Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1simona1 píše:
Koukám že už mě kdosi předběbhl s tímhle názorem a jsem mocinky smutná![]()
Jinak k zakladatelce, opravdu píšeš to slovo ráda nebo nám dáváš najevo jak chceš onoho pána najít? BTW s tímhle popisem jsi bez šance
předběbhl?
jinak ano, moc by jsem si přála,,toho pána,,najít ![]()
Pokušení - tak zkus kontaktovat ty Hradecké noviny, je možné, že si vedou archiv. Dva roky není zas tak dlouhá doba ![]()
A z hysterických komentářů ohledně tvého slohu a pravopisu si nic nedělej. Nikdo neví jak jsi stará, co máš za školy, ze které země pocházíš, ale hned si musí své flustrace na někom vybít posměchem
Já tedy Pravidla českého pravopisu také nehltám, když chci něco přispět na emimino ![]()
Mě by třeba víc než pravopis iritovaly zdrobněliny, ale nemyslím si, že je to důvod zakladatelku hned napadat.
@Prcek88 píše:
@Pokušení Za zkoušku nic nedáš
to je pravda ale taky mě napadlo, prostě zjistit, kde jsou v Hk ty policejní garáže a zajet tam osobně
otázka je, co dál ![]()
@spagetka píše:
Spíš jedničce Simonce chybí čárka za,,koukám,,
Jsem ostuda ![]()
@Pokušení To jsou tvoje jediné možnosti, ty noviny a jeho práce…
@Pokušení píše:
předběbhl?jinak ano, moc by jsem si přála,,toho pána,,najít
Tak potom hodně štěstí v hledání ![]()
Jinak zakladatelko, máš jasno ve vztahu s ex když jdete jednou od sebe a pak zas k sobě? Abys pak nenašla toho pána a v zapěti se nevrátila k ex ![]()
Já bych si spíš kladla otázku, zda tě ještě bude chtít vidět, když si ho po první schůzce odkopla a najednou ho chceš zpátky
Navíc 2 roky je dlouhá doba na to, aby byl „chlap“ sám ![]()
@Ikente píše:
Já bych si spíš kladla otázku, zda tě ještě bude chtít vidět, když si ho po první schůzce odkopla a najednou ho chceš zpátkyNavíc 2 roky je dlouhá doba na to, aby byl „chlap“ sám
uvědomuji si to a pokud to tak bude, vycouvám
to se nedá nic dělat
ale alspon' to zkusím ![]()
@Pokušení tak za zkoušku nic nedáš, v životě se dělají všelijaké kiksy, tak hodně štěstí ![]()
Mám zkušenost když něco hledám, soustředit se na to, abych našla co nejvíce relevantních informací.
Pokud jsi křesťanka, doporučju modlitbu k Duchu svatému- ta funguje spolehlivě, ale halt to není pro každého ![]()
Dál co nejpřesněji určit datum kdy jste si psali a setkali se. Vzhledem k tomu, že to koresponduje s tvým návratem k původnímu příteli, zřejmě jsi si o tom psala s kamarádkama. Prohledej maily z doby, kdy ses s ním viděla- bud najdeš jeho mail, a nebo nějaké maily s alšími lidmi, kterým jsi o daném muži možná napsala?
Nepožila jsi v mailu například slova „seznamka“ či Hradecké noviny"? k vyhledání bych zkusila zadat taková klíčová slova, která se v příliš mnoha mailech asi nevyskytují.
A doporučuju uvařit si čaj, v klidu si sednout, vzít kalendář a prolistovat mužská jména. U každého se zastavit a zkoušet, zda ti k tomu člověku sedí - překvapivě se takto dá dost inforamcí vybavit. Ony v mozku asi někde jsou, jen potřebuješ vyvolat více souvislostí.
Logicky, i když to bude hcvíli trvat, je daleko pravděpodobnější, že ho najdeš ve svých mailech, než na rodičovským webu.
Tady je to víc závod o to, kdo umí líp česky
, než poradna, jak najít chlapa. ![]()
Jak už tady padlo, kontaktuj noviny, zkus najít jeho pracoviště a moc nedoufej. ![]()