Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Danylea píše:Anonymni píše:myslis tu diskuzi o urvanym miminku, co sama zalozila?? NO, ta nema chybu, ja se u jejich komentu vcera chlamala, az jsem si vzbudila dite.....
jsem pro obnovujijá jsem to nemyslela zle jen jsem se bála aby to nebylo zamčeno i když se divim že diskuze o Erditě zamčena nebyla.
já jsem náhodou ráda že jsem zavítala taky jsem se tak dlouho nepobavila
No zamysli se nad sebou matko
Závisláčka a ještě budí dítě
![]()
Jstli to spíš nebylo k pláči? ![]()
Dany ty ty ty takle tejrat dítě
![]()
janine24 píše:stydim se, stydimDanylea píše:No zamysli se nad sebou matkoAnonymni píše:myslis tu diskuzi o urvanym miminku, co sama zalozila?? NO, ta nema chybu, ja se u jejich komentu vcera chlamala, az jsem si vzbudila dite.....
jsem pro obnovujijá jsem to nemyslela zle jen jsem se bála aby to nebylo zamčeno i když se divim že diskuze o Erditě zamčena nebyla.
já jsem náhodou ráda že jsem zavítala taky jsem se tak dlouho nepobavilaZávisláčka a ještě budí dítě
![]()
Driv, kdyz nebyly pocitace, tak se prece na statkach spavalo v jedny mistnosti, vetsinou jeste s dobytkem, a vsichni pohromade, tak to se urcite taky deti obcas vzbudili
Dnes se totiz vsechno strasne hroti, my jsme to prece taky prezili..
Nesmite bejt tak ustarany, matky…
![]()
ale ale…driv se spavalo v jedny mistnosti?driv se taky davalo miminkam kravske mleko my byly v choditkach a kdysi mely miminka i v kolebce nejaky polstarek…kdysi kdysi no jo…dnes je dnes a kdyz to budem dodrzovat urcite nase deti budou zdrave jako ripy…
ja zdrava jsem a ma matka taky delala vse SPATNE to je zvlastni no..
anonymko socialku na me?vzdyt by se ti vysmaly ty kozo.neznas me tak me nesud kraxno jo a vypatlana jses tak leda ty!!!!
deti mam a jsem rada.sere te to?me ne tak si hled svyho a neopruzuj svyma anonymnima pritroublyma nazorama
Erdit právě proto by jsme se měli s cizích chyb poučit a né je opakovat:-).
Když mluvíš o tom dřív tak mě napadlo že dřív nebyli autosedačky a bylo plno zmrzačenejch dětí a nebo zabitejch pri autonehodách.Tet se počet umrtí dětí snížil asi o 85% jak jsem někde vyčetla.Nikoho dřív ani nenapadlo nějak dítě v autě zabezpečovat.
Ty máš autosedačku pro děti a nebo razíš uplně ten starej styl života????
Nevím jestli je to ještě pořád diskuze o chodítkách a jestli má cenu psát sem konstruktivně, jen chci ještě doplnit argument proti, který tu tuším ještě nezazněl…
Dítě by mělo projít určité přirozené vývojové fáze, jednou hodně důležitou je i lezení, při kterém dochází k rozvoji spolupráce mezi pravou a levou mozkovou hemisférou…někdy se stane, že i dítě bez chodítka fázi lezení přeskočí, s tím se těžko něco nadělá, nicméně je dobré dítě v lezení podporovat a nechat ho lézt tak dlouho, jak to potřebuje, nesnažit se ho „učit“ chodit, dokud na to nepřijde samo.Chodítko může být právě takový nevhodný urychlovač.
Sice si nemyslím, že pár desítek minut občas strávených v chodítku nutně musí znamenat zdravotní problém, ale připadá mi to prostě zbytečné.
