Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petruna21 píše:
@A-dé-la No to teda jo tohle by mě nenapadloA je to dost hnusné. Ale pravda je že lidi jsou různý..
Nikdy jsi neslyšela, že když má žena dítě a vlastní rodinu, dost se jí zúží okruh zájmů?
Řekněme, že se to s dosavadními přáteli často přestane překrývat, a málokdy za to někdo „může“, tím spíš aby šlo o nějaké „vykašlání“ ![]()
Pracující lidi s koníčky, sporty atd. zkrátka nemají úplně potřebu řešit těhotenství, gynekologické prohlídky, průběh porodu nebo kojení… ale opačně to platí taky, prostě mladá zamilovaná vdaná maminka, snažící se o prcka nebo těhotná, kojící atd. už prostě často nemá extra pochopení pro specifické pracovní utahání nebo nutnost se po něm odreagovat, nebo společné akce s kamarády, sport…
Případně pokud jde o kamarádky, co samy ještě děti nemají a netouží po nich, tak jo, ty prostě nemusí být odvázané z trávení času s uječenými blinkajícími prcky ![]()
Ono je taky strašně jednoduché si plivnout, že „se ty s..ně vykašlou“, víš
Trocha snahy lidi pochopit, než je odsoudíš, je fajn věc. ![]()
@LAlezane Já nikoho neodsuziji jen jsem napsala že je to ošklivé což je pravda. Těhotná jsem a mám tak úžasnou kamarádku která je při všem se mnou což i ostatní lidi ale každý to má jiný
ale nikoho neodsuziji.
Ahoj vubec nevis o co jde a davas sve teorie…) je napr… zajimalo ohledne gyn..a co delal jak… dokonce jedna se pokousela zbalit meho pritele..je zajimaji akce… sex…a praci maji nekde…a pomlouvaji..jednou za cas napisou. Treba zda muzou dojet. A pak treba jedna chce zadarmo nehty…druha jen se vyfotit s. nasima detma a dat na fb…a to se opakovalo. Kdyz jsem potrebovala na pohreb…tak me rekla pohlidam. Domluva 2tydny pred. A 10 min pred pohrbem vola, ze nemuze. atd…takze hned nesud, kdyz nevis o co jde;))
@A-dé-la ahoj, klidne napiš. Mám jednoho prcka(1měsíc+ 5dní) mě je 25let. Kamarádky mám, že je pozdravím a raději mluvím o hloupstech, protože jim se svěřit s nějakým trápením, tak to ví hned celá ves.
Ahoj, taky se přidávám, klidně napiš, budu ráda @Bajulinka ![]()
Jinak mě je 28, děti mám taky dvě… 7 a 5 let. Nejlepší přítel je pro mě partner a to mi tak nějak leze na mozek
navíc, co si budem povídat, vše s ním taky řešit nejde ![]()
Taky si ráda popíšu a zavolám
Kamarádky jsem také ztratila narozením prvního dítěte. Na jejich obranu, mám děti brzy, takže většina z nich ještě studuje a ve volnu brigadují a paří. Přestali jsme si rozumět. Je mi 23 a mým klukům je 33 měsíců a 21 měsíců ![]()
Ahoj, chtěl bych se optat jestli by se zde našla nějaká slečna ve věku 25-30 na psaní s člověkem kterého právě nechala přítelkyně a nemá se komu svěřit
Trochu zoufalá etapa života ![]()