdně se dostanu mezi lidi :dance: .To je tak jediný společenský vyžití :lol:
Popravdě jsem si myslela(najivně),že to bude jednodušší,ale měla jsem i chvilky kdy jsem šíleně chtěla domů :cry: (do Brna)

Přesně tak ..já občas zbalím věci a jedeme na víkend k našim… A aspon na chvíli mám pocit že jsem doma.. Ikdyž jsme nebydleli s našima..bydleli jsme ve vedlejším městě..ale prostě jsem tam byla odmala..tak je těžké si zvyknout…hlavně jsem byla i v práci zvyklá na spoustu lidí..a ted :cert: Co naděláme..snad se to zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 16:29

No já doufám :wink:
Jsem ráda,že si napsala už je ten den kapku lepší,když je tady spřízněná duše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.11.16 13:15

@Romiša a @MakysekM holky, narazila jsem na vaší diskuzi…už je to pár let, ale teď mě zajímá, jak jste se v Brodě zabydlely, jak jste si zvykly? Já jsem se s rodinou přestěhovala z Brna do Suché Loze…bude to měsíc a Brno mi teda mooooc chybí…mám pocit, že si nezvyknu…ale asi je brzo…proto mě napadlo, zeptat se vás, jestli už jste Brnu odvykly? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.11.16 22:07

@Nik007 já si nezvykla:-) už jsem zpět odkud jsem přišla :mrgreen: To jsem tě asi moc nepotěšila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
8.12.16 14:06

@MakysekM tak tos me oprvadu moc nepotěšila :,( A po jak dlouhé době jsi se rozhodla vrátit se? A asi nelituješ, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová