Krvácení 7tt -rozjíždějící se potrat

Anonymní
26.1.14 12:22

Rozjíždějící se potrat

Předem prosím o zachování anonymity… Prosím o názor. Před týdnem mi vyšel pozitivní tt. Tento týden jsem měla jít na KO, nicméně dle poslední ms bych měla být v 7.-8.tt. Večer jsem trochu zašpinila, večer měla dost silné křížové bolesti, snažila jsem se odpočívat, nicméně ráno se špinění rozjelo, tak jsem byla na pohotovosti, kde těhotenství potvrdili, byť mladší než by mělo. Doporučili mi klidový režim a KO za týden. Přijela jsem domů, lehla si, usnula a ze spánku mě teď vzbudily silné menstruační bolesti. Krvácím už opravdu hodně, žádné špinění, je mi jasné, že je konec. V průběhu psaní tohoto příspěvku jsem byla na WC a opravdu jdou ze mě nehezké věci. A bolesti jsou šílené. K dotazu. Je nutné teď někam jezdit? Můžu si vzít prášek na bolest, odmenstruovat a teprve pak jít na KO jestli bude nutná ještě revize? Jsem sama doma a ačkoliv mám auto k dispozici, nejsem ve stavu, kdybych byla schopná někam jet. Od bolesti je mi až na zvracení, mám zimnici, chci ležet… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.1.14 12:24

Nikam nemusíš, pokud nekrvácíš opravdu brutal.. zažila jsem též - piluli na bolest, nahřívací lahev a hurá do pelechu :hug: :hug: ale pokud bys krvácela opravdu hodně, radši si zajeď, dostaneš injekci na zmírnění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
26.1.14 12:29

Samozřejmě USG kontrola by byla vhodná, ale naprosto chápu, že se ti nikam nechce :hug:. Možná bych si pak s odstupem nechala aspoň zkontrolovat hCG, jestli je na nule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.1.14 12:38

Bylo by to lepsi..v nemocnici vedle me lezela holka ve stejnem tydnu jako ty. a prijeĺa s bolestmi a silnym krvacenim..plod se teda udrzel :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
26.1.14 12:40

Neni nutne nekam jezdit. Posilam objeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.1.14 12:46

Drž se :hug: hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.1.14 12:47

A co když je šance, že se plod udrží? :nevim: nebyla by to škoda jen proto, že ti je zle? Nemyslím to špatně, ale v nemocnici by ti řekli buď, že tam je pořád sance nebo ti dají něco na bolest a uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.1.14 12:49

Já bych určitě jela do nemocnice, stav se může ještě zhoršit, infekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.1.14 12:50

Take chapu, ze se ti nikam nechce, drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226

Zavolej si záchranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

To me taky napadlo, ale nemam takove zkusenosti, tak nechci radit nejaky nesmysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.14 12:51

Když já mám pocit že snad rodím… teď možná trochu zabírají ty prášky. jela bych, ale bojím se takto řídit auto… ale asi jo, snad tam nebude ten hnusnej protivnej doktor co ráno :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.14 12:53

Záchranku kvůli bolestivé menstruaci? no to by mě hnali. trošku to povoluje, tak já jedu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.14 13:00

Tak jedu leda do prčic, musím počkat na manžela. Včera jsem zvládla utratit zbytek peněz co mi tu nechal na velkým nákupu a kartu má u sebe on. Uvidím jak budu vypadat a kdyžtak pojedeme večer jak dojede.. Proč se to vždycky zesere všechno dohromady? :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
6257
26.1.14 13:01

Asi ne, ja bych si ji klidne zavolala.proc by te hnaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí