Hlenová zátka po sexu v 18tt

Anonymní
26.1.14 20:40

Hlenová zátka v 18tt

Dobrý den milé maminky,
příští týden jdu na kontrolu k lékařce, ale i přesto…

Jsem v 18tt těhotenství, včera večer byl sex a dnes večer při koupeli při omývání tam dole jsem ze sebe vytáhla cca 10cm dlouhý a 1cm široký mléčný hlen, doslova jako sopel…v malém množství vychází i teď, je hodně tažný, doslova jako bílek…Na sperma mi to příjde velké množství a hlavně ta konzistence a doba, která od sexu uběhla. Mám obavy, aby to nebyla hl. zátka, ale to je zase brzy. Nemáte někdo podobnu zkušenost? Netušíte, co to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1716
26.1.14 20:44

Tezko hadat, ale hlenova zatka je i s primesi krve vetsinou…
Tipuju to na sperma s tehot. vytokem, jestli nemas zadne jine problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
26.1.14 20:46

V těhu je hlen táhlý tuhý normální, při obou těhu jsem to měla, kolikrát fakt jak snopel a nemusela jsem být ani po sexu:-)) kámoška má to samé, není to hlen zátka, je to normálně čištění pochvy nebo jak to říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.14 20:50

Žádný jiný problém nemám holky. Docela mě to ale vyděsilo…při prvním těhotenství nic takového nebylo…

• Citovat
  • Upravit
22614
26.1.14 20:52

To je ok. kdysi jsem se na to ptala dr - prý normálí jev v těhotenství, sliznice prý produkuje víc hlenu, protože je víc prokrvená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.1.14 20:52

Taky bych rekla ze to neni hlenova zatka. Ta byva krvava a asi ne tak velka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.1.14 20:54
@Anonymní píše:
Dobrý den milé maminky,
příští týden jdu na kontrolu k lékařce, ale i přesto…Jsem v 18tt těhotenství, včera večer byl sex a dnes večer při koupeli při omývání tam dole jsem ze sebe vytáhla cca 10cm dlouhý a 1cm široký mléčný hlen, doslova jako sopel…v malém množství vychází i teď, je hodně tažný, doslova jako bílek…Na sperma mi to příjde velké množství a hlavně ta konzistence a doba, která od sexu uběhla. Mám obavy, aby to nebyla hl. zátka, ale to je zase brzy. Nemáte někdo podobnu zkušenost? Netušíte, co to může být?

já se na tohle ptala na každé kontrole… doktorka mi říkala, že tento hlen chrání před přístupem bakterií ;) je to prý naprosto v pořádku…hlenová zátka je s krví většinou jak už tady někdo psal…zeptej se na kontrole ale myslím si že to nic není

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.14 21:00

Holky, děkuji, já to právě nikde nenašla, všude jen píší, že tak může vypadat hlenová zátka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.14 21:15

:-) ja to mam uplne stejne :-) a ja teda kazde tehotenstvi. taky tech 24 hodin po sexu - ne kazdem. Asi je to reakce na sperma, mozna i zbytky s tim hlenem. Tuhy, nejde to ani skoro pretrhnout. Muj tehotensky bezny vytok vypada jinak. Neboj, nic to neni :-) anonym2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.14 11:32
@Anonymní píše: :-) ja to mam uplne stejne :-) a ja teda kazde tehotenstvi. taky tech 24 hodin po sexu - ne kazdem. Asi je to reakce na sperma, mozna i zbytky s tim hlenem. Tuhy, nejde to ani skoro pretrhnout. Muj tehotensky bezny vytok vypada jinak. Neboj, nic to neni :-) anonym2

Anonymní děkuji. Ptala jsi se na to na gyndě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.14 15:46

Tady anonym2: jo, ptala, doktor tam nebyl, mluvila jsem tenkrat se sestrickou, taky me to vydesilo :-) nerekla jsem, ze je to teda po soulozi, ale jen co jsem zacala ten humus popisovat, tak to sestricka dopopisovala za me i s tim, ze toho najednou muze byt vic, kdyz se to „nastrada“. A jinak musim poopravit tech 24 hod na 24-36 hod po :-) ale az pujdes k dr., tak se klidne taky zeptej, ono co zenska, to original.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.14 16:24

Anonymní, volala jsem na gyndu, jde to ze mě pořád, ale hlen už je čirý a není to v takovém množství…raději se mám přijít ukázat dříve než jdu do poradny, takže zítra jedu, věřím, že to je jen díky sexu…ale, budu klidnější :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.14 16:33

Aha, tak snad to bude v poradku. Ze me vzdycky tech X hodin „po“ vyjde tak na dvakrat ten husty humus. Tehotensky vytok mam stabilne jakoze furt, obcas taky hlenovaty, obcas ridsi, dokonce parkrat do zelena (to dal dr do souvislosti s mnozstvim prijateho cukru). Ale takove ty kusy byly vzdycky jednorazove. Takdrzim pesti, ale myslim, ze i to, co popisujes, by melo byt ok. Anonym2 :-)

• Citovat
  • Upravit
5003
7.10.14 16:09

Ahoj to jste me uklidnili. Ja mela taky 24h po sexu hlen ale tak na spicku prstu hustsi konzistence. Jednorazove. Nevedela jsem zda to bylo sperma nebo zatka.. ale diky vam uz v ze asi sperma ze se to cistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí