Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě je jen divný proč by měla načatých tolik balíků. Taky ji zkusím.
Jsou takové lidi, já měla známou a ta mi dala asi 10 druhů ubrousků a snad 5 druhu cca celých baliku plen(těžce za vodou) než se mi malá narodila.. její kluk měl alergii tak zkoušela co mu sedne… osypal se jí i po huggies, pampers atd… mě by zajímalo jak by se zachovala kdyby někdo chtěl osobní odběr
@karolina1994 píše:
Jsou takové lidi, já měla známou a ta mi dala asi 10 druhů ubrousků a snad 5 druhu cca celých baliku plen(těžce za vodou) než se mi malá narodila.. její kluk měl alergii tak zkoušela co mu sedne… osypal se jí i po huggies, pampers atd… mě by zajímalo jak by se zachovala kdyby někdo chtěl osobní odběr
Tak to jsem si také říkala.
@RadkaOR ono je divný všechno, když si to člověk dá postupně dohromady. Naštěstí jde jen o pár korun. Ikdyž když bude víc lidi:-/ ona tech inzerátu tam ma víc, kočárek, hrací deka, sterilizatoR, pračka..atd
@smudlik.esta píše:
@RadkaOR ono je divný všechno, když si to člověk dá postupně dohromady. Naštěstí jde jen o pár korun. Ikdyž když bude víc lidi:-/ ona tech inzerátu tam ma víc, kočárek, hrací deka, sterilizatoR, pračka..atd
Tak to jsem ani nekoukala, podívám se na to, ale to je pěkná mrcha.
Bych se divila kdyby tohle všechno jen tak darovala. To se nebojí, že po ní půjdou?
Chtělo by to, aby všechny podvedené maminky vyplnili ten formulář PČR co mi posílala admin, sice se asi sotva dostanem na částku přes 5000,– a bude to někdo nějak řešit, ale třeba.. kdo ví.. ![]()
Tady na emiminu měla kočárek a přebalovák za 500,– jestli někdo poslal i to+ poštu tak už je to taky větší částka ![]()
@RadkaOR asi neboji, ikdyž tyhle s. ině se nebojí ničeho. Ale na každého dojde.
Člověk s normálním rozumem snad chápe, že to tohle nelze dělat, jednou dvakrát z nouze, ale živit se tím?
taky
pak napíš její odpověd