Hledám dobrý vysavač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
4.2.23 13:04

@Zumpa v bývalé práci jsme měli 3 motorovy vysavač. Nádoba svate přes 50l jen se nesměli pouštět všechny motory naráz jinak letěl i 16tka jistič.
Ten se fakt neptal jestli žere drobečky nebo kolové matice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
4.2.23 14:04

Mám robota, ale svoje místo má i vysavač Narex 21-01. Už jsem jich vyzkoušela tolik, až se manžel rozhodl mi koupit pořádný vysavač. A fakt, lepší jsem neměla. Žádné mínus nemá. Dlouhá šňůra, pořádný tah, nástavce, bez sáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36736
4.2.23 14:10
@JiříkMazlík píše:
@Zumpa v bývalé práci jsme měli 3 motorovy vysavač. Nádoba svate přes 50l jen se nesměli pouštět všechny motory naráz jinak letěl i 16tka jistič.
Ten se fakt neptal jestli žere drobečky nebo kolové matice :mrgreen:

Voma bere i dlažební kostky. :mrgreen:
Jenom - pojíždět náklaďákem po bytě není úplně praktické. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.2.23 14:19

@AstraG no prostě to chce domů Průmyslový či dílenský vysavač ;) ty opravdu fungují :palec:
@M_Vladim ten by se hodil to by bylo čisto hned :mrgreen: sousedi by si na náklaďák v bytě museli zvyknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.2.23 14:32

@JiříkMazlík Nene, máme starší typ, relativně robustní. I když bych odendala „hlavu“ na vysávání a nasadila namísto ní hadici, ta má trojúhelníkový profil, odsávačka kulatý a žádnou redukci nemají (nebo neměli v době, kdy jsme to řešili).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36736
4.2.23 14:34

Máme dvě Ety, Astro na chatě, a teď nový z nejvyšší řady v Praze.
Poznámky k novému:
Má sice regulaci výkonu motoru, ale ta je na jeho těle, ne na hadici a je skoková, na tlačítka. Protože se hubice často přisaje ke koberci, je to problém. Jak konstrukce hubice, tak i toho, že nelze rychle a jednoduše zrušit podtlak, aby se pustila. Hadice, respektive spojky, mají větší průměr a tak nelze použít staré příslušenství. Vadí mi to jednak kvůli zmíněné hubici na koberce a pak kvůli tomu, že „úzká hubice“ je i tak širší a nevejde se mezi žebra radiátoru topení.
Nový jsme si pořizovali kvůli HEPA filtru ( starší syn má problémy s atopickým ekzémem). Bál jsem se proto nízkého výkonu, ale je slušný.
Další věc, co mi u nových vysavačů, včetně toho do máme, vadí, je, že u nich nenajdeme tlakový výdech na hadici a tak nejde ofouknout některá místa. Například vyfoukat televizi, počítač, nebo motor ledničky, nebo vyfouknout prach z okna. :?
To mají prakticky jen průmyslové vysavače.
:mavam:
Jinak si dovoluji upozornit na tohle vlákno:
https://www.emimino.cz/…uzby-475626/
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.2.23 14:39

@PenelopaW no tak stačí horkovzdušná pistole a u odsávačky ten nahubek upravit do požadovaného tvaru jen si vzít nějaké pěkné rukavice třeba od trouby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.2.23 11:14

Máme Vorwerk, kupovala jsem ho kvuli kočkám, abychom trochu odchlupili domácnost :roll: :roll: a samozřejmě naprostá spokojenost. Mám tuhle značku ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
1.3.23 21:59

Mám Miele tyčový aku s led osvětlením, na denní úklid perfektní,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.3.23 01:56

Mame bezsackovy Dyson (jeste klasicky s hadici) a to je teda naprosto bezkonkurencni stroj.
Tchan prohlasil, ze by to vysalo i dlazdicky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný