Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám takový problémek, budu mocinky ráda, jestli mě poradíte
je to asi 2roky co jsem se pohádala se svým přítelem, rozešli jsme se a já odpověděla na inzerát jednomu simpatickému chlapovy
slovo dalo slovo, dali jsme si schůzku, padli si do oka, moc jsme si rozuměli, povídali si, jako by jsme se znali roky, bylo to moc fain, schůzka skončila, dali jsme si pusu s tím, že se co nejdříve zase uvidíme. Jak to skončilo? Ukončila jsem to protože jsem se jako husa vrátila ke svému přítelovi
takže ta schůzka byla první a poslední
a proč vlastně píšu, protože jsem na toho pána nějak nepřestala myslet, se svým přítelem jsem se minulý týden rozešla a mocinky moc, by jsem si přála zkontaktovat toho,,pána,,ze seznamky
jenže problém je v tom, že nejen že jsem zapoměla jeho jméno a přijmení ale vymazala jsem si i jeho číslo z mobilu
takže jsem pěkně namydlená
jediné co o něm vím, že pracuje v policejních garážích v Hradci králové, opravuje tam auta nebo co, je rozvedený a má buto v péči dvě dcery, nebo je má ve stříddavé péči, bydlí s rodičema v rodiném baráčku a je mu asi 45let, no prostě popis jako stehno co?
jeho obličej si pamatuji dobře i postavu klidně by jsem ty garáže objela ale nevím kde v Hradci jsou a představa, že vlezu za ním do práce a budu ho hledat s tím, že se mě někdo zeptá koho hledáte a já řeknu nevím
ale popíšu Vám ho, není nějak na místě, že jo
takže holky, prosím, napadá vás něco
vím 2roky jsou dost dlouhá doba, může být zadaný, mít přítelkyni nebo manželku(v tom případě by jsem vycouvala) ale taky nemusí a můžu mít štěstí. Díky za všechny případné rady, pomoc nebo nápad
![]()
Sorráček, ale mocinky moc bych ti doporučila nejprve přečíst takovou knížečku (kdybys nevěděla, tak je to takový sešitek v tlustých deskách), jmenuje se to Pravidla českého pravopisu ![]()
@Zuziky Taky mě to napadlo.. a to dodávám že mám pouze výuční list a do školy jsem toho moc nenachodila ![]()
@Zuziky píše:
Sorráček, ale mocinky moc bych ti doporučila nejprve přečíst takovou knížečku (kdybys nevěděla, tak je to takový sešitek v tlustých deskách), jmenuje se to Pravidla českého pravopisu
@Zuziky píše:
Sorráček, ale mocinky moc bych ti doporučila nejprve přečíst takovou knížečku (kdybys nevěděla, tak je to takový sešitek v tlustých deskách), jmenuje se to Pravidla českého pravopisu
Koukám že už mě kdosi předběbhl s tímhle názorem a jsem mocinky smutná
![]()
Jinak k zakladatelce, opravdu píšeš to slovo ráda nebo nám dáváš najevo jak chceš onoho pána najít? BTW s tímhle popisem jsi bez šance ![]()
@Zuziky píše:
text jakoby ho psala 16-letá puberťačka a sháníš 45-letého muže???
![]()
Snad víš aspoň křestní jméno?
Jak ta seznamka fungovala, nemáš na něho třeba mail (někde v historii uložený)?
@1simona1 píše:
Koukám že už mě kdosi předběbhl s tímhle názorem a jsem mocinky smutná![]()
Jinak k zakladatelce, opravdu píšeš to slovo ráda nebo nám dáváš najevo jak chceš onoho pána najít? BTW s tímhle popisem jsi bez šance
jinak nepíše se soráček s jedním r? ![]()
Zkusila bych pohledat v mejlu..Píšeš, že jste se seznámily na seznamce, tak jste si musely začít nějak psát..
@subsomi píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
text jakoby ho psala 16-letá puberťačka a sháníš 45-letého muže???
![]()
![]()
![]()
Snad víš aspoň křestní jméno?
Jak ta seznamka fungovala, nemáš na něho třeba mail (někde v historii uložený)?
asi jsem to trochu přehnala(ten text),jen jsem chtěla být trochu veselá ale opravdu to vyznělo trapně
opravdu si nemohu vzpomenout jak se jmenuje ale díky. Jinak ta seznamka fungovala přes Hradecké noviny, takže mám asi smůlu.
@Prcek88 píše:
Zkusila bych pohledat v mejlu..Píšeš, že jste se seznámily na seznamce, tak jste si musely začít nějak psát..
Seznamka byla v Hradeckých novinách ale napadlo mě, že když se mrknu do počítače, tak by jsem to mohla najít v archívu ale to je na dlouho a navíc to tam ani nemusí mít v databázi ![]()
Mě osobně tedy kdyby se někdo líbil tak bych si alespoň jméno pamatovala, mě tak jen napadlo napsat do pošty pro tebe ![]()