Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nějakého dobrého zubaře ve Zlíně.
Chodím k panu doktorovi Zgrochovi, ale co jsem tam už 2 roky, neudělal mi ani jednou rentgen zubů, ani mi neočistil kámen, jen mě během minuty prohlédne a je to.
Je hodný, ale to se mi zdá bohužel málo. Mám plomby a 2 zuby mě pobolívají právě pod nima. Nemám moc chtí tam zas jít, protože se bojím, že to odflákne ![]()
Dříve jsem měla zubařku v UH, tam mi dělala rentgen 1× za rok, i čistila kámen a nechtěla za to nic.
Vím, že se hodně služeb platí, ale hledám někoho, kdo je takový ten zlatý střed. Abych tam nenechala půlku výplaty za dva zuby ![]()
Nevíte o někom? ![]()
Chodím k Mudr. Hečko Michal ml. Lékařský dům Kotěrova 5529, Zlín
Je strašně hodný, nemůžu si ho vynachválit.
Pak brat mého spolužáka Mudr. Václav Veselský
MUDr. Veselský Václav
Havlíčkovo nábř. 600,Zlín
Taky jsem nedavno resila zubare a jelikoz zubari be Zline neberou tak jsem sla k mlade zubarce Hutove a je fakt sikovna a hodna. Vzdy mi rekne co kolik bude stat kdyz…da mi na vyber jestli chci to co hradi pojistovna nebo si chci priplatit. A zatim stale bere nove klienty.
Ahoj,
já chodím i s dětma do Unidentu na Březnické, nad Velkým kinem a velká spokojennost ![]()
Ahoj, jsem taky ze Zlína, ale k opravdovému špičkovému zubaři si dojíždím do Hradiště. Rtg dělá běžně - má ho tam i laboratoř, nikam jinam neposílá. Dává injekce, kvalitní plomby, možnost výběru i dle ceny. Vše vysvětlí a precizně opraví. Nic mě u něj nikdy nebolelo, nevěřila jsem, že návštěva zubaře i zákroky mohou být bez bolesti, ba dokonce přjemné. Zrovna ve středu mi dělal nový zoubek
. Mudr. Evžen Kořistka - vřele doporučuji.
@Miriamm píše:
Ahoj,
já chodím i s dětma do Unidentu na Březnické, nad Velkým kinem a velká spokojennost
prosímtě ke ktermu zubaři do unidentu chodíš?
@zanulinek Chodíme k zubařce, jmenuje se Valouchová, původně Juráková myslím. Ta tam ale teď není, zrovna jdeme příští týden a objednala nás k jiné, ale to jméno si nevybavuju. Všichni to jsou le mladí zubaři a já jsem moc spokojenná.
Když tam zavoláš dají vybrat jestli chceš raději zubaře nebo zubařku.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte kontakt do ordinace pana doktora Hečka ml.? Přestěhovala jsem se čerstvě do Zlína a ještě nemám zubaře. Bohužel se mi podařilo ulomit kus zubu.
Děkuju