Jinak doufám, že emimino je pořád ten starý dobrý server, kde jsou agresivní přispěvatelé v menšině a to, co se tady ( i jinde) děje se nebude šířit.Nerada bych o emimino přišla, moc jiných serverů pro rodiče, kde jsou diskuze a ne nekonstruktivní, hloupé a zbytečné výpady už není. Tak pozor na to. ![]()
erdita píše:
ale ale…driv se spavalo v jedny mistnosti?driv se taky davalo miminkam kravske mleko my byly v choditkach a kdysi mely miminka i v kolebce nejaky polstarek…kdysi kdysi no jo…dnes je dnes a kdyz to budem dodrzovat urcite nase deti budou zdrave jako ripy…ja zdrava jsem a ma matka taky delala vse SPATNE to je zvlastni no..
Judy: neboj, my emimi nedame
Jak rikam, musis nektery lidi brat s nadhledem…
a nebrat si je moc osobne..... pak vznikaj hadky a uz se to veze..... Ja treba nemam potrebu se s „nekym“ hadat, pac to je pod mou uroven....... ![]()
Kamco, my kamaradce takhle umrel bracha jako miminko… meli bouracku a on se vezl na zadnim sedadle v korbicce od kocarku, jen tak navolno, a vylitl z auta.....
kamosce tenkrat byly asi 4, byla hodne domlacena, ale prezila to…
gino dik za zastani.holt jsou ruzni lide na svete a ja vzdy kdyz nekdo utoci na me oplacim dvojite.tady akorat nemuzu ale osobne bych to zvladala asi jinak… a Kamco nic nevyrim,to jako nemuzu napsat svuj nazor?tankovat tady do me zacaly opet prvni matky…jsem svepravny clovek a tak jako kazdy i ja sve nazory budu rikat NAHLAS a jestli tady o me nikdo nestoji jak napsala zvlast inteligentni anonymka,tak mi nikdo nereagujte a bude klid…
Kamča.dalmatinka píše:
Tet se počet umrtí dětí snížil asi o 85% jak jsem někde vyčetla.
A co má totok znamenat , E.T. se ptat kde ty to císt?
A je pravda, že čerti bydlí pod pod vanou?
Co se pořád divíš, všichni neoblíkáme děti zá:,–(ně do nového Nextu a nekšefujem s ním. A s tímto tématem to nemá nic společného, a co? A že sis konečně vypnula ten odkaz na svůj kšeft.
judycum ja jen nedokazu pochopit jednu vec.ja taky tady nerypu do ostatnich ze se neridi jinak ale jen dle sebe.tak proc furt na me se utoci?!to jsem hned spatny clovek ze proste delam veci jinak?a ze to sem napisu to je snad ma vec..tak samo bych mohla drzet hubu a delat ze sebe TU DOKONALOU a stejne do me vsichni prd vidi a budou me pak povazovat za tu nej?to neni muj styl vzdy jsem byla uprimna i kdyz se za to obcas pada na hubu jako treba ted…ale kdyz uz diskutovat tak uprimne a zadnej markysek fakt nejsem…nemam potrebu lhat.jsem nastesti normalni clovek i kdyz si tu asi vetsina mysli neco jineho.ale to mi ani tak nevadi spis mi vadi to napadani a urazeni a pak kazdy rika ze urazim ja…omyl…ja jen oplacim.
Erdi to jak tě někdo poslal pryč se mě taky nelíbí.Máš právo tu bejt stajně jako všichni ostatní a tím že jsi to tu rozvířila jsem to myslela tak že reakce zase nebudou milé se dalo očekávat.
Holky, že Vás to ještě baví
) erdita nemá co dělat a proto rýpe …doma ji už asi nikdo neposlouchá tak to zkouší tady
.........mě by jen zajímalo kdy se věnuje dětem jak se tak dívám tak je pořád u počítače
jestli vážně děti tak to teda je lituju ![]()
Bafa četla jsem to nedávno na seznamu o bezpečnosti autosedaček .Mohu to zkusit najít:-)
S tím Nextem nevim na co narážíš??Já jsem nikde nepsala že někdo obléká své děti špatně a nebo něco co se týče hadru.
Odaz na muj obchudek jsem vypla aby se mi tam vešla fotečka Matyáška ale jestli máš zájem mohu ti ho poslat ![]()