Hledám spolubydlícího s dítětem (Váš EX nemá kam jít s dítětem?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107112
25.8.21 13:46
@safina píše:
Jsem v okrajové čísti Prahy a nájem se mi zvyšoval. A v okolí jsou ceny o 10k výše, než když jsem hledala před 3 lety (i u těch samých domů/bytů). Nevím, kde šly nájmy dolů, ale v Praze spíše ne, určitě ne v mé lokalitě.

Taky o tom nic nevim, sice se tu obcas hazou odkazy, ale kdyz to rozkliknes, tak to vyjde nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.8.21 10:12

Nechápu to. Dávat 12 tisíc za garsonku, kde budeš sám s dítětem, je fuj, dávat 12 tisic za pronájem jednoho pokoje v domě
a sdílet kuchyni, koupelnu a záchod s dalšími dvěma cizími muži a jejich dětmi je lepší?

Takové věci snad fungují jen v amerických seriálech, kde tři single otcové bydlí v luxusním velkém domě a děti mají bílé zuby a všechny problémy se mění ve skeče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
27.8.21 17:28

@PravyChlap Nápad to není vyloženě špatný, je pěkné, že vymýšlíš, co by bylo nejlepší pro všechny. Zkusit někoho sehnat můžeš, za to nic nedáš. Ale spíš jsem realista. Pronajala bych si 2+kk, za 13tis. najdeš, sice ne v novostavbě, ale dítě může mít i vlastní pokojíček a když budete dělat fajn výlety a mít pěkný čas spolu, myslím, že dítě bydlení zas tak řešit nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí