Hledání ztraceného kamaráda ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
18.4.13 20:51
@1simona1 píše:
Koukám že už mě kdosi předběbhl s tímhle názorem a jsem mocinky smutná :( :zed:Jinak k zakladatelce, opravdu píšeš to slovo ráda nebo nám dáváš najevo jak chceš onoho pána najít? BTW s tímhle popisem jsi bez šance :nevim:

předběbhl? :roll: jinak ano, moc by jsem si přála,,toho pána,,najít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
18.4.13 20:53

Pokušení - tak zkus kontaktovat ty Hradecké noviny, je možné, že si vedou archiv. Dva roky není zas tak dlouhá doba ;)

A z hysterických komentářů ohledně tvého slohu a pravopisu si nic nedělej. Nikdo neví jak jsi stará, co máš za školy, ze které země pocházíš, ale hned si musí své flustrace na někom vybít posměchem :nevim: Já tedy Pravidla českého pravopisu také nehltám, když chci něco přispět na emimino :nevim:

Mě by třeba víc než pravopis iritovaly zdrobněliny, ale nemyslím si, že je to důvod zakladatelku hned napadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 20:54
@Prcek88 píše:
@Pokušení Za zkoušku nic nedáš

to je pravda ale taky mě napadlo, prostě zjistit, kde jsou v Hk ty policejní garáže a zajet tam osobně :nevim: otázka je, co dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.4.13 20:56
@spagetka píše:
Spíš jedničce Simonce chybí čárka za,,koukám,, ;)

Jsem ostuda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.4.13 20:57

@Pokušení To jsou tvoje jediné možnosti, ty noviny a jeho práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.4.13 20:58
@Pokušení píše:
předběbhl? :roll: jinak ano, moc by jsem si přála,,toho pána,,najít :roll:

Tak potom hodně štěstí v hledání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 20:58
@spagetka píše:
Spíš jedničce Simonce chybí čárka za,,koukám,, ;)
;) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.4.13 20:59

Jinak zakladatelko, máš jasno ve vztahu s ex když jdete jednou od sebe a pak zas k sobě? Abys pak nenašla toho pána a v zapěti se nevrátila k ex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:00
@1simona1 píše:
Tak potom hodně štěstí v hledání :kytka:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.4.13 21:00

Já bych si spíš kladla otázku, zda tě ještě bude chtít vidět, když si ho po první schůzce odkopla a najednou ho chceš zpátky :nevim: Navíc 2 roky je dlouhá doba na to, aby byl „chlap“ sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
18.4.13 21:01

@spagetka frustrace, nikoliv flustrace :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
87
18.4.13 21:03
@Ikente píše:
Já bych si spíš kladla otázku, zda tě ještě bude chtít vidět, když si ho po první schůzce odkopla a najednou ho chceš zpátky :nevim: Navíc 2 roky je dlouhá doba na to, aby byl „chlap“ sám :lol:

uvědomuji si to a pokud to tak bude, vycouvám :nevim: to se nedá nic dělat ;) ale alspon' to zkusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.4.13 21:06

@Pokušení tak za zkoušku nic nedáš, v životě se dělají všelijaké kiksy, tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848

Mám zkušenost když něco hledám, soustředit se na to, abych našla co nejvíce relevantních informací.
Pokud jsi křesťanka, doporučju modlitbu k Duchu svatému- ta funguje spolehlivě, ale halt to není pro každého ;)
Dál co nejpřesněji určit datum kdy jste si psali a setkali se. Vzhledem k tomu, že to koresponduje s tvým návratem k původnímu příteli, zřejmě jsi si o tom psala s kamarádkama. Prohledej maily z doby, kdy ses s ním viděla- bud najdeš jeho mail, a nebo nějaké maily s alšími lidmi, kterým jsi o daném muži možná napsala?
Nepožila jsi v mailu například slova „seznamka“ či Hradecké noviny"? k vyhledání bych zkusila zadat taková klíčová slova, která se v příliš mnoha mailech asi nevyskytují.

A doporučuju uvařit si čaj, v klidu si sednout, vzít kalendář a prolistovat mužská jména. U každého se zastavit a zkoušet, zda ti k tomu člověku sedí - překvapivě se takto dá dost inforamcí vybavit. Ony v mozku asi někde jsou, jen potřebuješ vyvolat více souvislostí.

Logicky, i když to bude hcvíli trvat, je daleko pravděpodobnější, že ho najdeš ve svých mailech, než na rodičovským webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

Tady je to víc závod o to, kdo umí líp česky :lol: :roll:, než poradna, jak najít chlapa. :mrgreen:
Jak už tady padlo, kontaktuj noviny, zkus najít jeho pracoviště a moc nedoufej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí