Hledám dobrou porodnici

2202
16.9.18 14:06

V Rakovníku jsou teď na alternativky vybavený, nechávají rodit do vody. Ale chtějí tam teď registrace, co vím, já tam naštěstí rodila ještě před těmito inovacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
16.9.18 14:20

Já rodila v krci a luxus. Moc doporučuji. Po rekonstrukci, doktoři a sestry jsou velmi ochotný. Budu psát deníček až mě prcek necha :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.18 14:21

Ahojky, za muj prispevek asi rada nebudes, ale ja jsem pro Motol i kdyz nevim jestli tam porod do vody umoznuji. Rodila jsem tam vloni touto dobou nase vymodlene prvni dite na kt jsme dlooouho cekali. Jak pises, jsou to profici. Trosku tovarna, ale myslim ze to maji zmaknute, chovali se velice profi a v ramci moznosti mile, mela jsem porod vyvolavany, prenasela jsem temer 2 tydny…a kdyz tu citavam jak blbe to mohlo dopadnout, tak u nas to byla idyla, maly byl za 4,5 hodiny na svete, a to mi dosly sily u tlaceni, protoze to uz byl 2.den vyvolavani a ja nervoza predtim nemohla spat :) Na pokoji jsem byla s dalsi maminkou, druhorodickou, coz bylo super - pomohla mi a poradila co a jak… jedine co me mrzelo, ze hned davaji nutrilon kdyz Ti uplne nejde kojeni, a ze nemaji cas to vysvetlovat… ale jinak super profi pece, a hlavne o mimina, coz bylo to, co rozhodovalo u nas, sice to nebylo vubec treba, ale i tak jsem chtela vedet ze kdyby neco, postaraji se. Hodne stesti v rozhodovani a pak i pri porodu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7860
16.9.18 15:41

@Majkajamka jestli pod pojmem „profesionalita“ myslíš co největší možné množství chemie, které do tebe s radostí naperou, pak je každá z uvedených skvělá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.10.18 21:13
@vulpes píše:
@Majkajamka jestli pod pojmem „profesionalita“ myslíš co největší možné množství chemie, které do tebe s radostí naperou, pak je každá z uvedených skvělá volba :palec:

V Neratovicich do me teda zadnou zbytecnou chemii nervali, naopak zlata PA mi masazi rozehnala krute krizove bolesti a zachranila mi porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková