Hlavička v pánvi a pak změna

604
24.4.12 14:28

Hlavička v pánvi, a pak změna

Ahoj těhulky, chtěla jsem se Vás zeptat. možná je to blba otazka, ale jako prvorodička jsem trošku zmatena.
Na minule kontrole mi dr. říkal, že ma miminko hlavičko už nízko
a tlačí na pánev. Mi ale ted připada, že mam zase bříško vysoko a objevi se mi tam dvě takove boule.. takoby hlavička a zadeček je to možne? že miminko zase povylezlo?
Minule mi dr. říkal, že je porod na spadnutí, ale už je to týden.
Děkuji moc, a předem se omlouvám jestli je to stupidní otázka :-)) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
24.4.12 14:31

myslíš,že by bylo napříč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 14:31

Při jedné kontrole jsem měla hlavičku dole a dr. řekla, že už se určitě neotočí, když už je hlavou dole, ale otočila se do příčné polohy a taky jsem měla břicho spíše takovou horizontální šišku. Rodila jsem kvůli tomu císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:32

Jinak si myslím,že ma málo mista a dere se vším možným do každeho místečka a tebe už to mate,kde co vlastně je:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.4.12 14:33

U prvního byl dlouho jakoby napříč šejdrem a klesnul až týden před porodem. Druhý si tam cestoval nahoru dolu jak výtahem, po náročnějším dni sestouplý dolů a pak zase šup pod žebra. Nějak se nemohl asi rozhodnout, zda teda vyleze nebo ne, byl v tom břiše i dost lekavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
24.4.12 14:36

jj přesně tak jsem to myslela hlavička v panvi dole.. a pak mi to připadá, že pak je napříč, ale holky možná máte pravdu, že jak tam mam malo mista tak nepoznam co to je..
to , že se toči je možná i tím, že mám hodně plodove vody asi, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:38

tak v tom případě je možné,že je na příč.No zkusila bych prdě ,,přemluvit,,.Třeba ležením na boku a plácáním po druhém boku.Ale třeba se samo přetočí zpět.Asi má zatím dost místa.V kolikátým jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:39
@Gladys píše:
U prvního byl dlouho jakoby napříč šejdrem a klesnul až týden před porodem. Druhý si tam cestoval nahoru dolu jak výtahem, po náročnějším dni sestouplý dolů a pak zase šup pod žebra. Nějak se nemohl asi rozhodnout, zda teda vyleze nebo ne, byl v tom břiše i dost lekavý :lol:

Hezký aktivní mimčo :lol: .Moje malá si dned od začátku sedla na Budhu a tak i vylezla na svět.Malej,vlasatej a tlusťoučkej flegmoš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
24.4.12 14:40

no už 39, a podle doktora už ma kolem 4kg, tak jsem myslela, že už to bude.. někdy mam takove tlaky na podek, ale pak zase jak by tam dole nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:46

a zkoušela si na prďolu sáhnout?U první dcerky která byla hlavičkou hodně nizko jsem ji citila jakoby mela hned vypadnout ven :lol: ,a poznáš hlavičku.U druhé,ta naláhala zadečkem a to jsem jakoby taky důle necítila,jen když tam strčila natahlou nožičku,nebo kolínko tak my bylo jasný jak tam asi je.No špatně,ale byla tam :mrgreen: .No už jsi na rozsypání.Třeba to přijde brzo a prcek se nějak připravuje :think: .....Víš,říká se že miminko uvnitř ví,jak má být.Malá se taky nechtěla otočit a nakonec to bylo dobře,mohla se omotat do šnůry co měla mezi nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
24.4.12 14:50
@wildcherry píše:
a zkoušela si na prďolu sáhnout?U první dcerky která byla hlavičkou hodně nizko jsem ji citila jakoby mela hned vypadnout ven :lol: ,a poznáš hlavičku.U druhé,ta naláhala zadečkem a to jsem jakoby taky důle necítila,jen když tam strčila natahlou nožičku,nebo kolínko tak my bylo jasný jak tam asi je.No špatně,ale byla tam :mrgreen: .No už jsi na rozsypání.Třeba to přijde brzo a prcek se nějak připravuje :think: .....Víš,říká se že miminko uvnitř ví,jak má být.Malá se taky nechtěla otočit a nakonec to bylo dobře,mohla se omotat do šnůry co měla mezi nohama.

Děkuji Ti moc za odpovědi :-) někdy jak chodim tak citim, že ta hlavička je fakt nizko protože mi lupka v sydke kosti.. a chodim tak rozrežena jak tam tlači :-D ale pak zas jakoby povylezla.. no možná se moc zkoumám.. na minule kontrole jsem byla otevřena na prst a kousek.. tak jsem zvědava co mi řekne zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:54
@agulla píše:
Děkuji Ti moc za odpovědi :-) někdy jak chodim tak citim, že ta hlavička je fakt nizko protože mi lupka v sydke kosti.. a chodim tak rozrežena jak tam tlači :-D ale pak zas jakoby povylezla.. no možná se moc zkoumám.. na minule kontrole jsem byla otevřena na prst a kousek.. tak jsem zvědava co mi řekne zitra

hele to je v klidu,prostě si zajíždí :lol: .Uvidíš,co ti zítra doktor řekne.Co hlavně,tak držím palečky,ať porod proběhne jak má a bez komplikací :) .Uplně jsem si vzpoměla na sebe před 6.měs :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
24.4.12 14:57
@wildcherry píše:
hele to je v klidu,prostě si zajíždí :lol: .Uvidíš,co ti zítra doktor řekne.Co hlavně,tak držím palečky,ať porod proběhne jak má a bez komplikací :) .Uplně jsem si vzpoměla na sebe před 6.měs :mrgreen: .

Děkuji moc za podporu :-) jen jsem chtěla vědět jestli ma někdo podobné zkušenosti :-) zítra dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 15:02

jj dej! :kytka: …a jak říkám,mě i první odplavovala se někam víš :mrgreen: a pak zpět a chodila jsem jak kačer :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
24.4.12 15:18
@wildcherry píše:
jj dej! :kytka: …a jak říkám,mě i první odplavovala se někam víš :mrgreen: a pak zpět a chodila jsem jak kačer :oops: :mrgreen:

a nevzpomeneš si jak dlouho to trvalo to chozeni jak kačer (to jsi vystihla přesně) :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí