Hledání ztraceného kamaráda ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2540
18.4.13 21:07

Díky Horákyňko :lol: :lol: Tohle zrovna vím, jen mám v sobě už dvě dvojky vínka. Normálně do diskusí extra nepřispívám, bavím se ve své skupině, ale dnes už jsem prostě musela reagovat. Takových zbytečných ponižujících atak je tu dle mého dost. A já také dělám pravopisné chyby, chybí mi čárky atd… Ale to neznamená, že obsah příspěvku musí být kvůli tomu přehlížený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.4.13 21:07
@Ikente píše:
@Pokušení tak za zkoušku nic nedáš, v životě se dělají všelijaké kiksy, tak hodně štěstí :kytka:

Jj, třeba si pak někoho našel a už je zase sám, člověk nikdy neví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:08
@spagetka píše:
Pokušení - tak zkus kontaktovat ty Hradecké noviny, je možné, že si vedou archiv. Dva roky není zas tak dlouhá doba ;)

A z hysterických komentářů ohledně tvého slohu a pravopisu si nic nedělej. Nikdo neví jak jsi stará, co máš za školy, ze které země pocházíš, ale hned si musí své flustrace na někom vybít posměchem :nevim: Já tedy Pravidla českého pravopisu také nehltám, když chci něco přispět na emimino :nevim:

Mě by třeba víc než pravopis iritovaly zdrobněliny, ale nemyslím si, že je to důvod zakladatelku hned napadat.
:mrgreen: já si z toho nic nedělám, vím, že tam mám chyby, za které by se styděl i prvn'áček :oops: ale psala jsem to rychle a nezkontrolovala to, odeslala to a bylo vymalováno :mrgreen:
Jinak s těma novinama to zkusím, to by v tom byl čert aby se nazadařilo ;) a díky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
18.4.13 21:08

@Drovers přesně ;) čím vším se tady nezabývají, aby si člověk po sobě všechno třikrát četl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.4.13 21:10
@Pokušení píše: :mrgreen: já si z toho nic nedělám, vím, že tam mám chyby, za které by se styděl i prvn'áček :oops: ale psala jsem to rychle a nezkontrolovala to, odeslala to a bylo vymalováno :mrgreen:
Jinak s těma novinama to zkusím, to by v tom byl čert aby se nazadařilo ;) a díky :kytka:

Jo a pak taky knihovna, mívají archivované výtisky novin. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:11
@harpyje píše:
Mám zkušenost když něco hledám, soustředit se na to, abych našla co nejvíce relevantních informací.
Pokud jsi křesťanka, doporučju modlitbu k Duchu svatému- ta funguje spolehlivě, ale halt to není pro každého ;)
Dál co nejpřesněji určit datum kdy jste si psali a setkali se. Vzhledem k tomu, že to koresponduje s tvým návratem k původnímu příteli, zřejmě jsi si o tom psala s kamarádkama. Prohledej maily z doby, kdy ses s ním viděla- bud najdeš jeho mail, a nebo nějaké maily s alšími lidmi, kterým jsi o daném muži možná napsala?
Nepožila jsi v mailu například slova „seznamka“ či Hradecké noviny"? k vyhledání bych zkusila zadat taková klíčová slova, která se v příliš mnoha mailech asi nevyskytují.

A doporučuju uvařit si čaj, v klidu si sednout, vzít kalendář a prolistovat mužská jména. U každého se zastavit a zkoušet, zda ti k tomu člověku sedí - překvapivě se takto dá dost inforamcí vybavit. Ony v mozku asi někde jsou, jen potřebuješ vyvolat více souvislostí.

Logicky, i když to bude hcvíli trvat, je daleko pravděpodobnější, že ho najdeš ve svých mailech, než na rodičovským webu.
:palec: :dance: díky s tím kalenářem mě to nenapadlo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.4.13 21:13

Alespon jsem to zkusil :kytka: :kytka: :kytka:
Jack Nicholson v Přeletu nad kukčtím hnízdem

Tak pokud o něj opravdu stojíš tak to zkus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:16
@Ikente píše:
@Drovers přesně ;) čím vším se tady nezabývají, aby si člověk po sobě všechno třikrát četl :lol: :lol:
:potlesk: jo a až příště budu vkládat nějakou diskuzi, vezmu si sebou k ruce PRAVIDLA ČESKÉHO PRAVOPISU a bude po komedii :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:18
@Prcek88 píše:
Alespon jsem to zkusil :kytka: :kytka: :kytka:
Jack Nicholson v Přeletu nad kukčtím hnízdemTak pokud o něj opravdu stojíš tak to zkus :kytka:

zkusím to, díky :kytka: bud'to to vyjde nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.4.13 21:19

Ženský vy si nedáte pokoj co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.4.13 21:20
@Prcek88 píše:
@Pokušení To jsou tvoje jediné možnosti, ty noviny a jeho práce…
:nevim: bohužel ale zkusím pátrat dál ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
18.4.13 21:21

Koukám, tady docela veselo, a nejen, co se gramatiky týče :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
18.4.13 21:22
@Pokušení píše: :nevim: bohužel ale zkusím pátrat dál ;)

Když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek, jako první mě napadla Pošta pro tebe. Oni ho najdou a on má možnost vycouvat.

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 21:23
@Tykvička píše:
Když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek, jako první mě napadla Pošta pro tebe. Oni ho najdou a on má možnost vycouvat.

Vždyť nezná jméno. To jde i beze jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.4.13 21:24

Jinak bych si zkusila zjistit i tu práci, jestli to není úplně někde mimo, tak co se tam náhodou ochomýtat - zjistila bys tak, kdy se mění směna a dívala se a kdyby šel, zkusila na něj „náhodou“ narazit :) pokud je to ovšem někde na okraji v průmyslové zoně, to by mohlo být velmi nenápadné :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí