Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tykvička píše:
Taky jsi tak napnutá?
@Prcek88 píše:
@Pokušení Tak už víš něco nového?
Už vím, kde se nacházejí ty garáže ![]()
@zrnko.neprihl. píše:
Jo a pri tom popisovani nesmi zapomenout zminit, ze kdyz se videli naposledy, mel na sobe cerne triko, modre rifle a tenisky.[/citac
@K.Black píše:
@Pokušení znáš trošku HK? je to „Říční“ uliceDěkuji moc
,,Říční,,ulici jsem našla na navigaci
@zrnko.neprihl. píše:
Jo a pri tom popisovani nesmi zapomenout zminit, ze kdyz se videli naposledy, mel na sobe cerne triko, modre rifle a tenisky.
Tmavé vlasy, vysoký 180cm, štíhlé postavy, naposledy byl vyděn v teréním autě v obci Radíkovice ![]()
@Tykvička píše:
Ty si pamatuješ, co jsi mu říkala, na kdy jsi domlouvala rande, a nepamatuješ si, jak se jmenoval?![]()
![]()
pamatuji si pouze toto
pak jsem ho už nekontaktovala ale tohle mě prostě uvízlo v paměti ![]()
@Pokušení píše:
pamatuji si pouze totopak jsem ho už nekontaktovala ale tohle mě prostě uvízlo v paměti
No a tak co.. Tak už jsi v tý ulici byla? Prodávala jsi tam odpoledne ty koblihy, jak ti holky radily? Nebo jsi si prolezla e-maily, prošmejdila archiv těch novin? Zašla do knihovny dohledat inkriminované číslo novin???
@Tykvička píše:
No a tak co.. Tak už jsi v tý ulici byla? Prodávala jsi tam odpoledne ty koblihy, jak ti holky radily? Nebo jsi si prolezla e-maily, prošmejdila archiv těch novin? Zašla do knihovny dohledat inkriminované číslo novin???
Nebyla jsem dnes nikde ale zkusím to příští týden.
Koukala jsem se na internetu na inzerci do novin ale archiv jsem tam prostě nenašla ![]()
Koblihy prodávat nebudu ale zkusím napsat inzerát nebo do řádků důvěry
uvidím jak pochodím v týdnu ![]()
Takže jsem se rozhodla, příští týden zajedu do Hk a pokud to nedopadne, napíšu do řádků důvěry. Mějte se hezky a všem děkuji za rady, snahu a pomoc
snad budu mít štěstí a když ne, život jde dál…
Napíšu jak to vše dopadlo ![]()
@Pokušení no to hlavně napiš, na to sme tu zvědavé skoro všechny. ![]()