Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a pri tom popisovani nesmi zapomenout zminit, ze kdyz se videli naposledy, mel na sobe cerne triko, modre rifle a tenisky. ![]()
@Tykvička píše:
Když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek, jako první mě napadla Pošta pro tebe. Oni ho najdou a on má možnost vycouvat.
NO jen aby dokázali najít někoho bez jména, adresy,, je možné že aj práci změnil ![]()
Vykašlala bych se na to. A hlavně bych něco udělala s tím projevem.
Dej si inzerát do těch novin, třeba je čte pořád a když to pořádně popíšeš, přidáš svoje jméno a fotku, tak si to třeba přečte a vzpomene si.
Mě spíš napadlo, jestli on Tě kontaktoval po té schůzce, tedy jestli měl on zájem se znova potkat. Přeci by se třeba trochu snažil Tě kontaktovat a ne že se mu neozveš a tím to hasne. A pak mě napadla taková blbost - nechat se zhypnotizovat, určitě by sis jeho jméno vybavila ![]()
Beze jména je to nahouby, protože i kdyby se poptala u té Policie, tak nebudou vůbec vědět o koho jde, asi teda… ![]()
Poštu pro tebe by tahle „kauza“ vůbec podle mě nezajímala, tam se dějí spíš emotivní příběhy v rámci dětí, rodin apod., ale nikoliv pohledat jen někoho, na koho už nevím číslo a jméno. Ty noviny - hm, troufám si říct, že když nebude vědět datum vyjití inzerátu, že tam nikdo nebude nic hledat. Co takhle facebook?
@K.Black píše:
@Pokušeníto je mazec, kolik ti je? zítra ti napíšu kde jsou ty policejní garáže, teď muž chrní a já nevím, kdyby jsi měla jméno, bylo by to lepší, nevím jak ho budeš hledat podle popisu když jsi ho viděla před dvěma lety
![]()
To by jsi byla moc hodná, kdyby jsi napsala kde jsou ty garáže. Na internetu jsem se dívala ale marně, prostě mě to nic neukázalo ![]()
@Nika079 píše:
Mě spíš napadlo, jestli on Tě kontaktoval po té schůzce, tedy jestli měl on zájem se znova potkat. Přeci by se třeba trochu snažil Tě kontaktovat a ne že se mu neozveš a tím to hasne. A pak mě napadla taková blbost - nechat se zhypnotizovat, určitě by sis jeho jméno vybavila
Ano, kontaktoval mě první on po té shůzce a to i přes to, že jsem mu řekla, že se ozvu, chtěl mě vydět co nejdřív, tak jsem mu řekla, že se ozvu a naplánujeme další schůzku ale že v práci nestíhám, že to vydím na pátek a že se na něj těším, tak mě řekl, že se bude těšit a tím to skončilo, pak jsem se mu už neozvala ale on mě často telefonoval a já to nebrala husa ![]()
zhypnotizovat
zkusit se má vše
ale tohle raději ne ![]()
@nepř. G12 píše:
Vykašlala bych se na to. A hlavně bych něco udělala s tím projevem.
já vím, snažila jsem se být vtipná a vyznělo to
trapně, jako by to psala nějaká pubert'ačka
když jsem to pak po sobě přečetla…no
![]()
@zrnko.neprihl. píše:
Jo a pri tom popisovani nesmi zapomenout zminit, ze kdyz se videli naposledy, mel na sobe cerne triko, modre rifle a tenisky.
Tak tohle je hláška dne
![]()
@1simona1 píše:
NO jen aby dokázali najít někoho bez jména, adresy,, je možné že aj práci změnil
A to zas oni jo, viděla jsem nějaký první díl, či co.. A dohledat kamarádku z dětství, se kterou jsem se neviděla od války, která žila někde v… a za svobodna se jmenovala Anička Kytička taky zvládli ![]()
@Pokušení píše:
Ano, kontaktoval mě první on po té shůzce a to i přes to, že jsem mu řekla, že se ozvu, chtěl mě vydět co nejdřív, tak jsem mu řekla, že se ozvu a naplánujeme další schůzku ale že v práci nestíhám, že to vydím na pátek a že se na něj těším, tak mě řekl, že se bude těšit a tím to skončilo, pak jsem se mu už neozvala ale on mě často telefonoval a já to nebrala husa
zhypnotizovatzkusit se má vše
ale tohle raději ne
Ty si pamatuješ, co jsi mu říkala, na kdy jsi domlouvala rande, a nepamatuješ si, jak se jmenoval?
![]()
@Pokušení
to je mazec, kolik ti je? zítra ti napíšu kde jsou ty policejní garáže, teď muž chrní a já nevím, kdyby jsi měla jméno, bylo by to lepší, nevím jak ho budeš hledat podle popisu když jsi ho viděla před dvěma lety