Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky Horákyňko
Tohle zrovna vím, jen mám v sobě už dvě dvojky vínka. Normálně do diskusí extra nepřispívám, bavím se ve své skupině, ale dnes už jsem prostě musela reagovat. Takových zbytečných ponižujících atak je tu dle mého dost. A já také dělám pravopisné chyby, chybí mi čárky atd… Ale to neznamená, že obsah příspěvku musí být kvůli tomu přehlížený…
@Ikente píše:
@Pokušení tak za zkoušku nic nedáš, v životě se dělají všelijaké kiksy, tak hodně štěstí
Jj, třeba si pak někoho našel a už je zase sám, člověk nikdy neví. ![]()
@spagetka píše:
Pokušení - tak zkus kontaktovat ty Hradecké noviny, je možné, že si vedou archiv. Dva roky není zas tak dlouhá doba![]()
A z hysterických komentářů ohledně tvého slohu a pravopisu si nic nedělej. Nikdo neví jak jsi stará, co máš za školy, ze které země pocházíš, ale hned si musí své flustrace na někom vybít posměchem
Mě by třeba víc než pravopis iritovaly zdrobněliny, ale nemyslím si, že je to důvod zakladatelku hned napadat.Já tedy Pravidla českého pravopisu také nehltám, když chci něco přispět na emimino
@Drovers přesně
čím vším se tady nezabývají, aby si člověk po sobě všechno třikrát četl
![]()
@Pokušení píše:já si z toho nic nedělám, vím, že tam mám chyby, za které by se styděl i prvn'áček
ale psala jsem to rychle a nezkontrolovala to, odeslala to a bylo vymalováno
Jinak s těma novinama to zkusím, to by v tom byl čert aby se nazadařiloa díky
Jo a pak taky knihovna, mívají archivované výtisky novin. ![]()
@harpyje píše:
Mám zkušenost když něco hledám, soustředit se na to, abych našla co nejvíce relevantních informací.
Pokud jsi křesťanka, doporučju modlitbu k Duchu svatému- ta funguje spolehlivě, ale halt to není pro každého
Dál co nejpřesněji určit datum kdy jste si psali a setkali se. Vzhledem k tomu, že to koresponduje s tvým návratem k původnímu příteli, zřejmě jsi si o tom psala s kamarádkama. Prohledej maily z doby, kdy ses s ním viděla- bud najdeš jeho mail, a nebo nějaké maily s alšími lidmi, kterým jsi o daném muži možná napsala?
Nepožila jsi v mailu například slova „seznamka“ či Hradecké noviny"? k vyhledání bych zkusila zadat taková klíčová slova, která se v příliš mnoha mailech asi nevyskytují.A doporučuju uvařit si čaj, v klidu si sednout, vzít kalendář a prolistovat mužská jména. U každého se zastavit a zkoušet, zda ti k tomu člověku sedí - překvapivě se takto dá dost inforamcí vybavit. Ony v mozku asi někde jsou, jen potřebuješ vyvolat více souvislostí.
Logicky, i když to bude hcvíli trvat, je daleko pravděpodobnější, že ho najdeš ve svých mailech, než na rodičovským webu.
Alespon jsem to zkusil
![]()
Jack Nicholson v Přeletu nad kukčtím hnízdem
Tak pokud o něj opravdu stojíš tak to zkus ![]()
@Ikente píše:
@Drovers přesněčím vším se tady nezabývají, aby si člověk po sobě všechno třikrát četl
![]()
@Prcek88 píše:
Alespon jsem to zkusil![]()
![]()
Jack Nicholson v Přeletu nad kukčtím hnízdemTak pokud o něj opravdu stojíš tak to zkus
zkusím to, díky
bud'to to vyjde nebo ne ![]()
@Prcek88 píše:
@Pokušení To jsou tvoje jediné možnosti, ty noviny a jeho práce…
@Pokušení píše:bohužel ale zkusím pátrat dál
Když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek, jako první mě napadla Pošta pro tebe. Oni ho najdou a on má možnost vycouvat.
@Tykvička píše:
Když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek, jako první mě napadla Pošta pro tebe. Oni ho najdou a on má možnost vycouvat.
Vždyť nezná jméno. To jde i beze jména?
Jinak bych si zkusila zjistit i tu práci, jestli to není úplně někde mimo, tak co se tam náhodou ochomýtat - zjistila bys tak, kdy se mění směna a dívala se a kdyby šel, zkusila na něj „náhodou“ narazit
pokud je to ovšem někde na okraji v průmyslové zoně, to by mohlo být velmi nenápadné :d