Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MashaV
no vidíš to. A kterým zadkově bydlíš? Já mám babi dědu v Kochánkách. Ale nejezdíme tam. No malej je Alex. Nedávno mu byl rok. ![]()
Pozlobit umí asi všechny děti, to nezáleží na jejich věku. Umí být k pomilování i na zabití. Konec konců to umí i naši chlapi, ne? ![]()
@barbarossa píše:
Pozlobit umí asi všechny děti, to nezáleží na jejich věku. Umí být k pomilování i na zabití. Konec konců to umí i naši chlapi, ne?
preeesne
…no nekdy je toho uz ale dost. chtela sem si udelat klidnej viken asi po trech letech a kluci radi snad dvakrat vic ![]()
@mejdylko píše:
@MashaVno vidíš to. A kterým zadkově bydlíš? Já mám babi dědu v Kochánkách. Ale nejezdíme tam. No malej je Alex. Nedávno mu byl rok.
bydlime na vlkave.nas mladsi mel rok pred mesicem ![]()
No tak to máme skoro stejně starý
Alex měl být 19. října, ale nakonec se narodil až 3. listopadu.
@MashaV vlkava vim kde je
kamarádka bydlí v Jíkvi, dřív jsem tam jezdila. Taky hroznej zadkov. ![]()
To je. aspon je tu klid
.v boleslavi nas furt budili sanitky
.ten triletej je 14.10. a rocni 5.10.
.ten triletej zas mel bejt az listopadovej ![]()
@MashaV no pěkně. Máš doma 2 váhy
já mám štíra, žádná výhra..
no já bydlím v brandýse naproti nemocnici a nevadí mi to. Na vesnici už bych nikdy nešla. 11 let tam mi stačilo. Těch drbů a pomluv. Nene, město je takový anonymní. A hlavně je tu prostě všechno ![]()
No ja sem puvodne z takovyho minimestecka. a je to fakt.tady jsme porad ty pristehovalci :-.mesto mi celkem chybi. hlavne tady neni ani kam jit…v mlady sme porad nekde courali.my tam bydleli u polikliniky a hele jedinej kdo se nevyspal sem byla ja
.a pak sme sli sem a ja zas pro zmenu nemohla usnout kvuli klidu
.jsoz sice oba vahy ale starsi je povahove spis stir teda. a ja sem taky stir tak je veselo ![]()
Hledám hlídání pro dítě – růstový hormon
Dobrý den,
sháním člověka, který je ochotný pohlídat dítě jedné rodině z Nymburka, když si budou chtít večer někam zajít – např. do divadla nebo na koncert jednou za čas. Dítěti se musí každý večer píchat růstový hormon – injekce – píchá se to bezjehlovým perem. V rodině nemají nikoho, kdo by se to byl schopný naučit z příbuzenstva.
Děkuji za ochotu a pomoc.
Ahojda holky, muzu se pridat? ja sem mezi MB a Melnikem mam to stejne daleko tam i tam a mam doma skoro 3letou holku a je mi 21.Malou jsem si dala k 19nactinam
Ahooj a jakto ze nehajas ty:-D ne ja zasadne do pulnoci neusnu tak brouzdam na netu a nebo koukam na tv. A co ty?